Şimdi Ara

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel] (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.582
Cevap
199
Favori
908.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel]


(En Son Oy Tarihi: 12.1.2024)
Giriş
Mesaj
  • barisdogaan kullanıcısına yanıt
    kapatmassan ikisnede aidat yansıyor hocam bilginiz olsun birini kapatın.
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    İş’te Üniversiteli Şubat 2020 sonu itibarıyla yoluna Maximum Genç olarak devam ediyor!

    İş’te Üniversiteli aidatsız kredi kartını ilk yenileme tarihi gelene kadar kullanmaya devam edebilirsin. 18-25 arasında ve öğrenci ya da çalışıyorsan; Maximum Genç dünyasına da hemen katılabilirsin!
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bugün puan yansıdı kapatmamam adına ama karşılığında hiç bir taahhüt yok dendi. Yeni onaylanan kartı kapatayım o zaman çünkü diğer kartın 1.5 senelik geçmişi var. Bari sadece ona aidat yansısın. İş bankası gerçekten çok değişik. Kart teslim adresimi bile düzeltmiyor müşteri hizmetleri. Mesaj geliyor şu kartınız şu adresine teslim edilmek üzere kuryeye verilecektir diye ama müşteri hizmetleri sistemde göremiyoruz diyor. Gerçekten değişik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barisdogaan kullanıcısına yanıt
    sırf bu sebeble suan genc karta basvuramıyorum. Subeden teslim secenegi yok basvuruken. Mh basvurun sorna biz subeye yonlendiririz kruey firmasıyla iletisime gecerek diyor. Ama sizin dediginize bakılırsa bu mümkün degil gibi. En iyisi gidip subeden basuru yapmak ve kartı subeden almak.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Ben ilk başvurumu yaptığımda online yapmıştım ve hep red vermişti sonra şubeye gitti hemen onayladı ama kartım şubeye gelmişti. Şuan ki sorun bambaşka. Kartı kapatın diyorum kalsın yedek kart diyorlar kullanmadiginiz karta aidat çıkmaz diyorlar çözemedim. Tek limitli bir dünya kart piyasaya çıktı elimde. Banka hiç mi demiyor ulan fazladan karta gerek yok durmadan veriyoruz saçma diye çözemedim. Üstüne 50 tl puan verdiler sagolsunlar ama yakin zamanda kullanmadığım kartı kapaticam. Çünkü aşırı gereksiz diğer kartta aynı. Sonuç olarak bugün allak bullak oldum sırf maximum genç kart istediğim için başıma neler geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün subeden maximum genc karti aldim. Kart varmis isimiz aldim hemen. Basvuruyu ortak limit olarak tamamladik iste universiteliyle ortak limitli. İste universiteli kartin taksitleri bitince kapatirim.


    Suanlik tek artisi faizsiz sonradan taksitlendirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikle Parafree diyorum. İlk ekstre %20 indirimli bi kere. Ayrıca gençler için baya güzel güncel fırsatlar oluyor her ay. Mesela dijital yayın platformları indirimi var 20 tl ki bence baya iyi. şu sıkıntılı günlerde evde oturup film izlemek için baya iyi oldu.
  • Merhaba öğrenci için en uygun banka kartı nedir? Maximum Genç düşünüyorum önerir misiniz?
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Benim hala gecirmediler. Şubeye git diyip duruyorlar şubeye gidiyorum yaşlılardan sıra gelmek bilmiyor, zaten görevliler pek bi yavaş. Bende maximum kartı kapatma talimatı verdim 4 gün oldu hala dönüş yapmadilar. Maximum genç verecez diye ortak limitli 2 tane maximum kart gönderdiler. İste üniversiteli kartımı bile yenilemediler inanılmaz saçma. Bankanın çalışması devletinkinden daha katı. Vakifa normal kart başvuru yaptım onayladılar. Like kart 650 tl limitliydi kapattim. Şimdi verdikleri kart 950 tl.sozde limit artışı yapamazlardi ama böyle yapmış oldular. Her banka farklı çalışıyor ve genel bilgiler tamamen yalan. Bunu görmüş oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdogaan kullanıcısına yanıt
    ilginc ve sacma bir durum olmus hocam. Aslında parafree garanti genc ve lıke card kampanya oalrak daha iyi. Ben zamanında is bankası actım kapat ac ugrasmak ıstemedıgımden ıs bankası devam ediyorum. Subede birseylde 40dk bekledim bende işlem de 10dk sürdü kartı zarfdan cıkarıp verdiler. Sansıma ellerinde yokmus fakat yeni gelmis sabah 5tane isimsiz aldım hemen.
  • LanceVance L kullanıcısına yanıt
    suan ıcın en büyük avantajı sornadan faizsiz taksit oda uar mı bilmiyorum. Onun dısında maxımum kampanyaların hepsi dahil bu karta. Aslında parafree garanti ve like carda bakın derim onların direk genc karta yonelık güzel kampanyaları var. Maxımum genc yeni cıktı reklam niyetine nisan ayında güzel kampanya yapabilir ama devamı nasıl olur bilemem.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Valla garanti bana vermiyor, halkbankasiyla okul anlaşmalı olduğu halde yine alamıyorum. Yok limitti yok oydu buydu derken kalıyor. Saldım zaten artık. World ve ziraati tutucam elimde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğrenci için kampanyası çok ve aidat ücreti uygun olan hangi kredi kartını önerebilirsiniz?
  • qwerr02 Q kullanıcısına yanıt
    axess üni
  • Axess uni için kaç kere başvurduysam öğrenci kimliği/ öğrenci belgesi okunmuyor diye ret geldi. Garanti bonus başvurumda onaylanmadı. Yapı kredi başvurum ise dakika sürmeden uygun bulunmamıştır diyerek reddedildi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • şuan için en uygun kredi kartı hangisidir?

    şu kartlar arasında kaldım.

    world eko kart
    axess öğrenci
    parafree kart
    vakıfbank likecard
  • Bana temassız olarak günlük alışverişlerimde kullanacağım, vadesiz hesaplı, herhangi bir ücreti olmayan bir banka kartı gerekiyor. Üniversite bitti yaş 24. Öneriniz var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FLaMMiS

    Bana temassız olarak günlük alışverişlerimde kullanacağım, vadesiz hesaplı, herhangi bir ücreti olmayan bir banka kartı gerekiyor. Üniversite bitti yaş 24. Öneriniz var mıdır?
    Vakıfbank

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hünkar1453

    şuan için en uygun kredi kartı hangisidir?

    şu kartlar arasında kaldım.

    world eko kart
    axess öğrenci
    parafree kart
    vakıfbank likecard
    Likecard

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hünkar1453 H kullanıcısına yanıt
    Axess

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.