Şimdi Ara

Öğrenci evi kira kontratı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar öncelikle herkese merhaba direk konuya gecersek biz 4 arkadas bi ev kiraladik ama birimizin ismi kira kontratinda gecmiyor aldigimiz duyumlara gore habersiz 4 kisi kaliyoruz diye atabilme durumu varmis.Evde kaynaklanan bi sebepten ötürü aramıştık 4 kisi kaldigimizi oğrendi ve evin demirbaslariyla ilgili hicbirseyi odemem zaten ucuza kiraya verdim diyor kirayi yenilemek istiyoruz arkadasimizin isminide ekliycez kirayi ne kadar artirabilir ? Ve 4 kisi kalmamiz ne kadar sorun cikarabilir gercekten atabilir mi bilgisi olan arkadaslari bekliyorum simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kontrata eklemeye gerek yok onun için. ev sahibine başta 3 kişi dediniz sonra da 4 olduğunu öğrendi. şeklinde anladım ben konuyu. ev sahibi öğrenince zaten ya sinirlenip evden çıkarır ya da bi şey yapmadan tamam der. kontrata eklenip eklenmemesi bi şey değiştirmez onu her türlü ev sahibinin insafı. sadece demirbaşları falan kırıp dökerseniz masrafı kontratta ismi olanlara kalır. onun dışında kirayı nasıl ödemişsiniz adamın umurunda olmaz.

    ev sahibi demirbaş yaptırma işini size bırakıyosa yaptırmayın bence.ü

    edit: komşuların şikayetiyle kiracıların atılması muhabbetini baya duydum ama kendi gözlerimle görmedim kimsenin atıldığını. 4 kişi de çok değil yani 5-6 kişi kalanlar vardı 3+1 de.

    hatta biz kontratsız kalıyoz 4 kişi ben salona çöktüm xd. çıkarken son kirayı kitleyip gitçez zaten leş gibi adamın evi hiçbir tarafı çalışmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdeniz1997 -- 27 Ocak 2017; 20:3:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.