Şimdi Ara

NOLDU O KADAR MUTABAKAT METNİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aylarca milleti oyaladi bu 6li masa sunu yapiyoruz bunu yapiyoruz

    Plan yapmaktan secimi kazanmayi unuttular

    Ayrintida boğulup ana meseleyi kacirdilar

    Yazik ki ne yazik bir daha böyle bir birlesme zor bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • İyi parti dışında diğerlerinin ne gibi bir katkısı oldu bu masaya muhalefet yıllardır aldığı oy oranını aldı cumhurbaşkanlığı yardımcısı makamı alay konusu edildi özerklik vermeyeceğim diye çıkıp açıklama yapamadı kendi elleriyle kaybettiler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    Olur mu diger 4 parti kemal dedemi aday yaptırdı zorla iyi partiye hepsi cok ise yaradi yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi ucubeliklerinde boğuldular ne mutabakatı ne metni ?

    Tek adam diktatör diyenler hala demokrat dedeleriyle kurultayda yola devam diyorlar

    Emekli olacak diyenler torun sevecek diyenler neredeler 

    Mutabakat dediğiniz; sadece demokrat dede hikayesini yutturmaktı.

    Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu hikayesi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chpli muhalifler "hah, her şeyi düzene oturttuk" diye kendilerini gaza getirdiler sadece. Nedense bu Chplilerde evrak, metin ve maddeleme sevdası var. Ortak mutabakat metnine plan demek yanlış olur. Çünkü planda çelişki olmaz. Ortak mutabakat cart curtuysa "güzel şeyler yapçaz, kötü şeyler yapmıçaz" ve "Suriyelileri göndereceğiz ama Türkçe de öğreteceğiz" gibi über ultra süper müthiş harikulade muhteşem dahiyane icraatları vaatten ibaretti. Mesela Özdağ ile Chpnin yaptığı protokol de bu ortak mutabakat cartı curtu kadar komikti "liyakatlı atamalar olacak"  


    Neyse işte, iktidar için böyle vaatlerde bulunuyorsan samimiyet için bunları partinde de uygulayabileceğini uygulaman lazım. Mesela Chp her belediyede "sosyal devlet" politikası güttüklerini her seferinde söylüyorlar değil mi? Ama sığınmacı konusunda Chp belediyeleri ortak bir akla sahip değil. Geçenlerde İzmir'deki bir meydandan fotoğraf gördüm. Sığınmacılar dolmuş, İzmir niye Bolu kadar mücadele etmiyor? Üstelik Bolu'nun aksine İzmir belediye meclisinde dahi Chp çoğunlukta. Yaparsa Bolu'dan bile iyi mücadele eder. Bolu elbette değerli bir şehrimiz ama İzmir Türkiye'nin en büyük şehirlerinden, bebeğimizin gözü gibi bakmamız lazım oraya.

    Yav konuyu iyice dağıtmış olabilirim. Neyse işte uf oldu o metne. Hülasası o.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 7 Haziran 2023; 3:28:8 >




  • Planları olsa son dakka birbirlerine girmezlerdi. Plan mlan yoktu. Hiçbir zaman olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefet gerçekten siyaset bilmiyor. Bütün çalışmalar çöp oldu gitti.


    Neredeyse 1.5 yıl mutabakat metni ile yediler. Adayı bile konuşmadılar son güne bıraktılar. Koca metnin ilk paragrafı sistem değişikliği ile başlıyor ve meclisi alamadıkları an BİTTİ ZATEN İŞ . Diğer yazdıkları her şey çöp oldu. Ayrıca metin herkesi memnun edecek diye çok sığ kaldı. Koca metinde Atatürk adını geçiremiyorlar. Veya Koca metinde PKK ile FETO ile ilgili mücadele lafı geçmiyor. Saadet kızar diye İstanbul Sözleşmesini koyamıyorlar. DEVA kızar diye kamulaştırmaları. İYİ parti kızar diye başka şeyleri böyle saçma iş mi olur. Binde bir oyu olmayan partileri memnun edecekler diye aylarca kendilerini paraladılar. Üstelik hepsine bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dağıtılması işide saçmaydı. ( Bunun sırf KK'nin adaylığı için dağıtıldığı aşikar bu arada. )


    Yapmaları gereken madem bu sistemdeyiz bu sistem ile yarışacaz bu sistem ile savaşacaz ve kazandıktan sonra yeni sisteme dönme planları yapacaz olmalıydı.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    ahanda söylüyorum


    o kılıçtar o koltuktan inmezse dayak yiyecek bu sefer yumruklada kurtulamayacak

  • Artık hiç bişi kurtaramaz bu ülkeyi. Afrika ülkelerini değiştirmek nasıl imkansızsa, burasıda öyle.

    Son kalan umut yok oldu benim içimdeki.

    Daha fazla mülteci ve Araplaşma, Din vs Türklük, Allah vs Hukuk gibi şeylerle ha bire değiştirecekler bir çok şeyi

    Biatcı tayfayı aydınlatmak mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak Politikalar Mutabakat metni ile Ümit Özdağ ile yapılan mutabat metni çelişiyordu. Daha en baştan zaten bunlardan biri yalan olmalı hangisi yalan diye sormanız gerekirdi.


    Hadi bunu geçelim yiyip yuttunuz diyelim.


    14 Mayıs günü yapılan seçimden sonra Ortak Politikalar Mutabakat metni halk tarafından kabul görmediği yada ciddi bulunmadığı yada muhalif partiye bu konuda güvenmedikleri ortaya çıktı çünkü 6 lı masa yasa yapmak için gerekli olan en basit sandalye sayısı olan 220 ye bile ulaşamadı.

  • Her şey çöp oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada seçim kazanmak isteyen muhalefet falan yok. Hepsi partilerinin başında kalmaktan memnun. Belediyelerden de 3-5 akıyor. Niye bozsunlar bu düzeni? Zaten bu kadar oy almalarının nedeni sadece akp karşıtlığı. Akp giderse bunlarda gidecek. Akp'nin gitmesine izin verirler mi?

  • Yandı bitti kül oldu


    Seçim kazanıldı da benim mi haberim yok? Ne metni..

    Tam olarak ne istiyorsunuz siz abi? ciddi söylüyorum. Yahu seçim muhalefet adına hezimetle sonuçlanmış. Ne ortak metni? ne 6'li masası?

    Dağılıp herkes yoluna bakacak. İnsanlar görüldüğü üzere halinden çok memnun.Anlaşılan yeni dönemde iktidara muhalefet etmek yok.


    Muhalefete muhalefet etmek dönemi var. Muhalefeti eleştirdiğiniz kadar iktidarı eleştirmiyorsunuz .Bir günde 2.5 lira binen dolara kimse laf etmez, 6'lı masa nerede diye cazgırlık yapar.


    Aradım şimdi Kılıçdaroğlu'nu, Akşener'i Gültekin'i Konyaltı'na gitmişler Plajda kumdan kale yapıyorlarmış. "ne iş "diye sordum."Halk bize halimizden çok memnunuz gidin kumda oynayın dedi, bizde onu yapıyoruz" dediler. Tövbe tövbe


    Havuz medya, eski 6'lı masayı oluşturan partilerin temsilcilerini birbirine kırdırma politikası güdüyor demekki. Aman gündeme ekonomi gelmesin diye şeytanın aklına gelmeyecek yol yöntem buluyorlar. Valla tebrik ediyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 8 Haziran 2023; 12:29:4 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.