Şimdi Ara

notebook fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar notebook fanini nasil degistirebilir miyiz. acer travelmate 4650 notebook um var. ilk aldigimda calistigini bile duymuyordum ama simdi sorunlu calisiyor. bu ses beni cok rahatsiz ediyor. bunu degistirmenin bir yolu varmi? icini acmaya denedim ama kasasini bir turlu sokemedim. notebook icini acmama yardim ederseniz sevinirim.



  • FAN çok çalıştığından mı acaba o da olabilir ama FAN motorunda sorun vardır galiba servise götür derim İnfronic hem taktığı parçaya 1 sene de garanti veriyor normal yerlerde de inan 60-70 liradan aşşağı istemezler parça ucuz olur da adam zaten 40 liraya açıyorum diyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: kyber

    arkadaslar notebook fanini nasil degistirebilir miyiz. acer travelmate 4650 notebook um var. ilk aldigimda calistigini bile duymuyordum ama simdi sorunlu calisiyor. bu ses beni cok rahatsiz ediyor. bunu degistirmenin bir yolu varmi? icini acmaya denedim ama kasasini bir turlu sokemedim. notebook icini acmama yardim ederseniz sevinirim.
  • kitapcıgını bul dostum...benimkinde anlatıyordu nasıl acılacagı..hp nx6110 du....

    benimkinin alt kısmına ram takılan yeri acıyorsun..orada 2 tane vida var onları cıkar bu vidalar klavyeyi alttan tutuyor....sonra laptopun klavyesinin üstünde 3 tane centik var asagı cekiyorum.direk sonra laptopu ters ceviriyorum klavye düşüyor zaten..altındada bilgisayarın herseyi var..
  • yaa 40 milyon sadece acma parasimi veriyoruz. o zaman vidalarini filan cikartip vereyim belki daha ucuz olur walla o paraya vericegime kendim takmayi denerim. bir fan takamazsak zaten resil oluruz. ilginize tesekkur ederim. bu arada ben ram lerin oldugu yerde hic vida olabilecegini dusunmemistim bir daha dikkatli bakayim. tesekkurler
  • google'dan yada hp nin sitesinden hp nx6110 kullanım kılavuzunuda aratıp oradan görebilirsin dostum..
  • aynı fan sorunu bendede var.geçen sene 40 tl ya değiştirmeden yaptılar.benim fan bazen hiç çalışmıyor.laptopta ısınınca ekran durmadan akıyor ve görünmez oluyor.kapatıyom 1 saat falan soğuyunca açıyom bira z açık kalınca gene aynı ekran karışıyor.laptopun içini açmayada cesaet edemedim.hurdaya ayırırsam bi daha alamam.heralde servise götürcem gene.ama kolay açılırsa kendimde denemek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.