Şimdi Ara

Okulda nasıl uyuyabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • saat şuanda 03:20 sabah 8 de okul var ama asıl önemli olan saatin kaç olduğu değil çünkü ben çok zor uykuya dalan biriyim lise 1 yani 9. sınıfdayım ve haliyle okulda çok sıkılıyorum zaman geçmek bilmiyor saat 8 de gittiğim okuldan 12 de çıkıyorum sonra eve geldiğimde tekrar gitmesi çok koyuyor ve en önemlisi en ön sıradayım hocaların gözüne batıyorum sabaha kadar uyumasam bile genede okulda uyuyamam yada uyudum diyelim ya sürekli uyanırım yada birileri dürterek kaldırır hoca değil sınıfdaki öğrenciler yapıyor bunu tabi sadece öğrenciler değil bazı öğretmenlerde bu eylemi gerçekleştiriyor... asıl konuya gelecek olursak okulda nasıl derin bir uyku uyuyabilirim sizden bunu öğrenmek ve anı kalsın yıllar geçtikçe bu konuyu açmışım diye düşünürüm diye bu konuyu açtım kalorifer kenarı olsa belki oraya yaslanıp uyuma imkanım mevcud ama sabah ki ilk derse bakarsak dersimiz edebiyat hoca uyusam bile 2 dk geçmeden dürterek kaldırır beni yani bu uyku eylemini gerçekleştirmem mümkün olmaz ama ondan sonraki dersler sağlık , almanca , almanca bu dersler de genel olarak hocalar uyuyanlara karışmıyor ama ben sıraya kollarımın üstüne başımı koyup yatsamda çok zor uyurum hadi uyudum diyelim dediğim gibi ya hoca yada sınıfdaki öğrenciler beni kaldırır derstede bunu yapıyorlar sadece tenefüslerde değil. Diğer bir konu ise 12 de çıktığım okuldan saat 1 de tekrar gidiyorum ve 1 buçuk gibide ders başlıyor ve 4.40 civarlarında okuldan çıkıyorum eve varması 4:50 ama biz düz hesap 5 diyelim şimdi zaten bütün gün 9 saat bu okulu çekiyorum hafta sonu desen cuma,cumartesiden ibaret pazar gününü zaten sevmem...







  • Liseli dostum yolun başındasın ileride bu ülke şartlarında işsiz kalacağın için ki umarım kalmazsın uyumak için bol zamanın olacak bu yüzden sen şimdiden geceleri düzenli uyu derslerine çalış.
    Ben lise'de uyumadan gittiğimi biliyorum okulda rahatça uyurdum 4-5 saat çoğu kişi karışmazdı çünkü meslek lisesiydik bu yüzden nasıl daha fazla uyumak düşüncesi yerine kendini daha fazla geliştirmeye bak.
  • en arka sıraya geç uyu.İlla gelmeyen biri olur.Ama benim sana tavsiyem evde uyuman ben mesela geç yatarım am iö oldugum için 13:30 da ders o yüzden kamıyom.
  • Kardeşim derse erken gel, kap arka sırayı, yanına da kalın şapkalı bi' mont al, %100 uyuma garantili taktiğimdir.
  • 3 yil sonra edit :D ayni saatlerde gene ayaktayim bakalim yarin nasil uyuycam :D
  • Firiv34 F kullanıcısına yanıt

    Ayni durumu lisede cok yasadim, her gun 4 saat uykuyla gecirip okulda da uyumuyordum. İlerde turlu beyin hastaliklari cikma ihtimali yuksek, hala ayni durumdayim ben de.

  • 12 olduk halen çekiyoruz şu okuldan yaw :)

  • Firiv34 F kullanıcısına yanıt

    Sende erken uyu kendine disiplin ayarla baştan kabullenmişsin geç uyuyacağım diye bunu değiştirmeye çalış bu kadar tembel olmayın uykunu almazsın sonra sabah okula kalkınca takmaya başlarsın uyursam hocalar bir şey der mi diye kendini kasarsın ne gerek var?


    Öğretmenler kim? Hocalar sizin için bir araç olarak görün kendinizi geliştirmeye yarayan bir araç onların görevi ders anlatmak mecburlar alıcı sizsiniz onlar satıcı bilgi satıyorlar size muhtaçlar. Rahat olun dersinizi dinleyin haklı olduktan sonra kimse size bir şey demez diyen olursa ağzının payını verirsin popüler olmak bu kadar basit işte uyuşuk tembel olmadıktan sonra popüler olmak kolay öğrencilerin %80 i böyle temel oluyor %20 rahat zeki olan kısım popüler oluyor güzel ama aptal kızları götürüyor mesele bu. Mesele hiç bir şeyi takmamak onlarla yaşıt isen bile onlara yüksekten bak, konuşurken kendin ol sadece kendi bakış açınla hareket et kendini mutlu et, sakın insanlara göre hareket etme yoksa baştan kaybedersin tabii gerektiğinde empati yapmayı bil ama bunu nadir yap. Keşke şimdi yine lise okusam okul hayatının bugu nu buldum ama eskiden değerlendiremedik ben o zaman bilinçli olmadıysam sen ol bari




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 29 Eylül 2022; 1:39:9 >




  • Açık liseye geç.
  • Arkadaşlarımı bırakamiyorum :))

  • Doğru diyorsunuz hocam zaten bu mesajlari yazdiğimda lise 1 e gidiyordum şimdi aklım daha başinda uyku duzenim bozuldu bu saatlerde uykum geliyor cumaya kadar mecbur boyle yatmak zorundayim cumadan sonra 1 gun uyumayip duzene sokacagim. 11 12 gibi yatmaya başlarim z aten 4 ayım kaldi 2. Donem açiga geçicem 9 dayken zaman geçmek bilmiyordu soğuk havada uykulu uykulu gittiğim o gunleri hatirliyorumda iyi dayanmişim bu zamana kadar. Tabi pandemi donemininde etkisi var lise 2 yi hiç okumadim :) kim inanırdı bu mesajlardan 1 ay sonra 1 buçuk sene okula gitmeyeceğimi artik 3 yil sonra inşallah universiteyi kazanirsam gene editlerim bu konuyu goruşmek üzere

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.