Şimdi Ara

Office 2024, Microsoft 365 aboneliği gerektirmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Office 2024, Microsoft 365 aboneliği gerektirmeyecek
    Microsoft, Office paketinin yeni ve bağımsız bir sürümünü 2024’te yayınlayacak. Office 2024 olarak adlandırılan yeni ofis programı, Microsoft 365’in bir parçası olmayacak. Dolayısıyla kullanıcılar aylık veya yıllık abonelik seçmek zorunda kalmadan, Office 2024’ü kullanabilecek.



    [bkzdh=



    Office 2024, Microsoft 365 aboneliği gerektirmeyecek
    Kullanıcılar, Microsoft 365 hizmetine abone olarak Word, Excel, PowerPoint ve diğer Office uygulamalarının en son sürümlerine erişebiliyor. Ancak, aylık ve yıllık hizmete abone olmak yerine bir kere lisans satın alarak yalnızca en yeni sürümünü kullanmak isteyen kullanıcıların sayısı da bir hayli fazla. Şu anda geliştirilme aşamasında olan ve yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğinde yayınlanması beklenen Office 2024, bağımsız bir program olarak çıkacak.



    Office 2024’e hangi özelliklerin eklendiği, hangi iyileştirmelerin yapıldığı konusunda bir bilgi henüz yok. Şu anda Microsoft 365 abonelerinin kullanıma sunulan bazı özellikleri içermesi muhtemel.




    Kaynak:https://mspoweruser.com/microsoft-to-end-mandatory-subscriptions-for-office-2024/







  • Microsoftun saçmalıkları bıkmıştım, Apple ekosistemine geçtim rahatladım. Ofis uygulamaları ücretsiz rahat tüm özellikleri de açık ve sürekli güncelleniyor. Tek eksiği numberslar arası veri çekmiyor onu da yapsaydı iyi olurdu.

    Microsoft şimdi buna bir ton para isteyecek, 2025’te yeni özellik için güncelleme parası isteyecek, zaten yine kimse almayacak.
  • Sonunda...
  • En son 2021 olarak vardi. Boyle bir secenek olmasi baya gecte olsa yerinde bir cesitliliktir.

    Sahsen Office 365 ile daha guncel en yeni teknolojilerle beraber heryerde erisebiliyorum ... Cevrimdisi da dahil PC filan dahil ..
  • E, şöyle yola gel. Kullanmak isteyen 365 kullanır ama standalone versiyonunu da sunmalısın. 365 kullanmak zorunda değilim...
  • Uygun fiyatlı olsa 365 kullanacağız ama 2 yıllık parası ömür boyu office bedeli nerdeyse. Aylık aboneliği verse 19.99 dan. Öyle iyi olacak.
  • Microsoftun saçmalıkları bıkmıştım, Apple ekosistemine geçtim rahatladım. Ofis uygulamaları ücretsiz rahat tüm özellikleri de açık ve sürekli güncelleniyor. Tek eksiği numberslar arası veri çekmiyor onu da yapsaydı iyi olurdu.

    Microsoft şimdi buna bir ton para isteyecek, 2025’te yeni özellik için güncelleme parası isteyecek, zaten yine kimse almayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 12 Kasım 2023; 16:32:31 >
  • 24 olup 21 de olmayan özellik nedir ai mi ? 21 full kullanıyorum gerek yok. Kalsın işimi zaten fazlasıyla görüyor.
  • Hala office 2019 kullanıyorum ve işimi görüyor.
  • Ofis programları neden ücretsiz değil anlamıyorum. Bir ilkokul öğrencisinin bile ihtiyacı varken powerpointe bunlar ömürlük fiyata satıyor. Sonra biz neden korsan kullanıyoruz. Siz böyle devam ettikçe biz daha çoook korsan kullanacağız.
  • Microsoft 365 rahatlığına alıştıktan sonra klâsik sürüm kullanmak zor geliyor. Dosyayı anlık şekilde buluta kaydetmesi işleri aşırı kolaylaştırıyor. Aile sürümüne ortaklı girilirse yıllık makul bir ücrete de geliyor.
  • Sizi üzmek istemezdim ama torrent de baktım 2021 üzerine versiyon yükselt misler ismini 2024 yazmışlar windows 11 e gelmiş olan 23H2 tarzı bir şeyler ofis e gelmiş
  • 365'in sunduğu kütüphane başta olmak üzere online destekleri sunacak mı? Yoksa sadece standalone olarak mı sunulacak merakla bekliyorum.

    Diğer taraftan office 2024 çıkınca 365 geliştirilmeye devam edecek mi? Yoksa fişi mi çekilecek?
  • Bu iyi haber.
  • Uğraşmaya değmez. Çok spesifik işlerle uğraşmıyorsanız libreoffice her işi görüyor artık. Pandemi kapanmasında toparlandı, iki senedir Office kullanmıyorum.
  • Basiretim bağlandı, dalgınlıkla Excel hesaptan 365 girişi yaptım, aman Allah'ım hemen Edge'i bağlamış, One Drive bağlamış karşıya yükleme penceresi aktif olmuş. Var ya nasıl saydırdığımı hayal bile edemezsiniz. Yok, ya kesinlikle 365'ten uzak durun, zorunlu değil ise. Var, çok daha kötü hale gelecek, demedi demeyin. MS, bu reklam ve kişisel veri gelirinden faydalanamaz ise tayrant gibi üstümüze çullanır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lterlemez

    Basiretim bağlandı, dalgınlıkla Excel hesaptan 365 girişi yaptım, aman Allah'ım hemen Edge'i bağlamış, One Drive bağlamış karşıya yükleme penceresi aktif olmuş. Var ya nasıl saydırdığımı hayal bile edemezsiniz. Yok, ya kesinlikle 365'ten uzak durun, zorunlu değil ise. Var, çok daha kötü hale gelecek, demedi demeyin. MS, bu reklam ve kişisel veri gelirinden faydalanamaz ise tayrant gibi üstümüze çullanır.

    Office 2024'ün çıkması 365 vb sistemlerin kötüye gitmesinden olmadı yalnız...


    Tüm dünyada yığınla özel / kamu kurumları Office kullanıyor. Onlara Long Term ve tamamen intranet çözümler sunmak şart. Office 2024 vb sistemler o yüzden çıkıyor ve çıkacak da.


    Öte yandan 365 vb sistemlerin değil kötü hale gelmesi çok ama çok daha iyi olabilir. Bunlara saydırırken dikkatli davranın çünkü yakında AI ile bütünleşip işlerin verimi %10000000 artacak.


    Sonuç olarak tavsiyem; artık bu AI devrinde ezbere atıp kesmemek lazım. Yoksa geleceğin geri kafalısı olarak kalırız.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.