Şimdi Ara

Nvidia GTX 590 incelemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sıcak sıcak sonuçlar
  • Kart 6990'a oldukça yakın sonuçlar almış, bence stok değerlerde 6990'la krallığı paylaşıyor denebilir. Ancak 590 ve 6990 öylesine bir segmentte yarışıyorlar ki birisinin mutlaka açık bir şekilde diğerini geçmesi gerekiyordu yoksa beraberlik halinde ikisi de kaybeden haline geliyor zira böylesi bir durumda orta sınıf kartlarla çok daha ucuza kurulabilecek CF/SLI sistemler bence biraz daha öne çıkıyor.

    Burada bir parantez açıp incelemelerle ilgili birkaç söz söylenmesi gerekir. Zira bu tarz bir yeni kart incelemesinde DH dışında en güvendiğim siteler HardOCP, Guru3D ve Anandtech olmasına rağmen bir süredir incelemelerde resmen dökülüyorlar. Örneğin HOCP sadece 5 oyunla inceleme yapıyor ki bence ciddi bir karar vermek için çok az. Ancak seçtikleri oyunlar güncel ve test ettikleri kartların hitap ettiği çözünürlüklerde test yapmaları artıları. Guru ise daha fazla oyunla test yapmasına rağmen bu tarz bir testte Dx11 açısından AvP gibi bir oyunu kullanmamaları ciddi bir eksiklik ayrıca testte kullandıkları 4 çözünürlükten ikisinin 1280x1024 ve 1600x1200 olması bence büyük bir ciddiyetsizlik örneği. Anandtech ise hem test yaptığı oyun sayısı ve hem de kartlara en uygun çözünürlüklerle yaptığı testlerle bence en güvenilir sonuçlara imza atmayı başarmış.




  • Performans ve fiyat olarak 6990 ile aynı olmuş kart. 6990 dediğim gibi çok salak bir karttı. Dolayısıyla 590 da oldukça salak bir kart olmuş, fakat en azından çok daha sessiz olmuş. 6990'a tercih edilir, ama 6950CF hepsine birden tercih edilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.