Şimdi Ara

Öğrencinin başını kesip 'Deccal'i vurdum' dedi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
11.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ... Biz kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık.
    En'am suresi 38. ayet

    Yani öyle risalelere vesairelere ihtiyaç yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    İslamiyette delil dörttür Kur'an-kerim,Hadis-i şerifler,İcma ve kıyas


    Kur'an-ı kermden ve Hadis-i şeriflerden hüküm çıkarmak sizin gibi cahillere mi kaldı sen önce şu beyit te geçen kelimenin ne anlama geldiğini açıkla da görelim.


    Ulusun korkma nasıl böyle bir imanı boğar

    Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar


    Bu beyitte geçen "ulusun" kelimesi ne anlama geliyor

  • gokuba kullanıcısına yanıt

    Güzel kardeşim:

    Ayet (çevirisi) cımbızlıyorsun. Bu işi bir de çeviri üzerinden yaptığında ayetler bağlamları dışına çok daha kolay çıkartılabiliyor. Ayetlerin bağlamları vardır. Kur'an bir bütündür, bütün olarak ele alınır. İslam dini tabii ki savaşı da kapsar diğer her şeyi kapsadığı gibi.


    Bak burada BAĞLAMLARI İÇERİSİNDE bulunan ayetlerle ve hadislerle anlatıyor müslüman olmayanlara karşı ne şekilde davranmamız gerektiğini.


    Allah kurtarsın seni ve senin gibileri.

  • Yılmaz yüksel Y kullanıcısına yanıt

    O hadis hangi kitapta, numarası kaç? Ben nereden bileceğim o hadisin sahih olduğunu? Ya uydurmuşsan veya başka biri uydurmuşsa?

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Sevgili kardeşim senmi kurtulansın? Sizlere yeterince şey yazıldı, sence kurtulanlardan olduğuna inanmasan bu dini araştırmadan dururmuydun böyle? :) Seni kurtulanlardan olduğuna inandırdılar :) Arabistan'dan gelen bu din zihinsel gerçekliği haline gelmiş, çocuk yaşta bununla beyni yıkanmış insanların, bu dini iyi göstermek için giremeyecekleri kılık yoktur, her türlü tezgahı kurarlar kurdular, bugün görüyoruz ayet çevirlerini bile değiştirmeye çalışıyorlar, sürekli bir yorum, kanıt yok, tarih yok, aksine islam tarihine aykırı saçma söylemler :) bak bu arkadaşda şey yazmış, ayetleri bağlamlarından koparıyor cımbızlıyorsun, klasiktir bu, dinini bilmeyen insanların, dinini iyi gösteren din kotarıcıların tezgahına kanarlar ve bunu yazarlar, kardeşim cımbızlanmamışını atsana! :) hadi yaz cımbızlanmamışını göreyim...


    Yaz bakayım anlam değişiyormu?, Sizler farkında değilsiniz ama böyle yaparak aynı zamanda islamla ters düşüyorsunuz, bunların hepsinin ugulaması peygamber zamanından beri böyledir, kureyza katliamına bir bak bakalım uygulanmamışmı? :) Sizler peygamberinize karşımı geliyorsunuz? :) Bugün bu ayetler öyle demek istemedi diyenler, kureyza katliamı gibi olaylarda birebir bu ayetlerin uygulandığı, uygulamaları yalanlamaktadır.


    Bizimle savaşanların ellerini ve ayaklarını çaprazlama kesin dedimi? O din gerçek değildir, o bölgenin ahlaki, vicdanı ve kültürü ile biçimlenmiş bir insan kafasının rant için insanlara korku ile yaptırım uygulama, istediğini yaptırma, insanları buna zorlama iştahıdır bu, evrenin yaratcısı insan kestirmez, doğratmaz, evrenin yaratıcısı olsaydı ve insanla ilgilenseydi yolu korku vermek olmazdı, korkuyla iş yaptırmazdı uzatma, korku dediğin şey insanları akıl hastalığına kadar götüren zihinsel bir işkencedir...


    Oradaki korku sanılmasın ki islama durup dururken savaşanlar için geçerli, biliyorsunuz islam dininde cihad ve fetih var yani islamın önündeki yayılma kafasına, fetih ve cihadının önünde durursanızda islamla savaşmış oluyorsunuz, yani sizi işgal etmelerine izin vereceksiniz diyor, yoksa sonunuz bu ayet oluyordu, çoğu toplumun oldu da, türkler yani biz dahil. (Bkz, din kotarıcısı yöneticilerin güdümünde olmasına rağmen türk tarihçilerin ağızlarından yanlışlıkla kaçan itiraflar, yanlız bu da yanlışıkla olan, yoksa her zaman bu hatalara düşmezler merak etmeyin, insan uyutmakda ustadırlar :) cımbızlandı, kurtulamadın vb :) ( bu topraklara aşşağıdaki tarihçilerin anlattığı şekilde sokulmaya başlanmış bir dine inanmadığımda ben yanacakmışım :) kurtulanlardan olmayacakmışım, kurtulanlar aşşağıdaki şekilde cihad ve fetih sistemiyle insanları asilime ettikleri bir ideolojiye inanmakta olanlarmış, tabi tabi )

    koloseliler 3:22 - Colossians 3:22youtube
    Bu video türk topraklarına islam dininin nasıl girdiğini ve yayılmaya başladığını türk tarihçilerin anlatımıyla kanıtlamaktadır. Din kotarıcılarına yaranmak için konuyu kapatmaya çalışan tarihçilerinizden nasıl müslüman olduğunuzu izleyin ve dinleyin dikkatli izleyin, nasıl alabalık gibi kıvrandıklarına dikkat edin...
    https://www.youtube.com/watch?v=0kw472KaHQs&feature=youtu.be


    Fakat bunu bugün toplumumuzdaki çoğu insan anlayamaz, çünkü zihinsel gerçekliğimiz bu Arabistan'dan gelen din yapıldı, yani bu şu demek mantığımız, vicdanımız, Dünya'yı anlamlandırmamız, sevdiğimiz ve nefret etiğimiz her şey bu din oldu, düşünme şeklimiz zaten bu din yapıldı, yani bize sahip oldular demek bu, köleleştirdiler.


    Kurtulanlardan olan sen bir an önce ölmeye bak, ölünce kurtulacaksın, bakire huriler kızlar seni bekliyor.


    Bana bir daha keyfi yorum atmanı istemiyorum, ayetleri yazacaksan yaz, yoksa bana bir daha keyfi şöyle yaptın böye yaptın kurtulamadın, cımbızladın gibi yorum atarsan seni engellerim. Eğer attığın ayetlerin anlamı değişmiyorsa ve palavra keyfi yorumlarla değişikmiş gibi gösterilmeye çalışılıyorsa, işte ( sadece taze kızları ve çocukları köle olarak alıyorduk çünkü onlar en çok yardıma muhtaç olanlardı filan gibi :) ya da o ayetler şu olayla ilgili islamı bağlamaz gibi ) yine engellerim ona göre yorum yaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 19 Aralık 2021; 0:16:35 >




  • gokuba kullanıcısına yanıt

    O kadar korkuyorum ki ya beni engellerden diye, ben naparım sen beni engellersen? Ne olur beni engelleme:(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç tüm türkiyenin sallanması lazım böyle bir mevzuda sadece tane sol gazatesi haber yapmış

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Sen ne saçmalıyorsun? Dinlerde bu tarz psikotik durumlar normal karşılanıyor. Psikoza girenlerin çoğu hatta ermiş, şeyh, hoca, dede kabul ediliyor. Sebebi de belli. Başka bir ortama bu biçimde ayak uyduramazdı. Sen sanıyor musun ki bu adam şeytanla konuşuyor diye onu hasta sandılar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt

    gene bir genelleme. Uzaylılarla konuştuğuna inanan çok sıkı pozitivistler de var. Akıl hastalığı akıl hastalığıdır. Psikoza girenleri şeyh kabul eden grupların zaten dine aykırı tonla akidesi oluyor genellikle. İslam dininde akıl hastalığı normal karşılanmıyor yani. Belki tarikatçılık dininde normal karşılanıyordur, o beni ilgilendirmez o dinden değilim.


    Sizler için bu bir dine sallama fırsatı. Yukarıdaki postlardan birinde de söylemiştim, o eleman ateist olsaydı bana çip taktı bu diye gider kafasını keserdi o çocukcağızın. O zaman deli deyip geçerdiniz tabi.


    Kimse gerizekalı değil. Sizin niyetinizin ne olduğunu anlayabiliyoruz.

  • NuTeRX kullanıcısına yanıt

    Din ideolojileri bireyi zihinsel sahte bir gerçeklikte yaşattığı için, zihnini korku ve kaygı imgeleri ile bilerek doldurduğu için zaten doğal olarak psikolojik sorunlar yaşamasına neden olur, dinlerin sebep olduğu akıl sağlığı sorunları çok sık karşılaşılan bir şeydir, gece korkuları, saplantılı davranışlar, panik atak vb.. Din konusu çerçevesinde bakarsak, dinlerde üretilen bu korku ve kaygı imgelerinin nedeni bireyin ilgili dinden çıkmaması ve ilgili dini araştırmaması içindir, yani aslında şeytan, cin, melek, hortlak, peri, üç harfli, sekiz harfli gibi imgelerle bireyi bir korku ve kaygı karanlığına göndermelerinin nedeni ilgili dinin sorgulanmaması için sigortadır. Bu imgeler bu nedenlerle günümüz dinlerine eklenmiş kurgulanmıştır ve bu tür yöntemler ve taktikleri din ideolojilerini geliştirenler birbirlerinden almış, değiştirmiş ve kendine göre kullanmıştır, bu sebeple dinlerde benzer uygulamaların olduğunu görürüsünüz, dinlerin hepsinde her zaman kötü, korkutucu, eziyet edici ve karanlık bir tarafın olması gibi mesela, bunu başarılı olmuş bir teknolojiyi ya da siyasi taktiği çalmak gibi düşünün.


    Birey din ideolojilerindeki yalanları ve tezgahları görse dahi dinden çıksa dahi bunlardan ( çocukluk yaşından itibaren zihnine zorla sokulan korku ve kaygı imgelerinden ) tam olarak kurtulamaz, bir kez zihni çocukluk yaşından belli bir yaşa kadar bu beyin yıkama sistemine maruz kaldığında artık işi çok zordur, çünkü zihni uzun yıllar bir gerçeklik ile şekillendirildiğinde, o gerçekliğin yalan olduğunu apaçık kanıtlarıyla görse dahi artık zihin ve alt benliği onu bir anda inkar edemez, gerçek olmadığını algılayamaz, hayatı boyunca Dünya'yı o gerçeklik ve korkular ile anlamlandırmışdır, şimdi ise birilerinin siyasi propagandası olan, futbool takımı olan bu beyin yıkama ideolojilerinin ona hediyesi hayatı boyunca kurtulamayacağı psikolojik sorunlardır. ( Takva diye bir türk filmi var, eğer onu izlerseniz buna değindiğini göreceksiniz :) )

    corazoninternationalyoutube
    TAKVA (arabisch: Gottesfurcht) erzählt die Geschichte von Muharrem (Erkan Can), einem streng gläubigen Muslim, der sein Leben nach den Regeln und Riten eines erzkonservativen Ordens ausrichtet. Seine Gottesfurcht ist so bedingungslos, dass der Scheich des Ordens (Meray Ülgen) auf ihn aufmerksam wird - und ihm eine Vertrauensposition anbietet. Muharrem soll die Mieteinkünfte aus Istanbuler Immobilien, die zum Orden gehören, einkassieren. Zum ersten Mal konfrontiert mit der modernen Welt, wird er Zeuge von Sünde, Heuchelei und Gotteslästerung. Schlimmer noch, Muharrem muss entdecken, dass auch er der Versuchung nicht widerstehen kann. Diese Erkenntnis wird für ihn zur unerträglichen Qual. In Ko-Produktion mit Yeni Sinemacilar / 2006
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DEeBOfib2uCo&q=EgQuLZpEGNmN0o4GIhDjrVhD3SkMtL7WyOZtx0faMgFy



    Zaten bu yüzden bunca inanan sayısı fazla, yani onlar bunu kıramıyorlar, inanacak şekilde beyinleri buna çocuk yaşta zorla programlanıyor, bunu hiç bir zaman onlar seçmedi, seçme hakkı dinlerde yoktur, sizler hiç okullarda kuran'nın tamamının, islam tarihinin tamamının öğretildiğini gördünüzmü? Ya da işte dinler tarihi öğretilip, işte dinler bunlar çocuklar, haydi bu dinlerden birini seçin dendiğini? :) okullarda yaptıkları tek şey, istediklei ayetleri istedikleri gibi, istedikleri islam tarihi bölümlerini istedikleri gibi size anlatmaktır, mesela bir kureyza katliamını size anlatmazlar, ahzap 50 ayetinde ne denmek isteniyor anlatmazlar.


    Din ideolojileri ile yönetilen bölgelerde toplum o bölgedeki din ideolojisi ile çocuk yaşta zorla ( çocuk beyni yıkamak zorlama ve dayatmadan daha kapsamlı büyük bir suçtur ) şekillendirilir, zaten böyle olmasaydı, ülkenizde farklı farklı dinlerden insanlar görürdünüz, zaten çocuğun anası babasıda bu tornadan geçtiği için bu zorlamayı uygun bulur, benim gibi düşünsün mantığı yani klasik, bu sistem, bu siyasal ideolojiler ( dinler ) binlere yıldır böyler işler. Müslümanların çoğuda bunu uygun bulacaktır, yani bu çocukların seçim şansı olmamasını, ülkelerindeki insanların kendi dinlerinden olmasını isteyeceklerdir, fakat şunun farkında değilller, bu uygulama aslında sizlerin nasıl düşüneceğini daha önceden belirleyen, bütün toplumu tek bir düşünce kalıbına zorla sokan bir sistemdir, yani şunu söylüyorum birileri nasıl isterse tüm toplum neredeyse aynı şekilde düşünecek robotlara dönüştürülür, bu hiç yaşamamakla eş değerdir aslında. Böyle toplumlarda asla gelişemez ve Türkiye asla gelişemiyor işe nedeni budur. Çocukların beyininin kitlenmesi ve birilerinin istediği şekilde düşünecek robotlara çevrilmesi, istenen ideolojiler ile düşünen canlılara dönüştürülmeleri.


    Psikotik duruma gelirsek, benimle savaşanların ellerini ve ayaklarını çaprazlama kesin, doğrayın parmaklarını bilmem nerelerini diyen bir dinin üyesi, aklı sayısız korku ve kaygı argümanları ile sürekli işkence halinde olan bir dinin üyesi elbette, piskolojik bir kırılma yaşadığında insan doğramayı yanlış bulmayacaktır, ( her ne kadar biz türklere bu dini sevgi ve barış dini, senin dinin sana benim dinim bana dini diye yutturdularsada gerçek böyle değil, bizim dinimiz bize söylenenlere inandığımız din, bizi Türkiye'de inandırdıkları din, ama gerçek islam dini değil, gerçek islamda fetih ve cihad ( işgal, ele geçirme ) diye bir kavram vardır, insanları köleleştirme köle alma vardır ) dinine aykırı hareket ettiğini, aykırı hareket ederek diniyle savaştığını sandığı herhangi birine MAİDE-33 ayetini uygulayabilir, yani zamanımızdaki çağdaşlık anlayışından sıyrılmış herhangi bir birey her an böyle bir şey yapabilir, zira bu dininin izin verdiği bir şeydir ve her an olabilir.


    Buradan yola çıkarsak herhangi bir dinin, dogmanın, dayatılan siyasal bir ideolojinin, düşünce biçiminin gerçekliğinde hapsolmuş her birey, zorla çocuk yaşta içine itildiği herhangi bir ideolojinin içinde hapsolmuş her birey, yani gerçekten kopmuş her birey, bütün psikoloji bilimi uzmanlarının destekleyeceği üzere zaten akıl sağlığı sorunları yaşıyordur, hepsi!!! Yani öldükten sonra dirilip cennete gideceğini burada taze bakire kızlarla ...... yapacağına inanan, ya da cehennemde pişirileceğini sanan herkes.


    Bu hezeyanın içinde olanların yaşadığı en kötü şey bu da değildir en kötüsü çoğunlukla içinde oldukları bu siyasal ideolojileri ( dinleri ) kendilerinin seçtiklerini sanacaklardır, fakat olan şey, çocukluk yaşlarından itibaren istenen din ile düşünür hale getirilmiş olmalarıdır, zaten istenen ideoloji ile düşünür hale getirildiklerinden, istenen ideolojiyi seçeceklerdir ve o ideolojiyi seçtiklerinde ise bunu kendilerinin yaptıklarını sanacaklardır, ne kayıp, bütün hayatlarını köle efendisine kendi elleriyle adamıştırlar aslında.



    Hiç bir zaman seçim şansları olmadı, hiç bir zamanda kendileri olmadılar, hiç bir zaman gerçekten düşünemediler, köle efendileri insanların düşünmelerine izin vermezler, onlara göre köle düşünmemeli, efendisi nasıl isterse öyle düşünmelidir, biliyorsunuz ki dinler köleliğin olduğu zamanlar ait siyasal ideolojilerdir, yani bu düşünce biçimiyle yazılmaları bu nedenledir, köleliğin serbest olduğu zamanlarda yazıldılar, bizim bölgemizdeki din dahil hiç bir abraham dini köleliği yasaklamadı, dolayısıyla insan köleleştirme üzerine çok iyi düzenlenmelerinin olması, yol yordam taktik bilmeleri bu yüzdendir, bu yüzden çocuk yaşta insana saldırırlar ve hiç bir seçim şansı sunmazlar.


    Bütün her şey birilerinin toplumun çoğunluğuna sahip olmasıyla ilgiliydi, bu rant uğruna kimsenin gerçek Dünya'da yaşaması umursamaz. Sizlerin hayatı köle efendileri için değersizdir, sizlerin beyni öyle bir yıkanır ki sizler, efendileriniz için kurban bile olursunuz, insanı kendinden böyle gasp ederler işte.


    KOLOSELİLER 3:22

    "Ey köleler, dünyadaki efendilerinizin her sözünü dinleyin. Bunu, yalnız insanları hoşnut etmek isteyenler gibi göze hoş görünen hizmetle değil, saf yürekle, Rab korkusuyla yapın" Bu iş böyle yapılır, uzman dediğin budur işte :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 9 Haziran 2022; 10:33:6 >




  • Bu caniye 400 yıl ağırlaştırılmış hapis versinler. Her gün yemeğine balgam atsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din ideolojisinin kendisini nasıl hasta ettiğini fark eden ve bunları anlatan bir arkadaşımız

    Doruktaki Beyinyoutube
    Bu yayında Menzil cemaatine bağlı bir ailenin içinde dünyaya gelmiş olan ve pek çok kirli ilişkiye,tacize,şiddete vs. şahit olmuş olan bir konuğumuz olacak. Yayını paylaşmayı unutmayın.. Kanala Destek için; ╚► Patreon; https://www.patreon.com/doruktakibeyin?fan_landing=true ╚► Katıl; https://www.youtube.com/channel/UC7OTPf7JIDjcEUespURCj1A/join Twitter hesabım: https://twitter.com/ilkadimokumak?s=09
    https://www.youtube.com/watch?v=cHNie2JDiOk

    unutmayın bu bizim dinimizin suçu değil, bu bizim dinimizle ilgili değil diyenler, emin olun dininizin ilk zamanlarında yaşasaydınız bunu mideniz kaldırmazdı. Daha insancıl bir çağda yaşadığınız için dininizde daha uygar bir biçimde insanlara yutturuldu ve öyle öğrendiniz.

  • odatv4.com
    Enes Kara'ya "Velet" diyen isim, nereye "başkan" oldu
    https://odatv4.com/guncel/enes-kara-ya-velet-diyen-bbp-li-baskan-oldu-228733
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.