Şimdi Ara

NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.007
Cevap
245
Favori
2.619.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Epeydir ikinci el Ekran kartı bölümüne girmemiştim bi göz attım, satan var ilan duruyor fakat fiyatı kaldırmış göremedim, 1200'den ilan açan arkadaşta var. Bakalım akşama ilan açalım bekleyelim kısmet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

    Arkadaşlar hepinize teker teker cevap vermekle uğraşmak istemiyorum.

    Tamam haklısınız. Bütün dünya toplanmış cyberpunk'ın çıkışını bekliyor. En çok beklenen oyun o. Çıktığı ilk gün gelmiş geçmiş en çok satan oyun o olacak. İlk hafta ve ilk ay satış rakamlarında rekorlar kıracak. Çünkü siz haklısınız. En çok beklenen oyun bu. İlk 1 yılında gelmiş gelmiş en çok satan oyun bu olacak. Çünkü herkes zaten bu oyunu bekliyor. Neden satmasın. Satacak tabi ki. 2020 yılına adını altın harfler ile yazdıracak. 2020 diyince kimse virüs filan hatırlamayacak herkes cyberpunk diyecek.

    Cod filan beklenmiyor bu oyunları zaten çocuklar oynuyor. Babası para vermese kimse oynayamaz bile. aynı oyunu her sene ısıtıp çıkartıp satmaya çalışıyorlar. Zaten satamıyorlar bile. kim alır cod'u herkes cyberpunk bekliyor.
    En çok beklenen bu arada en çok satan olmak zorunda değil. 3080'leri şu an dünyada pek çok oyuncu kesimi bekliyor ama hepsi alacak mı? Hayır! Buna bağlı da düşünmek gerek biraz. CPR'in yapacağı iş olduğu için en çok beklenen denilmesi doğrudur. Witcher 3'den sonraki oyunları sonuçta. Rockstar bugün sıradaki GTA'yı yapıyorum senelerdir ve 2 aya çıkaracağım derse en çok beklenen kısmına adına yazdırır tabii ki ama böyle bir olay da yok sonuçta. COD'u niye beklesin ki insan? Zaten gelecek, net bir şey. Beklemeye gerek yok.




  • İncelemeler bugün yayınlanıyor di mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donda

    İncelemeler bugün yayınlanıyor di mi?
    Evet, 16:00 deniyor.
  • mtilhan kullanıcısına yanıt
    Benim kart sonunda kendini gösteriyor ama bende bekleyecek derman var mı ?=
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk herkese hitap eden bir oyun değil o yüzden Cod ile karşılaştırması normal.Şaka la şaka hangi deli o cyberpunk a laf ediyor 2020 nin en iyi oyunu olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    Cyberpunk herkese hitap eden bir oyun değil o yüzden Cod ile karşılaştırması normal.Şaka la şaka hangi deli o cyberpunk a laf ediyor 2020 nin en iyi oyunu olacak.
    Ben modern silahlı oyunlara önyargılıyım. Ama Cyberpunk'tan sırf CDPR etiketinden dolayı beklentim ÇOK yüksek. Yine de bana sormuş olsalar W4 yapın derdim. 2025'ten önce göremeyiz herhalde bi Witcher oyunu. 2025'e kim öle kim kala ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • W4 için çalışılıyor 3 oyun öncesini anlatacak ve tabi ki geralt olmayacak onun rolü artık sona erdi dendi.Bende ilk neden böyle bir şey yaptılar diye söyledim ama videolar ve fikir çok iyi duruyor güvenimde tam sanırım 2 yıl oldu ön sipariş vereli.2 kezde iptal edip tekrar aldım.
  • mtilhan kullanıcısına yanıt
    Gigabyte aorus 3080 master ve xtreme için clock hızları websitesinde açıklanmadı daha. Ama olurda master için bu frekans doğruysa xtreme 1840-1850 civarı olur o zaman

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Passenger47

    amazon fransadan mail geldi
    We have received new information regarding the release date for this order. We are therefore happy to inform you that the following item (s) will be dispatched earlier than expected.
    Previously estimated arrival date: September 24, 2020 - September 28, 2020
    New expected arrival date: September 17, 2020 - September 21, 2020

    Beklediğimizden erken gelicek
    Hangi modeli ne kadara satın aldınız ?
  • 3070 'in geç çıkmasının nedeni nedir arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    W4 için çalışılıyor 3 oyun öncesini anlatacak ve tabi ki geralt olmayacak onun rolü artık sona erdi dendi.Bende ilk neden böyle bir şey yaptılar diye söyledim ama videolar ve fikir çok iyi duruyor güvenimde tam sanırım 2 yıl oldu ön sipariş vereli.2 kezde iptal edip tekrar aldım.
    Biliyorum farkındayım Geralt olayının. Ama yapacak bir şey yok. Bir şeyleri don lastiği gibi uzattıklarında niye uzattılar, ama uzatmazlarsa da niye uzatmadılar diyoruz.

    Üzüldük ama tadında bırakmak istediylerse bıraksınlar. Yeni oyunun konusu da beni çok sevindirdi. Çünkü kitaplarda da yoktu ama ben öğrenmek de istiyordum. Şimdi muhteşem bir döneme tanık olacağız muhtemelen bi 3 oyun kadar.

    CDPR 10'luk bir fikirden 8'lik bir eser yazan Sapkowski'nin kitaplarından 10'luk bir oyun çıkardı. Kitaplarda Sapkowski'nin sıçıp batırdığını hikayenin devamıyla topladı ve şimdi de öncesine tanık olacağız. Zaten tanık olduklarımı sırf Geralt olsun diye tekrar tekrar oynayacağıma, Geralt olmasın ama tanık olmadıklarıma tanık olayım derdim.

    Şimdiden hype yaptım 2025'te ne olacağımı düşleyemiyorum bile. Kalp krizinden ölürüm herhalde beklerken.

    Allah'ım ne kadar kaldı bu w4'e? Ne zaman çıkacak bu oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Asus rog strix düz modeli hocam, oc olan değil, şuanki kurla 7500 lira gözüküyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kisi dayanamamis userbenchmark’ta bench yapmis.


    NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU]

    NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU]

    NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU]

    Stock haliyle 195 birim performansi var, 2080Ti ortalama 180 birim overclockla 201’lere kadar cikmis. Bu birim performans rakamlari cok da onemli degil, onemli olan asagida “nice to haves” fps degerleri.

    AZ da olsa bir sey ifade eder diye paylasayim istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 16 Eylül 2020; 10:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar üstatlar

    8700k işlemci ve 2k 144 hz monitörüme 3090 düşünüyorum. hatamı ederim? 3080 in ram i az deniliyor.yoksa 3080 ti (cıkarsa tabi ) mi beklemeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeneCa61

    Şu kredi kartına döviz ekstresi olayını bilen arkadaş kısaca anlatabilir mi acaba? Saçma sapan Garanti bankasının komisyonunu yemek istemiyorum.

    Anlamadığım şu. Kredi kartına döviz ekstresi açtırdık diyelim. Ben kredi kartı ile amazondan aldıktan sonraki süreci anlayamadım.

    Karttan yine TL mi çekecek ? Mantığı nedir ? yapalım onu da. Herkes öpme peşinde
    Bence döviz ektresi açık kredi kartı ile yurt dışı alışveriş sitelerinde kullanmak saçma geldi bana. Tl ekstresi ile kullanırsan eğer alışveriş yaptığın andaki kur dan çeviri yapıyor banka + % 2 komisyon ekliyor. Döviz ekstreli ise kredi kartın , kartının son ödeme tarihindeki döviz kurunu baz alıyor ve kambiyo vergilerini( % 1 ) ödüyorsun. Bence kredi kartını tl ekstreli olarak kullanmak çok daha mantıklı.




  • 3090 için işlemci upgrade’i gerekebilir ama!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion_Army

    3090 için işlemci upgrade’i gerekebilir ama!!!
    8700k 3090 ı beslemezmi diyorsun hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Passenger47

    Asus rog strix düz modeli hocam, oc olan değil, şuanki kurla 7500 lira gözüküyor
    kaç euroya aldınız ? Keşke kredi kartınızın tl ekstresini açıpta satın alsaydınız.
  • 2K için 3090 aşırı gereksiz.
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.