Şimdi Ara

Nothing Phone 2a için ilk ayrıntılar ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nothing Phone 2a için ilk ayrıntılar ortaya çıktı
    Küresel tüketici teknolojisi alanındaki en yeni markalardan birisi olan Nothing, buna rağmen etkileyici ürünleriyle şimdiden adından söz ettiriyor. Firma şimdiye kadar Nothing Phone 1 ve Nothing Phone 2 olmak üzere yalnızca iki telefon piyasaya sürdü. Bu modeller büyük satış rakamlarına ulaşmasa ve sınırlı gölgelerde satışa sunulsa da özellikle tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başardılar. Şimdi ise “Nothing Phone 2a” adlı bir modelin varlığı konuşuluyor.



    Nothing Phone 2a için ilk detaylar



    Yeni bir sızıntıya göre marka, yakında üçüncü akıllı telefonunu piyasaya sürebilir. Aktarılanlara göre Nothing, AIN142 model numaralı bir telefon üzerinde çalışıyor. Bu cihazın Nothing Phone 2a adı altında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Yeni doğrudan Phone 2’nin halefi olmayacak diyebiliriz.






    Ayrıca ürünün bazı özellikleri de paylaşıldı. Cihazında 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Ekran, selfie kamerası için ortalanmış bir deliğe sahip olacak. Son olarak, akıllı telefonun arka görüntüsü, 'Glyph Interface' LED ışıklarına da sahip olacak. Diğer özellikler tarafında bilgi bulunmazken telefonun alışılagelmiş Nothing tasarımına sahip olacağını söyeyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Infinix Hot 40i uygun fiyatıyla geliyor



    Nothing'in Ocak ayında Nothing Ear (3) olarak adlandırılan üçüncü nesil kulaklıklarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Şimdiye kadar, yeni bir telefonla ilgili bunun dışında başka bir sızıntı olmadı. Eğer Nothing gerçekten böyle bir akıllı telefon çıkarmayı planlıyorsa, orijinal Nothing Phone (1) gibi orta seviye bir telefon olması beklenebilir.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/29/alleged-nothing-phone-2a-details-leak/







  • Takdir ettiğim bir marka. Xiaomi - BBK gibi her gün sözde yeni bir cihaz tanıtmıyor. Az ve öz, tam olması gerektiği gibi...

  • Nothing yeni bir segment aciyor anlasilan. Akibeti Oneplus gibi olmaz umarim. bir iki cihazdan 10 tane birbirine benzeyen cihaza gecer ise al sana bir baska Xiaomi.


    Bakalim tasarim nasil olacak.

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    az öz de noluyor ? 2 tane cihazı var 1 ton eksiği var. nothing phone 1 kullanıyorum eksikleri tamamlanana kadar cihazın güncelleme alma periodu dolucak. her gün cihaz tanılan xiaomiyi tercih ederim

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Ne eksiği var dostum sayarmısın bende kullanıyorum herhangi bir eksiğini göremedim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nothing pazar payını büyütmek ve satışlarını artırmak istiyorsa orta segmente kompakt cihaz getirmeye oynamalı. Mesela tsmc üretimli ve batarya kullanımı açısından verimli 7 gen 3 + max 6.2 inçlik amoled ekran ile 150-155mm uzunlukta cihaz olması bence ideal. Orta ve alt segmentte ciddi derecede kompakt cihaz sıkıntısı var. Belki bi tık kalın olabilir, soğutma sıkıntısı da olabilir ama bunu başarmanın getirisi büyük olur. Artık kompakt cihazlar lüks olarak görülmeye başlandı. Az ve öz cihaz üreteceksen, o zaman nokta atışı yapman gerek.

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Ne eksiği var bende kullanıyorum genelde çoğu kullanıcı memnun yazılımsal olarak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

    nothing phone 1 için konusuyorum


    arkası full led olmasına ragmen notification led olarak calısmıyordu. 1 sene sonra nothingos 2 ile geldi ona ragmen bile hala duzgun calıstığı söylenemez.

    glyph arayüzü dediğin şey hala telefonu ilk alınca aaaaa diye heyecanlandığın oyuncaktan başka bişi değil


    sene 2022de aldığın telefonda uygulama kilidi/gizleme diye bişi yoktu bunun için yine 1 sene beklemen gerekti nothingos2 ile


    bunun gibi onlarca doğru duzgun uygulama ve özellik telefonda yok, bomboş geliyor nothing phone 1 ama bunları söyleyince stock android cart curt diye savunuluyor. stock android demek bomboş telefon mu demek. en basit temel özellikler için bile markette 500 tane uygulama arasından uygulama bulmam mı demek ? bomboş telefondan yazılımsal olarak tabi memnun kalırız, hiç bir şey yapamıyoruz ki :D


    nothingos 2 ile birlikte bir şey eklemeye calıstılar, onlar bile dogru duzgun değil. UI ve ICON geliştirme konusunda hala çok kötüler.


    nothing phone 1 demo cihaz gibi bir şeydi, demo cihazları sattılar bize :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 30 Kasım 2023; 14:3:22 >




  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Notification Led özelliği nasıl nothing os 2 ile geldi onu anlamadım nothing os 2 den önce arkadaki ledler ne işe yarıyordu o zaman Nothing Phone 2a için ilk ayrıntılar ortaya çıktı 

    Bende nothing Phone 1 kullanıyorum yazılımsal olarak memnunum içinde onlarca özellik olan arayüzleri görüyoruz onlarca bug da beraberinde geliyor.

    Düzgün çalışsın yağ gibi aksın yeter kilitleyici olmuş olmamış benim için önemli değil tercih meselesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 30 Kasım 2023; 21:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece arayınca ya da bildirim gelince zil sesi ile birlikte yanıyordu o ledler anlık olarak sonra duruyordu

    notification led dediğin suan ki sistem işte, arama bitse bile uyarı amaclı bi parca led yanmaya devam ediyor sen bakana kadar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 30 Kasım 2023; 22:7:9 >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Valla hocam telefondan beklediginiz sey Nothing ile hic uymuyor. Siz UI konusuna baya takmissiniz sanirim ki Nothing bunu zaten vaadetmiyor.


    Bana gore artik akilli telefonun menusu ikonlari filan hic onemli degil. Menude vakit gecirmiyoruzki. Uygulamalardayiz hep. Nothing de yag gibi akiyor.


    Nothing OS da bir eksik vardi benim icin o da ekran goruntusu almanin zorlugu. Onu da 2.5 ile cozduler artik cok pratik oldu.


    Inanin su anda hic bir eksiklik hissetmiyorum. Hatta Glyph i daha cok kullanmak istiyorum keske sinirlamalari kaldirsalar.


    Bir onceki telefonum Iphone 14 Pro idi evde masanin ustunde tozlandi su anda. Daha once de Xiaomi Samsung vs baya bir telefon kullandim.


    Uzun zamandir keyiflendigim tasarimina asik oldugum bir telefon cikmamisti ta ki Nothing cikana kadar. Mesela simdiden Nothing 3 un nasil olacagini cok merak ediyorum. Nothing tablet, nothing laptop, nothing buyuk kulaklik filan nasil olur diye dusunuyorum.


    Ayrica yazilimin surekli gelismesi ve ozelliklerin peyder pey eklenmesi bence guzel oluyor guncellemeye heyecan katiyor. Allah askinda hangi firmanin guncellemesi bir heyecan katiyor?


    Nothing OS 1.5 baya eksikti dogru ama 2.5 ile pek bir eksik kalmadigini dusunuyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.