Şimdi Ara

Nothing UO Pvp Shard (Türk) ve Ultima Online Download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ultima Online'ı olmayanlar için Ultima Online download adresi :
    http://www.portaluo.com/download/UOAOS_July_03.rar

    Site : http://www.nothinguo.co.nr
    Sistemler : http://www.nothinguo.co.nr/forum/viewforum.php?f=2
    Sunucu genel bilgi : http://www.nothinguo.co.nr/forum/viewforum.php?f=1
    Versiyon : 56b

    Sunucudaki playerların üzerindeki kill ve death sayıları otomatik güncellenir. Player öldüğünde otomatik olarak reslenir ve Hazırlanma Alanı'na atılır. Böylece item kaybı yaşamaz. Ancak, reslenen oyuncu üzerindeki [Resurrected] yazı kaybolana kadar seyahat edemez.

    Nothing Pvp - Pvp Altini sistemi

    Playerlari oldürdükçe öldürdüğünüz kişinin famesinin 5'de 1'i kadar pvp altini kazanirsiniz. Kazandığınız bu pvp altinlariyla Özel Itemler satın alabilir veya magical silahlarınızı upgrade edebilirsiniz.

    Hazırlanma Alanı

    Oyuna başladığınızda bulunduğunuz mekan Hazırlanma Alanı'dır. Bu mekanda pvp için gerekli ihtiyaçlarınızı sadece tek taştan kolaylaştırılmış bir menü ile çok rahat şekilde karşılayabilirsiniz. Bu alan ayrıca magicallerinizi upgrade etmeye yarayan Magical Upgrade Stone'u, Spawn gatelerini, Guildstoneleri ve Boya alanini barındırır.

    Spawnlar

    Hazırlanma alanında spawnlara ulaşabileceğiniz gateler bulunmaktadır. Spawnlarda alan büyüsü atmayan yaratıklar bulunmaktadır. Böylece sistem, bineğin saçma bir şekilde ölmesini engeller.

    Magical Upgrade Stone

    Magical Upgrade Stone, magical silahlarınızın level atlamasını sağlar. Upgrade sırasında silahınızın yanma olasılığı da vardır; ancak, yanma olasılığı ilk upgrade için geçerli değildir. Her upgrade başına 200 pvp altini alınır.

    Boya Alanı

    Bu alanda kıyafetlerinizi 5 pvp altini karsiliginda (bir boya başına) boyayabilirsiniz.

    Guild Alanı

    Bu alanda guildstoneler toplanir. Guild kurabilmek için 500k pvp altinina sahip olmalısınız. Altinları elde ettikten sonra bu alanda page atarsanız yetkililer size yardımcı olacaktır.

    Bazı sistemler:

    - Görev Sistemi

    Hazırlanma Alanı'nda bulunan questerdan alacağınız görevleri yerine getirdikçe büyük miktarda para & item kazanabilirsiniz. Kısa yoldan zengin olmak için Kumar ile birlikte çok güzel bir yöntem.

     Nothing UO Pvp Shard (Türk) ve Ultima Online Download <br>


    - Magical Upgrade Sistemi

    Magicallarınızı upgrade başına 200 pvp altını karşılığında Hazırlanma Alanı'nda bulunan Magical Upgrade Stone'lardan upgrade edebilirsiniz. Ancak, upgrade sırasında silahınızın yanma olasılığı vardır. Yanma olasılığı ilk upgradeden sonra aktif olur. Yani yanma tehlikesi olmadan magicallerinzi anca +6'ya kadar yükseltebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.