Şimdi Ara

Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' dedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Yapma ya, 1 2 tane hasta katil yüzünden bütün hastaları tecrit etmek ne kadar da güzel tedbirmiş neden kimsenin aklına gelmedi acaba.


    Aklı başında katil sayısı çok daha fazla, bence aklı başında olanları kapatmak lazım, nüfusa oranlayınca şizofrenler aklı başında insanların yanında çok daha masum görünüyorlarda!!!

  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Neden yayın yasağı geldiği anlaşıldı.
    Her şeyde parmakları var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deccal mi vurmuş? Bu bilmemne çocuğunu diri diri yakacaksın o tarikatın önünde bakalım daha böyle bişey yapabiliyorlar mı bu şerefsizler. Bütün tarikatları falan ateşe vereceksin. Lan zaten nah tarikatı zırt tarikatı mok tarikatı doysun diye biz bu hallere düştük. Sapkın ışidci şerefsizler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt
    Off iyi zıravalamışsın bu kaçıncı olay artık.Adam Deccali öldürdüm diyor.Deccal dinde geçmiyormu? Bunla ilgili prorpagandalar yapılmadımı bu Ülkede yapıldı. Size birşey kanıtlamak zorunda değilim.Düşüncemi paylaşmayı size sorucakta değilim burası adı üzerinde herkese açık Form.size kanıt sunmak için uğraşmak zaman kaybı.Sizin gibiler İslamı yumuşatmaya çalışıyor başkasıda bu Olaya dogrudur Allahın emridir biri Deccal gibi davranırsa öldürmek gerekir diyor hanginiz haklı? Hiçbirniz bizim ise Dine karşı tavrımız nettir tamam.Şimdi git ötede oyna Yarın birgün gene böyle olay yaşannacak ondan sonraki gün gene yaşanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Daha yazdigin ilk cumle ile Anladim bile kafasiz oldugunu.

    Hala kanıt getiremedin.Deccalın dinde geçmesi ile bu olayın hala alakası yok.Islam bu adama olayda bahsi gecen öldurulen cocugun deccal oldugunu ve gidip hemen onu öldürmesi gerektigini mi emretmiş.

    Hala bekliyoruz.Bir cogumuz sana gülüyoruz hatta.Cunku hala islam la alakasi olmamasina ragmen carpitmaya devam ediyorsun.Kanıt sunamayacagin icinde beni bahane ederek kaçınıyorsun.

    Bak burda ben açık açık yazdım.Sen ise hala kaçamak yapiyorsun.Senden tek istedigim bu olayin islamla olan ilişigi baģlantisi.Hadi bunu bul ve kanitla bize.Bizde çıkalım diyelim ki bakın islam şu nedenlerden dolayı kusurluymuş diyelim.Hadi bekliyoruz.Kaçıcaksan yorum yazma.Kaçmıyacaksan idda ettigin dusuncelerinin arkasinda erkek gibi dur ve bize islamla olan alakasini kanitlayarak sun.Hadi bakalim.Beklemedeyiz hala.Hadi bakalim görelim adamlıgini görelim zekanı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaNCeR91 -- 9 Aralık 2021; 10:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

    Boş yapmışssın. Büyük ihtimal bilgisayarında masaüstündeki not defterinde bu tarz linklerin kayıtlı okumadan direk linki yapıştırıyorsun yazık.

    ——

    alıntı:

    "27 Kasım 2020'de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu ve unipolar, depresyon, depresif nöbet tanısı konulduğu, 2 Mart 2020'de hastanede 15 gün yatış yaptığı ve şizoaffektif bozukluk ve bipolar duygulanım bozukluğu ile psikotik belirtisiz manik teşhisi konulduğu, bu tarz hastalıklarda her ay rutin kontrollere gitmesi gerekirken 29 Temmuz 2021'den sonra bir daha kontrole gitmediği tespit edilmiştir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir."


    bu raporla nasıl işe alınıyor ben onu anlamadım.?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 9 Aralık 2021; 11:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim gibi size birşey kanıtlamak zorunda değilim.Hayırdır nie bukadar sinirlendiniz onuda anlamadım ya neyse önemide yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu konu çok önemli bir konu. tarikatların içerisinin nasıl sapkın, beyinlerinin yıkanıp şiddete meğilli insanlar ile dolduğunu gösteriyor. hadi akp ve onun yandaşlarını anladık. aynı kafadalar. olayın üzerini kapatmak istiyorlar. tıpkı ensar denilen pedofili derneğin de olduğu gibi! muhalefet partileri neyi bekliyor. chp ve iyi parti bir heyet oluşturup bu yurdu basmaları lazım. hatta daha ileri gidip akdeniz üniversitesin deki öğrencileri dinlemeleri lazım. tüm ülke yurttaşlarına tarikat yuvaların da neler olduğunu göstermeleri lazım. çocuklarının güvenliğinin tehdit altında olduğunu bilmeleri lazım. tarikatların içi bunun gibi teröristler ile kaynıyor. hatta bakıyorum da azınklıkta da olsa bu forumda da bu kafada insanların olduğu görülüyor. tarikat evlerinde badelenerek psikolojileri bozulmuş zavallı insanımsılar. halen can siparene tarikatçıklarını savunuyorlar! adamın kafasını kesmişler lan. alooooo!!!!





  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt
    İşte insanların pisikolojisini yıkmak için yaratılmış.Bütün dinler insan hayatına tersdir.Örnek Alkolü haram kılmıştır Alkolü yasaklamıştır ama Dozunda Alkol kullanmak insanı rahatlatır sitresini azaltır.Zinayı yasaklamıştır Sex yapmak biriyle sevişmenin okadar faydaları varki bilimsel Bunlar insanın doğası mutlu olması için gereken şeyler.Din ise insanlar bunlardan mahrum kalsın ister bunları uygularsan cehenneme gidiceksin der.Dünyayı yöneten zengilerin bu saçmalıklarla işi olmaz bu yüzden zengin oluyorlar kendileriyle rekabet olmasın diede sıradan insanlara devamlı bunu dayattırıyorlar.Bu sistemden çıkış yolu ise Ateizmden geçiyor bu sistemi komple red etmek insanların tek kurtuluşu.Bu yüzden zaten Atesitle hiçbirşekilde muhatap olmayın diyorlar onlarla sohbet dahi etmeyin demelerinim nedenidir bu. Çünkü insanları uyandıryorlar benide uyandırdılar uykumdan bende öyleydim onların evinde namaz kıldın kimse ağzını açıpta birşey demedi insan olmayı insanlığı hep Ateistlerden gördüm.ve asıl tehlike başlıyor İşid gibi organizasyonlar insanların uyanmasına karşı yapıldı yakında hepimizin kafası kesilebilir ya köle olucaksın ya ölüceksin savaşı başladı bunun kimse farkında değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Aralık 2021; 12:15:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt

    Dinlerin insanların beyin yapısını allak bullak ettiğini kabul etmiyormusun yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

    Maalesef linkleri kayıt etmedim,ama beynimde kayıtlı.

    Mevlana hayranlarına hastayım,hemde bayan olanlarına.

    Acıdan zevk alanlara ne denir tıp dilinde🤔

    Şems nasıl bir yiğittir Mevlana'nın gözünde😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Bana zaten birsey kanıtlamak zorunda degilsin.Ortaya bir idda attin ve kanitlayamadin g.t oldun hepsi bu.Hani yaziyorum ki haklı oldugunu sanmak gibi bir beyinsizlik ve ego icine girme diye.Sen kafana gore takıl.Sendeki zeka oranini hep birlikte gördük zaten.Takıl sen kafana göre boşver.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Deccal sadece Çin antik dini ile alakalı bir kavramdır !

  • Dinlerden kastın Hak din İslam ise evet kabul etmiyorum.Etmelimiydik.Etmeliysek de neden neye dayanarak belirtebilirsiniz.Bir insan dini Allah in emirlerine göre deģilde k.çından uydurduklarina göre yorumlayıp yaşarsa ve öyle anlayıp genellerse bu onun kendi ahmakliģı olur.Islama birsey olmaz.Burda 1000 tane insan çıksin desin kafasina göre islam budur şudur islamda bu boyle şoyle.Bu hiçbirseyi degistirmez.Islam islamdir Hak dindir.Birkaç aptalın islamı kendince yorumlayıp tanımlamasiyla islam o islam olmaz.Hee inanmazsin bu din bana uymuyor benim yaşantımla fikirlerimle uyuşmuyor der uymazsın olur biter.Ama bu islamı kötüleme curetini kimseye vermez.Islamda herşey son derece ölçulu ve güzeldir.Ahlakidir.Ahlakdan yoksun bir nesilin islamı anlamasini zaten beklemiyordum.Cunku karakteri zaten aykiridir.Işine gelmez.Anlamak istemez.Bu yüzdende hemen b.k atma çabalarina girişir.Bu gayet doğal.Insan anlamadigı yada işine gelmediģı şeye ya b.k atar ya çamur atar.Tipik beş para etmez insan profili.Zeki bir insan önce islamı anlamaya çözmeye çalışır ona göre cevresindeki olaylarin sebebei islam miymiş degilmiymiş bir sorgular.Sebep sonuc ilişkisi kurar.Dinde zorlama yok zaten.Isteyen istedigine inanir.B.k atmasınlar yeter.Kaldı ki bu gibi insanlarin b.k atmasiyla islam lekelencek değil.Onlarin bir kanita dayanmayan uyduruk iftiralari ancak kendilerini kücuk dusurmeye yarar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RaNCeR91 R kullanıcısına yanıt
    Ortaya bir iddea atmadımki ben size gerçekler battı ve sizde her yobaz gibi saldırmayı tercih ettiniz.Ateist sayfaları yıllardır yazıyorlar anlatmaya çalışıyorlar isteyen okuyup araştırabilir kimseye birşey anlatmam kendimide kanıtlamaya çalışmam insanlar gerçekleri sadece kendileri görmek isterse görürler görmek istemiyorlarsa banane sağol kendini çok bok zannetme beni destekleyen insanlarda var desteklemeyenlerde var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Tamam.Görürsek söyler haber ederiz.Sen sal çayıra gitsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.