Şimdi Ara

Ölmeyen Ekran Kartı '8800 GT' - Bu kartı üreten firma kör oldu... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
7.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimde bi zamanlar gt9600 vardı.En son sniper ghost warrior 2 de 105 derece olmuştu.Sonrasını hatırlamıyorum
  • Fx5200 cs 1.6 da akici oynardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane kart.Dx muhabbeti olmasa bu kart olmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bycelik41

    Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.
    Crysis 2 düşük ayarlarda sıfır kasma ile bitirdim. 3 ise direct x'ten yattı
    Ölmeyen Ekran Kartı "8800 GT" -  Bu kartı üreten firma kör oldu...



    Hahaha evet bu ekran kartı bir harika




  • Keşke satmasaydım eski kasamı ya gitti gül gibi 8800GT'm Şimdi antika laptopla Wow oynamaya çalışıyorum.
  • sene 97 ilk bilgisayarım p 166 mmx 1mb s3 trio ekran kartım Tombraider 1-2-2gold-3 oynamışlığım var ama 4 için yemedi oyunu açmış ama oynatmamıştı sonrasında konşumuz cihan abiden Matrox Mystique 4 mb almış öyle oynamıştım nerden nereye geldik hayret edici bir şey
  • Evimde hala 128 mb Geforce 4 Mx 440 var. :D Bayadır açmıyorum sistemi ama çalışır mı bilmem.
  • Eskiden kötü iş adamları gelip para için oyunları bilerek kastırma, sürücülerle ekran kartının asıl gücünü serbest bırakmama gibi şeylerle gelmemişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artan Fiyatları Göz Ardı Etmemek Lazım.8800 En Kral Kartken 300-400 Lira Falandı Sanırım Şimdi Titanlar 10.000 Tl Bence Ekran Kartı Pahalı Olması Dışında Cokda Gelişmedi..
    Fiyatlar Teknoloji İle Orantılı Yükseliyor:D
    İşlemcilerde Son 4-5 Senedir Az Cok Pahalı Oldu...Neyseki Ekran Kartı Gibi Fırlamadı:D

    Anakartlarda Keza 1000 Liraya Kartmı Olarlan Diyordum...Oluyormuş:D


    hdd Ve Ram Su Baskını Yalanıylan Fırladı:)

    Böyle Bir Sektör İşte Telefonlarda 2500 Liraya Kadar Cıktı...

    Ama Türkiyede Asgari Maaş Hala Aynı...
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    O Kadar Eskiyi Hatırlamıyom Ama O Zamanlardan Beri Ölmeyen Bir Kart Daha Varki O Bir Efsane...oooooooooo İntel hd 4000 Adamlar İşlemciye Bile 4000 Koydular :)
  • İlk bilgisayarımda 8800 gt vardı, yanında c2q 6600 işlemci vardı ama hangisi hatırlamıyorum ama Gta 4'ün ilk çıktığı zamanı çok iyi hatırlarım iki gün inmesini bekliyip kamera sallanma sorunu inanılmaz kasma sorunu doğru düzgün oynayamamıştım. Sonra patch geldi düzelmedi ikinci geldi yine aynı üçüncüde bi anda uçmuştu oyun ne sevinmiştim. bf3, max payne 3 rahat oynatmıştı o zaman sadece 8800 gt olduğunu biliyordum acaba hangisiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 19 Temmuz 2014; 0:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede Xpertvision 9600GT 1GB Sonic vardı. İlk pci express anakartım Asus A8N-Sli'dı. Ona çok büyük bir upgrade olmuştu. Asus X700'den sonra hayvan gibi performans artışı yaşamıştım.
    Ölmeyen Ekran Kartı "8800 GT" -  Bu kartı üreten firma kör oldu...

    Bir diğer sevdiğim kartda saçma bir dizayna sahip Sapphire HD2600 PRO AGP'di. LGA775 platformunda Agp kullanıyordum o dönem. ATi 9250den geçmiştim. Ondada deli dehşet performans artmıştı.
    Ölmeyen Ekran Kartı "8800 GT" -  Bu kartı üreten firma kör oldu...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRJinKazamaTR

    O Kadar Eskiyi Hatırlamıyom Ama O Zamanlardan Beri Ölmeyen Bir Kart Daha Varki O Bir Efsane...oooooooooo İntel hd 4000 Adamlar İşlemciye Bile 4000 Koydular :)


    Ben de bu aralar talim ediyorum kendisine

    1080p - avg 120 üstü fps'lerde, full detay Painkiller, UT2004 oynatıyor.. Eski oyunların değerini anlamak açısından iyi bir deneyim.

    Aslında, Intel olayı bayağı oturtmuş. Zerre sürücü hatası, grafik hatası yok (Güncel oyunlar dahil).
    HD 5200'le yaptıkları atılımı da düşününce, Skylake'te edram'ın yanına DDR4'le, güçlü - iş görecek çözümler sunabilirler. Adamlar bütün gelişimi entegre GPU'ya kaydırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Temmuz 2014; 1:19:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: false shepherd

    Adamlar bütün gelişimi entegre GPU'ya kaydırdı.





    cpu kısmında birkaç nesildir rakibi olmayınca tabi..
  • Hd6850 efsane olma yolunda ilerliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9800PRO vardi bi aralar. FX lere nal toplatiyordu hey gidi hey.O degilde sparkle firmasi vardi ozellikle 8800GT zamaninda.Ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8800gt en fazla sattığı modeldir ben 9800üde aynı sayıyorum

    Birde bunların küllerinden g92 gpulu 8800 gts 512 var sonra pişirip pişirip sundu 9800 gtx
    Sonra 55nm gts 250 hep devamıydı..
    Gts 250 ler 1 gb ile yine devam etti sonra gts 450e bıraktı onlada dx11 donanımsal destek devam etti
    Biraz daha hızlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • designr kullanıcısına yanıt
    haha bende var bu hocam eski kullanmadığım bilgisayarımda :D aldığım zaman ne kraldı, crysis yeni çıkmıştı tüm ayarları ultraya alıp oynamıştım hayatımda ilk kez ne mutluydum :D hemde 400 lira civarına almıştım toplam kasa 900 tl tutmuştu. tabi dolar o zamanlar 1.3 filan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    Nasıl günlerdi yav... Bilgisayarım 4-5 yıllık, kartım FX5500. Yıl 2011. GTA SA , PES 2008 , Cod2 birde 18 Wheels of bilmem ne favori oyunlarım. Lise bitmiş , babam işten çıkarılmış paramız yok ailece ki üniversiteye gidemedim. Fireworks 8 öğrenmiştim bilgisayarcının yanında staj yaparken. Onunla bir yandan tasarım , logo , web sitesi yapıp aileye hem yardımcı oluyorum hem harçlığımı çıkarıyorum. 3 müşteriden 1'i dolandırıyor tecrübesizim ya... Alıyorlar tasarımı para vermiyorlar it oğlu itler. Tasarım yapmak işkence ama bu bilgisayarda, bir çizgi çiziyorsun 5 dk. izliyorsun bilgisayarın kasmasını. Yinede bıkmadım oyun yerine tasarım yaptım , yaptıkça oyundan daha zevkli olduğunu gördüm. Sonra kendimi daha da geliştirip bir yerde işe girdim web tasarımla ilgili. Evden çalışacam nasıl sevinçliyim , her başarısız web tasarım "dükkanı" gibi dükkanın web sitesi berbat , yaptıkları sitelerde berbat. Dükkan sahibi özel üniversitede bilgisayar mühendisliği okumuş zengin züppenin teki. "Önce bizim siteyi yap bakalım sonra biz sana işler yollayacağız" diyor. Sitelerini yapıyorum beğeniyorlar hemen yayına sokuyorlar , takip eden günlerde iş bekliyorum iş gelmiyor. Ramazan birde o günler , oruçluyum. İt oğlu it bana dükkana gel önemli bir durum var diyor , oruçlu halimle gidiyorum. Git emlakçıları dolaş web site isteyen varsa yapacaz sende payını alacan" diyor. Oruçlu halimle çevredeki tüm emlakçıları dolaşıyorum hiçbiri istemiyor , adama iletiyorum bunu. Bir daha da görmüyorum o it oğlu iti.

    Sonra bir işe daha giriyorum bu sefer maaşlı iş buldum diye sevinçliyim. Tam zamanlı çalışıyorum , aldığım para 500 lira + Allah affetsin ama tatsız tuzsuz bir yemek , yıl 2011. Sigorta yol vs. yok. Asgari ücrette 750 liraydı o zaman yani çok fark yoktu yine 250 liraydı fark, çok önemsemiyordum bunu ama ay sonu durumuma göre maaşı tekrar konuşacaktık. Ay sonu oldu 1 ay daha devam edelim dedi bu şekilde , elim mecbur en azından çalışıyorum deyip devam ediyorum. Bu sürede kendimi öyle böyle değil 0'dan başlayan birine göre hakikaten geliştiriyorum kendimi , kodlama falan öğrenmeye başlıyorum. Ay sonu geliyor asgari ücret+sigorta istiyorum , patron "yok" diyor buradan da çıkıyorum. 2 ay çalışıp toplam kazandığım 1000 liranın 500'ü ile açıköğretim üniversitesi harcını ödedim. 300 liraya 2 çeyrek altın aldım. Kalan 200 liradan 150 gibi bir kısmını orada burada harcayıp 50'sini kenara koymuştum.

    Freelancer çalışmaya başlıyorum , talep güzel , işten çıktığım ilk ay 500 lira kazanıyorum evden web tasarım yaparak. Birazını harcayıp bizim 2 çeyreği de bozdurup 1250 liraya MSI laptop aldım 2012'nin başında. Babam "oğlum bunun taksitlerine ben yetişemem , sen karşılayabileceksen al yoksa çok zor duruma düşeriz" diyor. O dandik bilgisayarla 500 kazanırsam bununla 2500 kazanırım diye gazlıyorum kendimi. Bu laptop'la da ilk ay 200 , ikinci ay da 200 civarı para kazanıyorum sonra işler bıçak gibi kesiliyor. Taksitleri ödeyemiyorum , babam zor duruma düşüyor , cebimde hiç para olmadan çok kez dolaştım ondan sonra. Olanlara anlam veremedim , birine haksızlık mı yaptım , hakkını mı yedim diye içim içimi yiyor sakladığım 50 liranın bir kısmıyla ihtiyacı olan insanlara para veriyorum falan.

    Benim gibi şanssız bir arkadaşım vardı , onunda durumu kötüydü , beraber market market dolaşıp form doldurduk , bilgisayarcılara girip "abi eleman lazım mı" diye sorduk yazın sıcağında. Onda da şans yok sonunda halası ona bir iş ayarladı.

    Bir sürü yere başvurduktan sonra 2012 sonlarında geri dönüş oluyor. Tam bir şirket bu seferki , kurumsal bir yere benziyor derken ön tasarım istiyorlar yapıyorum bayılıyorlar ertesi hafta başlıyorum , bu sefer haftada 3 gün çalışıyorum. Açıköğretim okuyorum ya haftasonu dersane var , 2 günde ben dinleneyim diyorum perşembe-cuma tatilim. Alacağım para 500 lira+güzel yemek bu seferki. 2 hafta böyle başarılı şekilde çalışıyorum , normalde logo yapmak alanım hiç değil , yapmam , onu bile yapıyorum. Sürekli kaynak bakıyorum nasıl kendimi geliştiririm diye. İşlerimi bitiriyorum ofiste diğerlerine diğerleri istememesine rağmen yardımcı oluyorum ,hatta büyük bir sorundan kurtarıyorum onları. Sonra tatil günlerimden birinde arıyorlar "çalıştığın departmanı kapatıyoruz biz , o yüzden seni çıkarmak zorundayız" diyorlar. Web tasarım şirketi web tasarımcının çalıştığı departmanı kapatıyor. "Ne yani site yapmayacak mısınız artık, şirket mi kapandı" diyorum , "yapacağız ama hazır temalarla çalışmaya karar verdik , çalıştığın günlerin parasını şu günden sonra yollarız" diyor. "Tamam" diyorum , gün geliyor paramı da yollamıyorlar , o kadar arıyorum soruyorum hep tarih veriyorlar , akşama , yarına gibi... Sonunda gidiyorum "dükkana" , adamlar ortada yok. Beddualar eşliğinde geliyorum eve.

    Yılmadan iş başvurusu yaptım. Başvurularıma hiç dönen olmadı her türlü pozisyona başvurdum neredeyse , web tasarımcılıktan reyon görevlisine bankalardan çıraklıklara kadar. Açıköğretim okuduğum halde boş durmayıp kendimi geliştireyim staj yapayım dedim ona da almadılar. O zamanki tarih Ekim 2012'ydi. O günden beri işsizim. Sadece tasarım yaptığım dönemlerinden bir şirket benden hâlâ yılda 1-2 kez falan tasarım istiyor onlara iş yapıyorum seneden 200 lira Allah bereket versin. Allah'a şükür çok darda değiliz ama artık. Bende tavır aldım iş aramıyorum artık.

    Yaş 22 olacak , büyük konuşmayayım diyorum ama açlıktan öleceğimi bilsem yinede gidip özelde hele hele kurumsal olmayan bir yerde birinin elinin altında çalışmam şu saatten sonra.

    FX5500'den nereye geldik...

    yahu nasıl olduysa bu mesajımı buldum, vay be nasıl içlenip yazmışsam o mesajı...

    pm geliyor arada "ne yaptın, durum nedir" diye. 2014 yılı maddi olarak fena değildi ama sağlık olarak kötüydü malesef. 2014 haziranda başlayan bir süreçle 2014 kasım ayında bir ameliyat oldum, hala yatıyorum düzelemedim. iş güç yoktu okul okuyoruz bari diyorduk, okul da 2 sene uzadı hastalık yüzünden. tüm planlarımı 2 sene ertelemek zorunda kaldım haliyle.

    hala msi laptop'ı kullanıyorum. fc5500'lü pc hala odada duruyor.

    evden veri girişi yaptığım bir işim var. öğrenci işi ayda ortalama 300 lira bırakıyor. hasta olduğum için dışarı çıkamıyorum, o yüzden bu parayı bile harcayamıyorum, kenarda duruyor.

    onun dışında 2014 mart ayında fit, kaslı 70 kg. bir insanken şuan 100 kg şişman bir insanım hastalık sebebiyle. yiyip içip yatıyoruz mecburen, o yüzden normal.

    5-6 ay sonra aklıma gelirse güncellerim yine.

    edit 2: tam 1 sene civarı geçmiş şu mesajımdan. 2016 benim için hiç yaşanmadı gibiydi. 1 seneye yakın evden hiç çıkmadım. 2016 kasım ayında yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım. sıkıntılar malesef devam ediyor hala. yine de şükrediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 29 Ocak 2017; 2:49:56 >




  • Bi gün bende bu kartı alıp OC'un dibine vurcam.Bakalım ne olcak :) Aliexpresste satanlar var.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.