Şimdi Ara

Okan Buruk'un Bu Sene Başarısız Olacağı Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Arkadaşlar.. Uzun yıllardır forumda aktif değildim. Taraftar forumlarını takip etmeye başladım.

    Malumunuz 8-9 Yıldır şampiyon olamıyoruz. Bunu konuşacak değilim. Beşiktaş'lı saygıdeğer arkadaşlarım alınmasın ama bu lig yarışı 2 takımla devam edecek gibi görünüyor. Son anda Talisca gelir, süper yıldız transfer ederler bilemem.


    Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrolarını aşağı yukarı denk görüyorum.


    Gelelim Konuya.


    Okan Buruk'un Molde 1. Maçı sonunda demecini izledim geçen gün. Play-off'lara kalamıyor türk takımları diyerek gülümser ve Fenerbahçeyi kastetmişti. Futbol gurmeleri çok iyi bilirki Bir Teknik direktör ne zaman rakibiyle uğraşmaya başlarsa başarısızlık yakındır. O basın toplasındaki sözlerini doğaçlama olduğunu düşünmüyorum. Planladı, kurguladı ve gerçekleştirdi. Bknz: İsmail Kartal'ın şu ana kadar rakiplerine karşı küçücük bi demeci yok. Okan hoca mayıs ayından beri şampiyon olduklarından beri hatırladığım 3. Demeci bu oldu.


    Okan Buruk hocayı severim sayarım ama sadece işiyle ilgilenmiyor. Avrupada bir basın toplantısında bile Fenerbahçeye laf yetiştirme peşinde.


    Okan Hoca başarısız olacaktır. Sene sonu upload edebilirsiniz..


    29 yaşında, senelerdir futbolla ilgiliyim. Görüşlerim benim görüşümdür, benim iddiamdır. Bol şans herkese.








  • Okan bu sene takımı şampiyon yapamazsa bu elbette başarısızlık olur yalnız yine de seneye Okan ile devam edilmeli. Şu sürekli değişim saçmalığından kurtulmadıkça asla başarılı olamayız. Kopenag'ın teknik direktörü Jacob Neestrup farklı görevlerle 2013 yılından beri takımının başında. Takımı tanıyor, oyuncularını tanıyor ve elindeki oyuncu grubundan bir takım oluşturmuş. Bunu başarmak için uzun vadeli düşülmeli. Bizde olacağını pek sanmıyorum ama olursa Okan ile seneye de devam edilmeli.

  • Trabzon da küme düşecek
  • Bu sene beşiktaş sürpriz yapabilir çok küçümseniyor ama kadroları lige çok uygun.

  • Gs avrupa’da Zor maçlar oynayacak. BJK ‘de hedef Avrupa . FB ‘ye gün doğdu ;çünkü konferans hedef değil FB için.🌟🌟🌟🌟

  • Niye Fatih Terim'in 40 tane bulursun öyle demeçleri ama adam ligin içinden geçti. Avrupa'da da çoğu şuan yerli hocanın hayal edebileceği başarılar kazandı. Fatih Hoca lafını herkese de giydirirdi.

    Lig uzun bir maraton. Kimin nereden çıkacağı belli olmaz. Bırak performansı bir iki sakatlığa bile bakabilir.

  • Okan hocanın başarısız olma ihtimalini ben de yüksek görüyorum ancak kesinlikle sezon sonuna kadar şansı hak etti şampiyon yapıp şampiyonlar ligine sokarak , geçen sene beni yanılttı inşallah bu sene de yanıltır.

  • Sadece Fenerbahçe mi Play-off'lara kalamamış da onu kast etmiş olsun? Östersunds, PSV, Tromso ve daha nicelerine elenmedi mi Galatasaray? İş ön elemelere kalınca türk takımları olarak turnuvalara katılamadığımız kabak gibi ortada, işte adam bunu söyledi. Bayılıyorum bu her lafı bir yere çekip hinlik arayışınıza. Geçen 3-0'lık Ljubjana maçını da derbi maçına benzettiğinde, Fener'e laf çaktı eki eki diyen zihniyetin aynısı işte. Halbuki oyun bakımından ön press'te kazanılan toplarla ileride hızlı oyuncuların sonuca gitmesi bakımından bu maçlar epey benzerdi, maçı izlerken aynısını ben de hissettim. Adam da bunu belirttiği için zihniyeti bozuklar tarafından anında suçlu ilan edildi. Bahsettiğin sidik yarıştıran zihniyete sahip insanlar 14 de 14 gibi deli saçması istatistiklerle lig rekorunu kıramazdı brom. Gayet temiz, iyi niyetli, ve işine gücüne bakan insanlar olduklarını ben görebiliyorum. Ayrıca bırakın da birilerinin başarısız olma hakkı olsun. "Her td takımının başında kalması için her sene şampiyon yapmak zorundadır" zihniyeti sebebiyle gram ilerleyemiyoruz, mümkün mü abi böyle bir şey? Sadece bir takım şampiyon oluyor, bu bakış açısı diğerlerini olan biteni analiz etmeye gerek kalmadan başarısız kılıyor. Hayır, biri çok başarılı olabilir geçen sene GS'nin olduğu gibi. Diğerleri de iyi işler yapmıştır ama futbolda tonla faktör var, bir çok parametreden bazıları tutmamıştır, bu da olabilir. Ve geçen seneye benzer şekilde tam form tutmamız Ekim'i bulacak belli ki. Şu an ne yeni transferler adapte olabildi ne de sene başı yapılan hayvani yüklemenin meyveleri toplanmaya başlandı. Kritik virajlar da kayıpsız aşıldı. Geçen sene tökezleme evresinde Gomis sırtlamıştı, şu an da Icardi reyiz aldı sırtına gidiyor. Takım kimyası oturduğunda, kondisyon seviyesi de yükseldiğinde bambaşka bir Gs izleyeceğimizi, geçen senenin üstüne çok daha ekleyeceğimizi düşünüyorum.





  • Okan buruk zaten basarısız. Icardıyı oynatmasa kaç maç puan alabılır. Bunu herkes bılıyor. Sırtını ıcardıye yaslamış ben td yım dıyor.
  • wakara kullanıcısına yanıt

    2 şampiyonluğu olan biri için başarısız demek pek bı komik .

  • up

  • Buz kutusu reis tayfası yine beklemede.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    Asıl uyanış Fenerbahçe maçlarından sonra ortaya çıkacak.

  • Okan bu sene takımı şampiyon yapamazsa bu elbette başarısızlık olur yalnız yine de seneye Okan ile devam edilmeli. Şu sürekli değişim saçmalığından kurtulmadıkça asla başarılı olamayız. Kopenag'ın teknik direktörü Jacob Neestrup farklı görevlerle 2013 yılından beri takımının başında. Takımı tanıyor, oyuncularını tanıyor ve elindeki oyuncu grubundan bir takım oluşturmuş. Bunu başarmak için uzun vadeli düşülmeli. Bizde olacağını pek sanmıyorum ama olursa Okan ile seneye de devam edilmeli.

  • İyide ligde Okan hoca başarısız değil ki..
    Uçan kaçan fenerle aynı puanda..
    Ha dersiniz ki derbide ezici bir yenilgi alır o zaman haklısınız psikolojik üstünlük sizde deriz.
    Derbide belli olur kimin uyanacağı bakalım bizmi uyanacağız sizmi kardeşim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 14 Aralık 2023; 1:38:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.