Şimdi Ara

Olaylarin Tek Suclusu Akp ve Secmenidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Simdi burada bu sucu gezi protestocularina, cehape'ye, paralel'e atiyorlar. Bunlarin hepsi sucluluk psikolojisinin disa vurumlaridir.

    Cok iyi biliyorlarki desdekledikleri hukumet ve onun politikasi cokmustur. Tek suclunun desdekledikleri hukumet ve dolayli yoldan kendileri olduklarinin farkindalar.

    Sehid haberleri gelmiyor, analar aglamiyor diye bu milleti uyuttuklari gunlerin sonuna gelinmis vaziyette. Yillardir pkk ic savas icin militanlarini sehir iclerine yerlestirdi, her turlu silah ve muhimmati doldurdu cozum sureci denilen acikta analizlerinin gercek oldugunuda gormus olduk.

    Diger taraftan iflas etmis bir dis politika. Goya Osmanliyi canlandiracagiz fantazisi ile dostum Esad dan katil Esed'e degisim geciren bir Suriye politikasi. Samda cuma namazi kulacagiz diye terorist unsurlara yardim bizim cenaze namazimizin kilinacagi noktaya getirdi. Hizla artan ticaret hacmimiz zarar gordu, milyonlarca multeci ve onlari besleme yukude bizim omuzlarimiza yuklendi. Bununla yetmedi Irak hali hazirda bela iken buna Suriye'de eklendi. Tarih yine tekerur ediyor.

    Bu zihniyet ne zaman iktidar olsa ulkede buhran, kargasa ve anarsi tavan yapiyor. Tarih tekerurden ibaret gercegini bir kez daha goruyoruz. Simdi ulkeyi kaostan, buhrandan cikaracak gucte kalmadi. Bakalim sonumuz nereye varacak?

    Hepsinden onemlisi BOP es baskaninin gercek yuzunu ne zaman gorecekler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanKoliK_ÜyE -- 10 Ekim 2014; 11:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce memlekette huzuru, güneydoğuda asayişi sağla, sonra Suriye´ye Esad´a sıra gelsin.
    Güneydoğuyu kim yönetiyor, belli değil.
  • Tarih: 22 Ocak 1946.

    Komela adlı Kürt örgütü, Kuzey İran’daki Mahabad Çarçıra Meydanı’nda “Mahabad K ü r distan Cumhuriyeti” ilan etti.

    Bu yeni ülkenin arkasında Sovyetler Birliği vardı.

    Kızıl Ordu 9 Mayıs 1946’da İran’dan çekilince İran Ordusu 17 Aralık’ta Mahabad’a girerek Kürt devletini yıktı.

    İran, Cumhurbaşkanı Kadı Muhammed, Başbakan Hacı Baba Şeyh, Savunma Bakanı Hüseyin Han gibi yöneticileri yeni cumhuriyetin ilan edildiği Çarçıra Meydanı’nda idam etti.

    Irak ise Şeyh Ahmet Barzani’yi hapsetti; işbirlikçi iddiasıyla ordusundaki kimi subayları idam etti. Molla Barzani Sovyetler’e kaçarak canını kurtardı.

    Peki…

    Türkiye’nin burnunun dibinde bunlar yaşanırken Türkiye’deki Kürtler isyana kalkıştı mı?

    Hayır!

    Sesleri bile çıkmadı.

    Niye?

    Yazacağım…

    Devam edeyim…

    Tarih: 16 Mart 1988.

    Irak-İran Savaşı sürerken, Saddam Kuzey Irak’ta Kürtlerin yaşadığı Halepçe‘ye sekiz MİG-23 uçağından zehirli bombalar attırdı. Çoğunluğu bebek olan beş binden fazla insanın hayatını kaybettiği açıklandı. Gazeteci Ramazan Öztürk‘ün çektiği fotoğraflar yürekleri dağladı. Peki…

    Halepçe katliamının ardından Türkiye’deki Kürtler ayaklandı mı?

    Kürtler, 1991’de ABD’ye güvenip Kuzey Irak’ta ayaklandı. İsyanı bastıran Irak Ordusu’ndan kaçan Kürtler Türkiye’ye sığındı.

    Peki…

    Kuzey Irak’ta yaşanan vahşet üzerine Türkiye’deki Kürtler ayaklandı mı?

    Hayır! Sesleri bile çıkmadı.

    Niye?

    Evet, dün Irak’ta, İran’da, Suriye’de olanlar için sesleri çıkmayan Türkiye’deki Kürtler bugün neden Türk Bayrağı’nı yakıyor?

    Yanıtını bulmak zorundayız. Ki…

    Tehlikenin farkında olalım.

    BATAKLIK POLİTİKASI

    Bugün…

    IŞİD Terör Örgütü, Kürtleri öldürüyor mu?

    Evet.

    Bu katliamı nerede yapıyor?

    Kuzey Irak’ta yapıyor; Kuzey Suriye’de yapıyor.

    Peki…

    Kürtler Türkiye’deki tüm şehirlerde niye ayakta?

    Bakınız…

    Dün Ortadoğu’da Kürtler ezilirken, vahşete uğrarken ve Türkiye’deki Kürtler sessiz kalırken bugün aynı Kürtler neden isyanda?

    Yanıtı basit: Çünkü…

    Türkiye dün Ortadoğu belasından uzaktı.

    Savaşın, ateşin-barutun ne olduğunu yaşayarak öğrenen Mustafa Kemal’in siyasi dehası Türkiye’yi, Ortadoğu bataklığına sokmadı.

    Ya bugün?

    “Yeni Osmanlı” hayaliyle Türkiye’yi bugün Ortadoğu kan gölüne sokan Erdoğan-Davutoğlu yaşanılanların tek sorumlusu değil mi?

    Sokaktaki Kürt diyor ki, “Erdoğan-Davutoğlu IŞİD Terör Örgütü’i destekliyor!”

    Yalan mı? Erdoğan-Davutoğlu elini Ortadoğu’ya sokup karıştırmadı mı?

    Irak’ta, İran’da, Suriye’de dün olanlar bizim içişlerimiz değildi; oysa bugün Ortadoğu’da yaşanılanlar artık yanı başımızda.

    Türkiye’yi kanlı bir Ortadoğu ülkesi haline kim getirdi; Erdoğan-Davutoğlu ikilisi değil mi?

    Bu zavallı ikili, Mustafa Kemal’in “komşular arasındaki itilaflara katılmama” prensibinin ne anlama geldiğini bugün anlamış mıdır?

    Hiç sanmam.

    Türkiye dış politikasının temelini oluşturan, “yurtta barış dünyada barış” ilkesinin bugün ne anlama geldiğini anlamış mıdırlar?

    Hiç sanmam.

    Piyonlar kendilerini hep kahraman sanır!

    Ne yazık ki, Ortadoğu’nun kanını Türkiye’ye bulaştırdılar.

    Kanı temizlemek hiç kolay olmayacak.

    Sadece Kürtler değil…

    Yarın dinciler de ayaklanacak!

    Unuttunuz mu; bomba yüklü araçların infilak ettirilmesiyle 2003’te İstanbul’un kana bulanmasını? Dinci El Kaide terörü sonucu 59 yurttaşımız ölmüş, 700 kişi yaralanmıştı…

    Bugün…

    IŞİD Terör Örgütü’e karşı olan Kürt, Türkiye’yi yakıyor.

    Yarın…

    Aldığı destek ve yardımlar kesilince Erdoğan-Davutoğlu ikilisine kızan IŞİD Terör Örgütü Türkiye’yi yakacaktır. Zaten saklamıyorlar: “Türkiye haçlı seferlerinde yer almasının bedelini ağır ödeyecektir” diyorlar!

    Türkiye haritasının üzerine el bombaları konulan bir görselle yayınlanan tehdit mesajında, “Türkiye bu savaşa İslam Devleti’nin karşısında girerse, güvenli kalır zannetmesin. Türkiye’nin içinde İslam Devleti’nin binlerce uyuyan hücreleri vardır. Bizim cevabımız çok sert gelecektir” denildi.

    Türkiye yanıyor.

    Erdoğan-Davutoğlu seyrediyor.

    Artık yönetme kabiliyetini elden kaçırdılar; ülkeyi yönetemiyorlar.

    Ah güzel Türkiye…

    Ne yazık ki böylesine acınası Erdoğan-Davutoğlu çifti eline kaldın…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanlar nasıl bir ihanete ortak olduklarını anladıklarında vicdanlarını yatıştıracak en ufak bir teselli bulamayacaklar. Şurada sadece bir avuç teröristin sorun çıkardığı ülkem de şimdi herkes birbirine düşman ve bölünmüş durumda. Sırf bu yüzden bile ihanetin ne denli büyük boyutta olduğunu anlamamak için af buyurun ahmak olmak gerekiyor.
  • Bu olayların sorumlusu Davutoğlu'dur. Kendisi iyi bir akademisyen olabilir ama başarılı bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum.

    Abdullah Gül'ün dışişleri bakanı olduğu dönemde ülkenin dış politikası çok daha iyiydi. Komşularımızla sorunumuz yoktu, gergin bir atmosfer yoktu, Türkiye yüzünü batıya dönmüştü. Davutoğu dışişleri bakanı olduğu andan itibaren ülke sıkıntılı bir yola girdi. Batıya sırt dönüldü. Orta doğu bataklığında batmaya başladık. Mısır, Rabia dendi elde birşey yok. Her başımız sıkıştığında İsrail'e laf sokmaya başladık. Esat oldu Eset, Suriye'de çok ağır çuvalladık. Suriyeliler büyük kentleri işgal ettiler. Kuzey Irak'ta Kürt devleti resmen kuruldu.

    Türkiye çağı yakalayacağına, orta çağda yaşayan Arap toplumlarına abi olmayı tercih etti. Netice ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 10 Ekim 2014; 16:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakin acilim sureci denilen donemde pkk'nin sehirleri cephanelige cevirdigi soylemlerinin ne kadar dogru oldugunun su goturmez kaniti.

    Gaziantep Emniyet Müdür Ali Gezer ise kentte birçok noktada yapılan operasyonlarda Türkiye’deki en büyük silah ve mühimmatının ele geçirildiğini belirterek, ''Açıklarsam dudağınız uçuklar'' dedi.

    Hala bu olaylarin arkasinda baska gucleri aramak, baskalarini suclamak acizligin ve utanmazligin doruk noktasidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 10 Ekim 2014; 16:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    Tarih: 22 Ocak 1946.

    Komela adlı Kürt örgütü, Kuzey İran’daki Mahabad Çarçıra Meydanı’nda “Mahabad K ü r distan Cumhuriyeti” ilan etti.

    Bu yeni ülkenin arkasında Sovyetler Birliği vardı.

    Kızıl Ordu 9 Mayıs 1946’da İran’dan çekilince İran Ordusu 17 Aralık’ta Mahabad’a girerek Kürt devletini yıktı.

    İran, Cumhurbaşkanı Kadı Muhammed, Başbakan Hacı Baba Şeyh, Savunma Bakanı Hüseyin Han gibi yöneticileri yeni cumhuriyetin ilan edildiği Çarçıra Meydanı’nda idam etti.

    Irak ise Şeyh Ahmet Barzani’yi hapsetti; işbirlikçi iddiasıyla ordusundaki kimi subayları idam etti. Molla Barzani Sovyetler’e kaçarak canını kurtardı.

    Peki…

    Türkiye’nin burnunun dibinde bunlar yaşanırken Türkiye’deki Kürtler isyana kalkıştı mı?

    Hayır!

    Sesleri bile çıkmadı.

    Niye?

    Yazacağım…

    Devam edeyim…

    Tarih: 16 Mart 1988.

    Irak-İran Savaşı sürerken, Saddam Kuzey Irak’ta Kürtlerin yaşadığı Halepçe‘ye sekiz MİG-23 uçağından zehirli bombalar attırdı. Çoğunluğu bebek olan beş binden fazla insanın hayatını kaybettiği açıklandı. Gazeteci Ramazan Öztürk‘ün çektiği fotoğraflar yürekleri dağladı. Peki…

    Halepçe katliamının ardından Türkiye’deki Kürtler ayaklandı mı?

    Kürtler, 1991’de ABD’ye güvenip Kuzey Irak’ta ayaklandı. İsyanı bastıran Irak Ordusu’ndan kaçan Kürtler Türkiye’ye sığındı.

    Peki…

    Kuzey Irak’ta yaşanan vahşet üzerine Türkiye’deki Kürtler ayaklandı mı?

    Hayır! Sesleri bile çıkmadı.

    Niye?

    Evet, dün Irak’ta, İran’da, Suriye’de olanlar için sesleri çıkmayan Türkiye’deki Kürtler bugün neden Türk Bayrağı’nı yakıyor?

    Yanıtını bulmak zorundayız. Ki…

    Tehlikenin farkında olalım.

    BATAKLIK POLİTİKASI

    Bugün…

    IŞİD Terör Örgütü, Kürtleri öldürüyor mu?

    Evet.

    Bu katliamı nerede yapıyor?

    Kuzey Irak’ta yapıyor; Kuzey Suriye’de yapıyor.

    Peki…

    Kürtler Türkiye’deki tüm şehirlerde niye ayakta?

    Bakınız…

    Dün Ortadoğu’da Kürtler ezilirken, vahşete uğrarken ve Türkiye’deki Kürtler sessiz kalırken bugün aynı Kürtler neden isyanda?

    Yanıtı basit: Çünkü…

    Türkiye dün Ortadoğu belasından uzaktı.

    Savaşın, ateşin-barutun ne olduğunu yaşayarak öğrenen Mustafa Kemal’in siyasi dehası Türkiye’yi, Ortadoğu bataklığına sokmadı.

    Ya bugün?

    “Yeni Osmanlı” hayaliyle Türkiye’yi bugün Ortadoğu kan gölüne sokan Erdoğan-Davutoğlu yaşanılanların tek sorumlusu değil mi?

    Sokaktaki Kürt diyor ki, “Erdoğan-Davutoğlu IŞİD Terör Örgütü’i destekliyor!”

    Yalan mı? Erdoğan-Davutoğlu elini Ortadoğu’ya sokup karıştırmadı mı?

    Irak’ta, İran’da, Suriye’de dün olanlar bizim içişlerimiz değildi; oysa bugün Ortadoğu’da yaşanılanlar artık yanı başımızda.

    Türkiye’yi kanlı bir Ortadoğu ülkesi haline kim getirdi; Erdoğan-Davutoğlu ikilisi değil mi?

    Bu zavallı ikili, Mustafa Kemal’in “komşular arasındaki itilaflara katılmama” prensibinin ne anlama geldiğini bugün anlamış mıdır?

    Hiç sanmam.

    Türkiye dış politikasının temelini oluşturan, “yurtta barış dünyada barış” ilkesinin bugün ne anlama geldiğini anlamış mıdırlar?

    Hiç sanmam.

    Piyonlar kendilerini hep kahraman sanır!

    Ne yazık ki, Ortadoğu’nun kanını Türkiye’ye bulaştırdılar.

    Kanı temizlemek hiç kolay olmayacak.

    Sadece Kürtler değil…

    Yarın dinciler de ayaklanacak!

    Unuttunuz mu; bomba yüklü araçların infilak ettirilmesiyle 2003’te İstanbul’un kana bulanmasını? Dinci El Kaide terörü sonucu 59 yurttaşımız ölmüş, 700 kişi yaralanmıştı…

    Bugün…

    IŞİD Terör Örgütü’e karşı olan Kürt, Türkiye’yi yakıyor.

    Yarın…

    Aldığı destek ve yardımlar kesilince Erdoğan-Davutoğlu ikilisine kızan IŞİD Terör Örgütü Türkiye’yi yakacaktır. Zaten saklamıyorlar: “Türkiye haçlı seferlerinde yer almasının bedelini ağır ödeyecektir” diyorlar!

    Türkiye haritasının üzerine el bombaları konulan bir görselle yayınlanan tehdit mesajında, “Türkiye bu savaşa İslam Devleti’nin karşısında girerse, güvenli kalır zannetmesin. Türkiye’nin içinde İslam Devleti’nin binlerce uyuyan hücreleri vardır. Bizim cevabımız çok sert gelecektir” denildi.

    Türkiye yanıyor.

    Erdoğan-Davutoğlu seyrediyor.

    Artık yönetme kabiliyetini elden kaçırdılar; ülkeyi yönetemiyorlar.

    Ah güzel Türkiye…

    Ne yazık ki böylesine acınası Erdoğan-Davutoğlu çifti eline kaldın…


    Bu ne kadar dar bi görüştür bu ne kadar at gözlüğüyle olayları yorumlamaktır.Güzel kronolojik yaklaşmışın olaya gel gelelim artık ortadoguda söz sahibi olmaya çalışan sadece sovyetler değil GLOBAL DÜNYA GLOBAL EKONOMİ kavramları hala yerleşemedi bizim milletimizin beynine ne yazık ki olayları ben ve karşımdaki olarak görüyorsunuz bugün ortadoğuda Türkiye'nin ne kadar gücü var ki kalkıp karıştıracak ??? Dünya gözünü ortadoğudaki petrollere dikmişken sen ve senin ülken merkezli politikalar sadece seni zayıflatır ve böler bunu daha öncede yaptılar yine yapıyorlar ve bizim milletimiz hâla yiyor bu yemi ne güzelde ayırmışın ülkedeki kürtler neden sesini çıkarmadı diye şu an yine ülkedeki kürtler sesini çıkarmadan sabırla bekliyorlar sen ve senin gibi provakatörler sadece bordo klavyelerinizden devlet politikaları ve siyaset hakkında ahkam kesip vatan kurtarırken onlar hadi denmesini bekliyor bu bu bayragın altındaki her vatandaş için geçerli hadiyi senin begendiin begenmedigin birinin söylemesi önemli değil devlet erkanının hadi demesi yeterli ve ne güzel ki her türk vatandaşı sizin kadar sagduyusuz sizin kadar dar görüslü değil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Ekim 2014; 5:42:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    Alternatifi bulamamislar akp'ye dayamislar cumlende oldugu gibi cehalet alterntifi bulmani engeller.

    Herseyin bir alternatifi vardir. Marifet arastirip bulmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada hukumet zora girdi parali klavyeli calisanlar paso konu aciyor. Tabi yine ayni zirvalar. Yok imf yok 3 milyar agac ve diger sloganlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 11 Ekim 2014; 14:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    Basit açıdan kastın Peşine kamera takarak namaza gitmesini görünce oyu basan cahil kesim olmalı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: us7c

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShanksDTN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    Basit açıdan kastın Peşine kamera takarak namaza gitmesini görünce oyu basan cahil kesim olmalı.

    ateist kemalistler ve chp zihniyeti bir daha iktidara gelemeyecktr

    Son zamanda yazdığın yazılara rağmen seni adam yerine koyup cevap vericem, bu yüzden dikkatli oku.
    Zihniyetin o kadar geri kafalı ki orada ateist lafını vurgulamışsın. Ulan sanane ateist olup olmamasından? Ülkenin başına gelcek adamı seçerken dinine bakıyorsunuz, insanları dinine göre ayırıyorsunuz ya asıl cehalet budur. Daha tarihini, atalarını tanımayan adamlarla fazla muhattap olmak istemiyorum. Sen geri kalmış zihniyetinle ve cehaletinle yaşa lütfen.




  • Buarada tayyib bey sucu yine paralele atmis.

    Paralel in, ergenekon out !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 11 Ekim 2014; 16:24:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp zihniyeti ülkeyi her geçen gün batırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 11 Ekim 2014; 19:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP seçmenini görünce aklıma nedense Star Trek dizisindeki Borg'lar geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    Alternatifi bulamamislar akp'ye dayamislar cumlende oldugu gibi cehalet alterntifi bulmani engeller.

    Herseyin bir alternatifi vardir. Marifet arastirip bulmakta.

    Tabi.. Biraz geri gidelim seninle mesela AKP nin ikinci kez kazandığı genel seçim dönemine gidelim. AKP neden seçilmiş. Senin o dönemdeki önereceğin alternatif kimdi ?

    Bakalım senin o dönem için bulduğun alternatif neymiş. Merak ettim açıkçası.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShanksDTN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    Basit açıdan kastın Peşine kamera takarak namaza gitmesini görünce oyu basan cahil kesim olmalı.

    Yok kastım şu an tam olarak senin yapmakta olduğun şeye ( kendini beğenmiş tavrın ve onları küçümsemen ) uyuz olup sana inat istemediğin yere oy vermeleri.

    Sizin şu tavrınız bile tek başına AKP ye oy vermek için yeterli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShanksDTN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    quote:

    Orijinalden alıntı: falanfilann

    Şuç tamamen halka ait Akp seçmeninin tamamı diğer partilerin seçmenininde %80 i koyun.Ekonomiden anlamaz araştırma yapmaz parti başganı ne derse o.Yazık

    Koyun tabirini tasvip etmiyorum. Cahil tanimi uyuyor. Buradaki cahil tanimi egitim gormemisden ziyade konu hakkinda ya hic yada yeterli bilgiye sahip olamamak.

    Hepimiz biliyoruz ki halk olarak okumuyoruz. Birilerine bu gorevi devredip onlarin bizim yerimize dusunup karar vermesini bekliyoruz. Kendi aklimizi fikrimizi onlara ipotek ediyoruz birnevi.

    Bu dini konularda bile boyle. Kuran-i kerim orada, hadisler ve guvenilir kaynaklar orada. Peki biz ne yapiyoruz? Ben bir hocaya, haciya, siha, seyhe danisayim diyoruz. Yani onlarin soylediklerini hakikat addedip arastirma zahmetine girmiyoruz. Yani inancimiz bile muallak. Kaldiki sosyoekonomi ve siyaset tamamen ipotek.

    Yazik cok yazik. Gelisememizin tek nedenide bu. CEHALET

    Bunun cehaletle filan alakası yok.

    Her bir vatandaş ülke yönetimi ile sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmiyor. Çoğu geçim derdine düşmüş dışarıda ne olup bittiğine bile aldırmıyor. Oy verirken de sizlerin baktığı pencereden değil daha basit bir açıdan bakıyor.

    Elde kim var. Alternatiflerine bakıyor. Kendine en yakın kimi gördüyse oyunu verip çekiliyor. Zaten çoğunun umurunda değil.

    AKP nin kemik oy veren kısmı CHP nin kemikleşmiş tabanından daha az normalde. %23-27 oranında. CHP de KK nın son 5 yılını saymazsak bu oran %28-32 aralığında..

    MHp den umudu kesmiş SP den umudu kesmiş.. Kapanan ve birleşen merkez ve sol partilerden sonra açıkta kalmış seçmenler var bu seçmenler AKP nin oyunu %48 50 oranına tamamlıyor. Bu kişilere ben kararsızlar demeyi tercih ediyorum.

    Alternatif bulamayınca AKP ye dayanmışlar sonrasında CHP seçmenlerinin saldırgan tavrı ile karşılaşınca ( cahil,koyun, makarnacı vb. yakıştırmalar ) muhalefet olan kesime karşı düşmanlaşıp devamlı seçmen haline gelmişler durum bundan ibaret.



    Basit açıdan kastın Peşine kamera takarak namaza gitmesini görünce oyu basan cahil kesim olmalı.

    Yok kastım şu an tam olarak senin yapmakta olduğun şeye ( kendini beğenmiş tavrın ve onları küçümsemen ) uyuz olup sana inat istemediğin yere oy vermeleri.

    Sizin şu tavrınız bile tek başına AKP ye oy vermek için yeterli.

    Bizim dinin sömürülmesine karşı tavrımız mı Akp ye oy vermek için bir sebep? Adamlar cahil kesimi kullanıyorlar. Biz de senin sandığın gibi Elit kafasıyla dolaşmak yerine O cahil kesimi aydınlatmaya çalışıyoruz. Biz Atatürk'ün bize söylediği gibi sonuna kadar cehaletle savaşıp onları aydınlatmaya çalışacağız, Siz ister bağnazlığınızdan ve bilmek istememinizden dolayı bize çok bilmiş damgası basıp doğruları es geçin, ister dışlayın.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.