Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
197.597
Cevap
967
Favori
13.478.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
460 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17011702170317041705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • allah aşkına 1 kişi şu botu versin de amazon.com üzerinde rtx 3070 veya 3080 almak için kullanıp bırakacam. 1 ay oldu kart alayım diye 1000 dolar attım hesaba. 1100 dolara gelecekti kart alamadım şimdi 1500 dolar :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Konudaki yaş seviyesi kaçtır bilmiyorum da, bu vergi olayına bir kaç şey söyleyeyim. Bu vergi olaylarına maliye bakar, vergi borcunuz birikir, üzerine faiz vs. de işler. Sonra devlet baba der ki , faizi siliyorum borcunuzu yapılandırıyorum, gider yaparsın. Baba ne derse o olur. Maliye dediğimiz yer, vergi borcu konusunda oradaki şahıslar ile pazarlık yapılabilen bir yer. Son dönemde milli forma gibi önemli bir değeri taşıyan 2 futbolcu hakim karşısında aylık 10K 20K kazandıklarını söylediler, velhasıl bu ülkede kim verdiği verginin peşine düştü söylesin bana ? Bizim vergiler catır çatır ezilirken izledik anca. Alım gücü yerlerde, pandemide doğru düzgün kazanç yok , kart alıp satanlar vergi vermiyor ticaret yapıyor vs.. Hiç birşeyi görmeyen bizler kart alamayınca yada biz o şekilde para kazanamayınca hemen düşman kesiliyoruz karşıdakine. Hep bizde olmalı başkasında hiç olmamalı zaten. Etrafınıza bakın, anadan babadan yadigar kalan 3-5 malı mülkü kaç aile öz kardeşler arasında kavgasız döğüşsüz bölüşebilmiş , demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bu ülkede doğru olan pek az şey var, doğru insan olmak çok çok zor, ama bizim için yanlış olan birşeyin başkası için doğru olmasını kabul edebilmeliyiz, değil mi ? Sonuçta kanunlar dahilinde. Bırakalım buna kendisi karar versin , bizim gözümüze sokmasın yeter. Bu tip kişileri lütfen bloklayın geçin arkadaşlar, bu güzel bir konu , aamcın saptıranları, insanları kışkırtanları önce şikayet edin sonra bloklayın.


    Yeni arkadaşlar bilmez, 10 sene önce dahili bileşenler, donanım cenneti gibi bir yerdi. Kavga gürültü eksik olmazdı yine ama , seviye hiç bir zaman bu zamanlardaki kadar düşük olmamıştı. Öyle üyeler vardıki yazdıklarını tekrar tekrar okurduk..

    Dostum konu sıcak fırsatlara da açıldığı için donanımla alakası olmayan tipler malesef çok. Bu konu son 15 yılın rekor patlamasını yaşadı,hiçbirimiz böyle bir yığılma beklemiyorduk.ANA KONU bile ölmüş paylaşım durmuş. Sanırım DH dahili bileşenleri yeni yüzü bu 





  • 1660 super

    https://www.amazon.co.jp/GeForce-SUPER-VENTUS-Graphics-VD7111/dp/B07ZHDZ1K6?ref_=ast_slp_dp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPS Konusu Neden Kalktı Haberi Olan Var mı

  • Açıkçası elimdeki kartı satmadan bütçenin çoğunluğunu tamamlayamıyorum (: o yüzden önce kartı satıp sonra stok kovalamam gerekiyor.

    2.el piyasasında 1660 Super'in giriş seviye modelleri ventus vs. 4-4.5 civarına gidiyor ancak malum bu rog strix biraz daha yüksek olmalı ama teklifler pek iç açıcı değil, gelen teklifler 4600-4750 falan derken ben de 3060 alacağım için bir an o fiyatlara veresim geldi.

    İdarelik ekran kartım da yok (: bildiğiniz kasa bomboş duracak mantıklı mı bilmiyorum ama şu piyasada satıp stok kovalamak cazip geliyor.

    Bu yüzden sizlere danışmak istedim, dün mesela 3060 gaming x modeli bir arkadaş paylaşmıştı her şey dahil 685 dolardı, para olmadığından fiyata bakmak için girdim hatta 1dk sonra sepete attım tabi sepet boş uyarısı ((:

    Kafam bayağı bir karışık...
  • Nvidia geçenlerde bahsettiği vaadini yerine getirirse yeni kartlarda mining işi biter oyuncu kitle de rahat bir nefes almış olur.
  • UPS konusu hakkındaki açıklamayı yönetici yaptı arkadaşlar.


    Bu konunun amacı sadece stok takibi, fırsat yakalama. Bu sebeple ekran kartı bölümünden gösterimden kaldırılmasını uygun buluyorum. Burada kartı ile ilgili sorun yok, olsa da zaten araya kaynayıp gider. Dahili bileşenlerde yer işgal etmesine lüzüm görmüyorum, sorun yaşayan konu açsın ilgili bölüme, bakalım

  • UPS 20 güne kadar bekler almazsanız geri gider diyordu hocam sanmıyorum almadığın birşey için bizden para alabileceklerini

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    En büyük sorun konunun sıcak fırsatlara yansıtılmasıydı zaten.
  • sirswager kullanıcısına yanıt

    İdarelik kart yoksa o zaman sıkıntı hocam. Eğer RTX 3060 bakıyorsanız ve Amazon avrupadan denk getirebilirseniz 5K altında gelir. Kart fiyatları yakın zamanda düzelmeycektir. O yüzden 1660 Super için o satış fiyatları bir süre daha geçerli olur diye düşünüyorum. Ama satıp almayı beklemek sıkıntı olur.

  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
  • ZOTAC amazon es siparişi muhasebeleşen varmı provizyondan muhasebeye düşmüş, geçende böyle olup sonra iptaller gelmişti

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    İdarelik kart yoksa o zaman sıkıntı hocam. Eğer RTX 3060 bakıyorsanız ve Amazon avrupadan denk getirebilirseniz 5K altında gelir. Kart fiyatları yakın zamanda düzelmeycektir. O yüzden 1660 Super için o satış fiyatları bir süre daha geçerli olur diye düşünüyorum. Ama satıp almayı beklemek sıkıntı olur.

    O zaman hızlı satmanın bir manası yok, dediğimiz gibi zaten stok yok fiyatı o kadar kırmanın da anlamı yok o halde. (: Teşekkür ettim.

  • arkadaşlar amazon Almanya ve amazon us den bankamatik kartı ile alışveriş oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    HAHAHAHAHAHAHAHAHA, Teşekkürler Keşke Ana Mesaja Eklenseydi de Görebilseydik, Geldiğimiz Duruma Bak Firmanın Yasal Talepleriymiş O Yasala Kendileri Uysun Önce  

  • Stok yakalayacağımı düşünmediğimden idarelik 1050ti aldım 1500tlye. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama kenarda yatan parçalarımı dün sisteme çevirdim. Çalışan bir bilgisayarım var artık.

    Fiyatlar yaza normale döner, stok sorunu çözülürse güzel bir upgrade düşüneceğim. Haftalardır mesai harcamama rağmen tek bir kart bile düşüremedim daha da zorlaşıyor.


    Ryzen 5600X

    Msi B550 A Pro

    3200 Mhz 8x2 Ram

    650W + Corsair Spec Delta

    500gb M2 Sandisk ssd


    Maalesef şu parçalara Asus 1050 Ti cerberus aldım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lauren Cohan -- 3 Mart 2021; 15:2:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    "Kullanım ömrü" için sigorta tarafından ürün gruplarına göre belirlenmiş süreler mi var yoksa direk 2 yıl vs. gibi bir süreyi mi kabul ediyor sigorta firması? Bir de geri ödemede sanırm fatura bedeli esas alınıyordur.

    Elektronik ürünler genelde 7 yıl

    Beyaz eşyada 10 yıl olması gerekiyor

    Mesala Ram alıyoruz ömür boyu garanti diye insanlar kendi ömrü zannediyor. Normalde ramlerde 7 yıldır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer lise zamanlarımda olsaydım , şu forumdaki kalabalığı 1000 euroya 3080 var diye kavgaya götürürdüm , herkes te gelirdi , başka şehirlerden bile gelirlerdi , akın akın gelirlerdi , ya herkes oyunsuzluktan can çekişiyor yada herkes malum sebep ile kart arıyor hiç çaktırmıyor  

  • Newegg 1660s ler uçuşa geçti
  • 
Sayfa: önceki 17011702170317041705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.