Şimdi Ara

note 2 + ipad mini2 mi yoksa iphone 5s + adroid tabletmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hali hazırda 16gb note 2'm var ve içinde de 64 gb hafıza kartı var. Bir tablet almak istiyorum sizce ipad mini2 alıp note 2 ile yola devammı etsem yoksa note 2 yi satıp bir iphone 5s birde 64 hafıza kartımı kullanabileceğim 2gb ramli bi android tabletmi almalıyım? Androidi seviyorum çünkü kafanıza göre video film vs herşeyi atıp rahat rahat izleyebiliyorsunuz. Fakat diğer sıkıntıdan bitanesi yaklaşık 5-6 aydır note 2 kullanıyorum tek elle kullanmak gerçekten rahatsız ediyor. Uyuz oluyorum onun dışında batarya vs diğer özellikler çok yeterli.şuan amerikada olduğumdan dediğim ürünleri alıp sıkılınca trde satsam bile zarar etmeyeceğim gibi görünüyor. Yorumlarınızı merak ediyorum.



  • FKMAL kullanıcısına yanıt
    İphone 5s i alın 5c yede bakabilirsiniz.Yanına da iPad air alın bence hazır Amerika'dayken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagniBlue -- 26 Ekim 2013; 17:24:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıkı menudede bıraz kazık yenmıs olur yenı modeller cunku yuksek fıyatta,ama ılla bırı dersen bence tablet androıd olmalı,o daha bır ıse yarar tabletten alacagın zevkıde artırabılırsın boylece bence.
  • bence 5c almayın kasası iphone5 ten daha kötü gözüküyor ve daha dandik duruyor 5cnin 5'e göre tek artısı daha uzun süre güncelleme alıcak olması.
  • Mobilde note tablette Apple

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen iphone 5s +android tablet alirsam cebimden totalde 1400 tl cikacacak note 2 si sattigimi varsayarsam. Note 2 +ipad mini 2 de 900 tl cikmis olacak . Bilemedim bazen de gereksiz tuketim oldugunu dusunuyorum note 2 neyine yetmiyo ama iste yapicak bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.