Şimdi Ara

Ntsc-j Makina

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği gibi Ntsc-j xbox360'lar çok daha uygun fiyatlara satılıyor.İyi oyunların çoğu zaten region free olmayanları da bi süre içinde temin edebiliyorsun.Benim sormak istediğim bu ntsc-j için olan oyunlar(region free olmayanlar) japonca mı oluyor veya japonca ama türkçe altyazılımı veya menüler japoncamı?Bunu merak ediyordum...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: kmert


    Bilindiği gibi Ntsc-j xbox360'lar çok daha uygun fiyatlara satılıyor.İyi oyunların çoğu zaten region free olmayanları da bi süre içinde temin edebiliyorsun.Benim sormak istediğim bu ntsc-j için olan oyunlar(region free olmayanlar) japonca mı oluyor veya japonca ama türkçe altyazılımı veya menüler japoncamı?Bunu merak ediyordum...

    nasıl türkçe alt yazılı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rebellion


    quote:

    Orjinalden alıntı: kmert


    Bilindiği gibi Ntsc-j xbox360'lar çok daha uygun fiyatlara satılıyor.İyi oyunların çoğu zaten region free olmayanları da bi süre içinde temin edebiliyorsun.Benim sormak istediğim bu ntsc-j için olan oyunlar(region free olmayanlar) japonca mı oluyor veya japonca ama türkçe altyazılımı veya menüler japoncamı?Bunu merak ediyordum...

    nasıl türkçe alt yazılı

    arkadaş sanırım ingilizce demek istemiş...ntsc j oyunlar asia versiyon olanlar ingilizce ntsc j oyunların jpn olanları japoncadır




  • Hayır Dostum JAPONCA FİLAN DEĞİLDİR......

    İngilizce ...
  • winning eleven ingilizcemi
  • Oyundan oyuna değişiyor diye biliyorum. Bazı oyunlarda ingilizce desteği olurken bazılarında olmuyor. Aslında NTSC/J makina önermem pek. Örneğin benim ps3'üm NTSC/J ve ingilizce destekli ps2 oyunu bulmakta zorlanıyorum. Aslında zorlanmıyorum, direk bulamıyorum. Xbox360'ı ise PAL aldım. Converter'la falan da uğraşmak istemiyorum. Zaten adaptörü oldukça büyük bu aletin, kafaya atsanız tuğla etkisi yaratacak cinsten. Bir de çevirici taşımak istemiyorum yanımda. O yüzden PAL öneririm şahsen. Yok Ntsc daha iyi yok PAL daha iyi diyenlere ise kulak asmamanızı öneririm. Malzeme kalitesi değil şu belalı ışık sorununa yol açan, direk donanım. Ve her üretim xbox'ın donanımı STANDART.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 21 Ocak 2007; 14:31:49 >
  • Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum. Bende xbox360 almayı düşünüyorum. şu an ntsc-j makinalar daha uygun fiyatlara satılıyor fakat bazı çekincelerim var. En büyük çekincem ise oyun sıkıntısı yaşamak. Zaten bi çok oyun regionfree. Çip çıkınca böyle bi sorun kalmıcak ama çip çıkıcakmı yani bu kesinmi? Ntsc-j makinalar Ntsc-u oyunları çalıştırıyormu? Lütfen xbox360 kullanan arkadaşlardan bi yardım bekliyorum. Mesela bi yerde xbox360 oyun listesine baktığım zaman, parantez içinde ya pal yada ntsc yazıyor yani ntsc-j,ntsc-u diye belirtilmiyor. Kısaca Ankara' da Ntsc-j makina almam doğru bi seçim olurmu? Şimdiden Teşekkürler arkadaşlar.
  • Arkadaşım bir yukarıda yazdım bak. Ben şahsen NTSC/J önermiyorum; kanaatimce PAL kullanmak en mantıklısı. Chip çıkacak mı bilemeyiz, çekirdek korumayı geçmenin imkansız olduğu gibi bir rivayet de var. Chip'den ziyade region kilidini kıracak bir firmware çıkabileceği ihtimali daha yüksek benim gözümde. Ntsc-u oyun Ntsc-j makinada çalışabilir de çalışmayabilir de, xbox 360 games compability list diye bir arat google'dan. Listelere bakıp çalışıp çalışmadığını görebilirsin. NTSC makine alınca bir de güç dönüştürücü almanız gerekiyor. Bu güç dönüştürücü makineye zarar veriyor diyenler de var. Ne kadar doğrudur bilmem ama güç dönüştürücü de adaptör kadar bir cihaz, zaten dediğim gibi adaptör kocaman. İkisi birleşince hiç estetik de duymuyor. O yüzden kıyın paranıza biraz be güzel kardeşlerim... Neden ucuz sanıyorsunuz NTSC cihazlar?




  • Bilgiler için teşekkürler. zaten bu gidişle pal makinaya kayıyorum. Yani ben sadece bölge kodu dışında bi dezavantajının olduğunu bilmiyordum ntsc-j lerin. Ama daha dikkatli olmak lazım. Teşekkürler 3fruz
  • Rica ederim dostum. NTSC/J dayatmasına gelmeyin derim ben zira satıcılar NTSC/J konsolları yurtdışından neredeyse beleşe temin ediyorlar. Türkiye'de de satış fiyatı olarak PAL cihazdan daha ucuza sattıklarından alıcı için de daha tercih edilebilir duruyor ama kazın ayağı öyle değil. Aman dikkat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 21 Ocak 2007; 15:07:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 3fruz

    Rica ederim dostum. NTSC/J dayatmasına gelmeyin derim ben zira satıcılar NTSC/J konsolları yurtdışından neredeyse beleşe temin ediyorlar. Türkiye'de de satış fiyatı olarak PAL cihazdan daha ucuza sattıklarından alıcı için de daha tercih edilebilir duruyor ama kazın ayağı öyle değil. Aman dikkat.




    Keskel alakadar sallıyorsunda sadece bende ki oyunları yazıyorum bak ve Makinem NTSC-J 220V çevirici Amerikan versiyonlarda gerekli Japan ntsc lerinde gerekli deil...


    1 BURNOUT RAVENGE (JPN)
    2 Call of Duty 3 (RF)
    3 Test Drive Unlimeted (JPN)
    4 Dead Or Alive 4 Fighting (JPN)
    5 Fifa 2007 (JPN)
    6 NBA 2K7 (JPN)
    7 Dead Or Alive Xtreme voleyball (JPN)
    8 EA Fight Night Round 3 (JPN)
    9 Tom Clancys Rainbow Six Vegas (RF)
    10 GEARS OF WAR (RF)
    11 Kameo Elements Of Power (JPN)
    12 Winning Eleven X (JPN)
    13 Sonic the Hedgehog (JPN)
    14 Lost Planet (JPN)
    15 Project gotham Racing 3 jpn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Ocak 2007; 15:13:58 >




  • Bu oyunlarda ingilizce desteği var mı? Nereden buluyorsun NTSC/J oyunları? PAL yada NTSC/U kadar kolay bulunabiliyor mu? Netten indiriyorum deme herkesin sınırsız ADSL'i vertabim dual layer dvd'leri çift katman yazma özelliği bulunan DVD-RW leri , bu işi yapabilecek teknik bilgisi var mı? Elindeki oyunları yazmışsın da her oyun ''cuk'' diye oturuyor mu NTSC/J konsola sanki?

    Neden millet PAL makineye geçmek istiyor o zaman, birsürü arkadaşım var keşke PAL alsaydım diyen. Neden PAL daha pahallı, enayi parası mı veriyor PAL sahipleri yani, onu mu demeye getiriyorsun anlayamadım ki?

    Oyunlarda en uyumsuz cihaz NTSC/J. Bunun nesini inkar ediyorsunuz anlayamıyorum.
  • Atik elektronik veya Özkan elektronikte ntsc j oyunlarının hemen hepsi bulunabiliyor. Daha dün Atikten PGR 3 ve PDZ yi aldım. Orada bütün oyunlar var. 17,5 ytl. Ve ilk kez live takıldım bugün. Call of Duty 3'te. İnanılmaz zevkliydi. Ayrıca benim makinem ntsc-j asia olduğu için adaptör falan gerekmiyor. İyiki almışım bu aleti. Bence şahsen 200-300 ytl fazla vermeye gerek yok. Hele de İstanbulda yaşıyorsanız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 3fruz

    Bu oyunlarda ingilizce desteği var mı? Nereden buluyorsun NTSC/J oyunları? PAL yada NTSC/U kadar kolay bulunabiliyor mu? Netten indiriyorum deme herkesin sınırsız ADSL'i vertabim dual layer dvd'leri çift katman yazma özelliği bulunan DVD-RW leri , bu işi yapabilecek teknik bilgisi var mı? Elindeki oyunları yazmışsın da her oyun ''cuk'' diye oturuyor mu NTSC/J konsola sanki?

    Neden millet PAL makineye geçmek istiyor o zaman, birsürü arkadaşım var keşke PAL alsaydım diyen. Neden PAL daha pahallı, enayi parası mı veriyor PAL sahipleri yani, onu mu demeye getiriyorsun anlayamadım ki?

    Oyunlarda en uyumsuz cihaz NTSC/J. Bunun nesini inkar ediyorsunuz anlayamıyorum.


    Saçmalamaya devam ediyorsun oyunlar cuk diye oturmaz arkadaşım oyunlar çalışır. ben oyun sıkıntısı çekmiyorum elimde olanlardan ntsc-j kullanananlara yardımcı olamaya çalışırım...




  • ntsc-j makinede kesinlikle oyun sıkıntısı yok bu bir gerçek ki ben ankarada olmama rağmen yaşamıyorum sadece asia versiyon bulmaya çalışın full ingilizce olsun artı adaptör derdylede uğraşmıyorsunuz ve ntsc-j makineler hep yeni ve sorunsuz

    ve ilginçtir şu ana kadar ntsc-j makinesi olupta 3 kırmızı ışık sorunu yaşayan ne gördüm ne duydum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Timeguard

    Saçmalamaya devam ediyorsun oyunlar cuk diye oturmaz arkadaşım oyunlar çalışır


    Teşekkürler bilgilendirdiğin için. 10 yıllık oyunculuk hayatımda ilk kez bu bilgiye nail oldum. Laf ebeliği yapacağına sorularıma cevap ver. NTSC\J oyun uyumluluğu konusunda en zorlayıcı bölgedir. Dil desteği sıkıntısı yaratır, her PAL ve NTSC\U oyunu çalıştırmaz. Compability listelerini incelediğinizde en fazla ''X'' Ntsc\j konsolda vardır. Aksini iddia et de göreyim bakalım... Oyun bulma konusunda senin sıkıntı çekmemen başkalarının da çekmeyeceği anlamına gelmez. Çünkü ben çekiyorum. NTSC\J oyun bulma konusunda PAL ve NTSC\U dan daha avantajlıdır da de istersen bir de, bu konuşmayı burada bitirip cevap vermek için değerli vaktimi harcamayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 21 Ocak 2007; 17:42:37 >




  • Bence PAL alıp da boşu boşuna kazıklanmayın. Alın benim gibi NTSC-J Asia versiyonunu (PAL gibi 220V olduğundan ekstra adaptör vb gerektirmiyor) paşa paşa kullanın. Forumda yazıldığı üzere 720YTL'ye kadar fiyatlarla alınabiliyor. Oyun sıkıntısı da hiç yaşamadım doğrusu, elimde popüler oyunların hemen hepsi var. PAL için 300 YTL gibi bir ekstra ödemek saçma bence. O ekstra bedele ek gamepad, VGA kablo, kablosuz ağ kartı vb gibi ekstralar alırsınız veya cebinizde kalır gül gibi. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım bence.
  • Nasıl oyun sıkıntısı yaşamıyorsunuz yahu? Ben PAL konsola oyun bulamıyorum, Bill Gates mi yolluyor size oyunları? Türkiyede NTSC/J konsol çoğunlukta sanki de bu kadar rahat bulabiliyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 21 Ocak 2007; 17:44:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kitetsu_06
    ve ilginçtir şu ana kadar ntsc-j makinesi olupta 3 kırmızı ışık sorunu yaşayan ne gördüm ne duydum


    Gerçekten de ben de duymadım ve merak ediyorum elinde NTSC-J makine olup da 3 kırmızı ışık sorunu yaşayan var mı forumda?

    Ayrıca NTSC-J oyun fiyatları (eğer kopya oyun oynamayacaksanız) $10-15'e kadar varan oranlarda daha uygun, bu da artı sayılabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 3fruz

    Nasıl oyun sıkıntısı yaşamıyorsunuz yahu? Ben PAL konsola oyun bulamıyorum, Bill Gates mi yolluyor size oyunları? Türkiyede NTSC/J konsol çoğunlukta sanki de bu kadar rahat bulabiliyorsunuz?

    herkez yalan sölüyor bir sen dogru sölüyorsun .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.