Şimdi Ara

Notebook kendi kendine açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Notebook sadece kapalıyken şarj oluyor. Kapalıyken şarj edip kullanmak istiyorum. Fakat sürekli kendi kendine açıldığı için şarj olmuyor. Kendi kendine açılmasının sebebi ne olabilir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bilgisayarı kapat tuşu ile kapattığınızda tuş ayarlarından bilgisayarı kapat tuşuna basıldığında uyku moduna al seçilmiş olabilir. Bu ayarında iki seçeneği de var. Pil'de ve şarjda iken kapat tuşuna basıldığında bilgisayarı uyku moduna alabilirsiniz ya da pilde iken uyku modu geç şarjda iken kapat olarak da ayarlanabilir. Her neye ayarlı olursa olsun ikisini de bilgisayarın kapat tuşuna basıldığında kapat olarak ayarların.


    Bunun içinde bilgisayar açık iken başlat çubuğu sağ alt tarafta pil simgesinin üzerine sağ tıklayın. Güç seçeneklerine basın. Açılan ekranın sol üst tarafında " güç düğmelerinin yapacaklarını seçin" e basın. Gelen ekranda en üste güç düğmesine bastığımda ne yapacağını seçmek için hem pil de hemde prize takılı kutularından kapat seçeneğini seçin ve en alttan değişiklikleri kaydedip çıkın. Bilgisayarınızı güç tuşundan kapattığınızda bilgisayarını bu sefer tamamen kapanır.


    Aynı ekranda bilgisayarınızın kapağını kapattığında ne yapacağını da seçebilirsiniz onu da bence hiçbirşey yapmaya alın. Kapağı kapattığınızda sadece ekranın görüntüsü söner ve bilgisayar açık kalır. Genelde uyku moduna al seçilidir. Bilgisayarınızın gereksiz uyku moduna geçmesini istemiyorsanız hiçbir şey yapmaya ayarlayın.


    Kolay gelsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.