Şimdi Ara

Note 5 iç ekran kirilmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Cümleten,
    Arkadaslar yazmadan önce çok aradım aradım ama cevap bulamadım, umarım yardimci olabilecek birileri çıkar.
    1.5 aydır samsung denen la ne firma ile sorun yaşıyorum ne okur bir akıl verin. Telefonumu ekranı tamamen karardı.Benim tahminim aşırı isinmasindan kaynaklı oldu ama bilemeyeceğim tabii. O sirada memleketteydim ve yetkili servis yoktu orada. Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve kendilerinin verdiği anlaşmalı kargo kodu ile balikesire gönderdim telefonu. Telefonu ekran kar arkasından başka hicbir sorun yoktu.açılıp kapanıyor, şarj alıyorum arandiginda çalıyor vs. Servis ic ekran kırık ve kullanici hatasi deyip 650 tl istedi.kabul etmedim.ürünü alacağım, tüketici hakem heyetine gideceğim dedim. Tatil dönüşü servisten telefonu almaya gittim ve telefon tamamen ölmüş halde teslim edilmeye çalışıldı.şarj almıyor, açılmıyor vs.ayrıca benim gönderdiğim telefonda görsel olarak iğne ucu kadar hasar yoktu ama adamlar nasıl becermisse boydan boya içinde çatlak vardı. Bu ne dediğimde kız telefonun sıcak fırında açıldığını ve kılcal bir çatlağın yüksek ısıda bu hale gelmesinin normal olduğunu söyledi.bunu servis fisine yazın o zaman dediğimde kem kum edip yazmadı. Ben de telefonu bırakıp çıktım. Tuketici hakem heyetine resmi olarak başvuru yapmadım çünkü servis fişini ve telefonu isteyecegiz diyor ama diğer taraftan servisten telefonu o hale cikarirsan ispatlayamayabilirsin de diyorlar. Servis müdürü bize olmadı zamanla oldu diyor. Ama benim size gonderdiğim cihaz bu sekikde değildi dediğimde iç ekran kırılması zamanla bu hale gelir biz lik durum değil diyor. Telefonum hala serviste duruyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum samsung ise servi ne derse onu yaparız diyor. Ne olur bir bileniniz akıl versin nasıl aramalıyım hakkimi?
    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yok mu fikri olan kimse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyu napın edin Samsung un Kore deki merkezlerine mail olarak bildirin bilgilerinizle beraber. Daha önce forumda bir arkadaş samsung tv de servisle yaşadığı sorunla ilgi merkezle iletişime geçmiş ve sorun çözülmüş..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Buldum az önce forumda. Ingilizcem yok okulda da ıngilizcesi yok aksi gibi:) çevirecek birini bulabilirsem mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.