Şimdi Ara

Numara taşıma sonrası 90 gün nasıl hesaplanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turk telekomdaki numaramı Turkcell'e taşımıştım. Tekrar turk telekomdaki numara taşıma kampanyalarından yararlanmak için 90 gün dışarda kalmam gerekiyor. Bu 90 gün nasıl hesaplanıyor? Hat taşıma başvuru tarihinden mi yoksa hattın açıldığı tarihten mi? Hangi iki tarih arası 90 gün olmalı?



  • 90 gün beklemek zorunda olduğunuza emin misiniz? Şartlarda yazıyor mu yani öyle birşey. 90 gün beklemeksizin bir defalık 30 tl vererek tekrar türk telekom istediğiniz tarifeye geçebilirsiniz diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

    90 gün beklemek zorunda olduğunuza emin misiniz? Şartlarda yazıyor mu yani öyle birşey. 90 gün beklemeksizin bir defalık 30 tl vererek tekrar türk telekom istediğiniz tarifeye geçebilirsiniz diye biliyorum.

    Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. numarası ise, numaranın tekrar Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.'ye taşındığı tarih ile numaranın Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.'den taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
  • Bende aynı durumndayım hocam benim hattım 19'unda geçti 3 ay sonra 20'sinde taşıyacağım garanti olsun diye
  • Hattın açıldığı ve kapandığı gün arası. Bunu müşteri hizmetlerinden öğrenebileceğiniz gibi internet sitelerindeki alacak borç sayfasından sorgulama yaparak da operatöre ne zaman çıktığınızı girdiğinizi görebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.