Şimdi Ara

Odyofiller için amfi ve DAC ikilisini birleştiren taşınabilir çözüm: CEntrance DACport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Odyofiller için amfi ve DAC ikilisini birleştiren taşınabilir çözüm: CEntrance DACport


     


    Gerçek ve doğal sese ulaşmayı amaç edinmiş odyofiller için piyasaya yeni çözümler sunulmaya devam ediliyor. Bu sefer taşınabilirlik ve USB ikilisinden etkilenerek çıkarılan bu cihaz, CEntrance firmasının geliştirdiği DACport isimli bir ses çözümü.


     


    Odyofiller için amfi ve DAC ikilisini birleştiren taşınabilir çözüm: CEntrance DACport


     


    DACport, yüksek empedanslı kulaklıklar için, diğer bir deyişle müzik çalan cihazlardaki standart kulaklık çıkışı ile tam performans veremeyen kulaklıkları tam performans ile kullanabilmek için geliştirilmiş bir amfi ve dijital sesi analog sese dönüştürerek dijitallikten ve dijital ortamda çalışma mekanizmalarının etkileşimleri ile oluşan negatif etkilerden kurtarmayı amaçlayan bir DAC(digital to analog converter) bulunduruyor. Bu anlamda 300 Ohm'a kadar olan kulaklıkları sürebilme iddiasında olan DACport, 20 Hz - 40 kHz frekans tepki aralığına sahip. 24 Bit/96 kHz kalitesinde yüksek çözünürlüklü dijital sesi analoğa çevirme desteği de bulunan ürün, bu sayede çok zengin bir ses deneyimi vaad ediyor(Head-Fi sitesindeki görüşler de bunu doğrular nitelikte).


     


    Odyofiller için amfi ve DAC ikilisini birleştiren taşınabilir çözüm: CEntrance DACport


     


    CEntrance firmasının AdaptiWave teknolojisi ile kullanılacak bilgisayara sürücü ya da herhangi bir ek yazılım yüklemeden Windows, Mac ve Linux işletim sistemleriyle uyumlu olarak tak-çalıştır prensibi ile çalışması ise ürünün kullanım kolaylığını gözler önüne seriyor.
    Gri, mavi ve siyah olarak üç farklı renk seçeneği sunan(yüksek çözünürlüklü fotoğraflarına buradan ulaşılabilir), 11,4 cm
    x
    2,5 cm
    x
    2,5 cm boyutlarındaki DACport, ayrıca 1/4'' (6,35 cm)'lik jack girişi ile piyasadaki birçok kafa üstü kulaklık ile uyum sağlıyor. Küçük boyutları sayesinde birçok odyofili yüksek kalite sunan ekipmanlarını mobil olarak kullanma fikri ile cezbeden DACport, 500 $'lık fiyatı ile bakalım ne kadar alıcı bulabilecek.









  • Eline sağlık Figure, hayırlı olsun editörlük de

    Bu amp/dac'ın head-fide bayağı bekleyeni vardı ama sanırım çıkış fiyatı sebebi ile ancak küçük, heryere taşınabilir birşeye ihtiyacı olanları heyecanlandırdı..

    500$a gayet rahat bir şekilde amfi ve dac alınabilir zaten..
  • Nuforce hdp karşısında pek şansı yok malesef. Belki küçük boyutu ve taşınabilirliğiyle cezbedebilir ama line-out çıkışı olmaması, usb harici bağlantı imkanı bulunmaması ve 500usd fiyat hiç parlak görünmüyor.
  • Buna 500 dolar mı istiyorlarmış?

    HDP'yi geçtim udactan iyi olduğunu bile sanmıyorum...

    Haber için teşekkürler.
  • alacak olanlar iyi günlerde kullansınlar,paylaşım için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.