Şimdi Ara

Nokia Pureview 808 video inceleme '41MP Kamerası ile ilk ve tek!' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
44.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amaç nedir yani 41 MP koymanın? Neyi kanıtlamayı çalışıyor. Halâ daha Symbian...
  • videoya eleştirilerim. birincisi office desteği zaten tüm symbian^3'lerde vardı. ikincisi cihazın browser mark puanı 24000 değil 42000'lerde. 24 bin n8'in şu an aldığı puan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 24 Temmuz 2012; 10:14:38 >
  • Menüler arası geçişler bariz sıkıntılı. Uygulamalar da bariz aynı durumda.. Bir kere nokia'nın menüler cidden berbat onlar nasıl simgeler öyle.. telefon arayüzü ciddi vasatın altında.. ve desteğini yitirmiş bir symbian işletim sistemli bir telefonu kim alır ki? tamam kamerası çok iyi fakat sadece kamera için alınacak telefon olmadığı bariz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 24 Temmuz 2012; 10:20:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Experianc

    Nokia telefonda kendi ile çelişmiş.41mp(38mp) kamera ile mükemmel foto ve videolar çekiceksin ama dandik ekran çözünürlüğü ile görüntüleyeceksin:D 41mp de biraz abartılmış.Poster asılır duvara:)

    Evet ama dinlediysen amac 38 mp lik fotolar cekmek degil Hd fotoları cektiginde max digital zoomda bile max netlik yakalmak bende izlemeden once bilmedigimden ole dusunuyordum ama kamera olayı bence kusursuz duruyor
  • videonun hepsini izlemeyemedim ama sanırım navigasyon özellileri unutulmuş:) nokia telefonların en üstün özelliklerinden biride navigasyon araçları kalitesi. o konuda da şu an rakipsiz diyebiliriz.

  • Nokia tek tabanca iken pahalı telefon satıyordu şimdi dahi 800-1000 liralık telefonu 1500 e kakalamaya çalışıyor ama yemezler satamıyor zaten su ana kadar kimsenin elinde N9 görmedim lumia çıkalı yıl olacak ama tr de yok samsung galaxy s3 çıkarttı bir ay geçmedi tr de,apple bile 2 aya tr de ,bilen varsa açıklasın bu sebeplerden dolayı anti nokiacı yaptı bizi sıcak gelmiyor bana artık nokia,gün gelecekte androidli telefon çıkarttığını görecekmiyiz acaba göremeden satılır diye tahmin ediyorum.

  • Nokia tek tabanca iken pahalı telefon satıyordu şimdi dahi 800-1000 liralık telefonu 1500 e kakalamaya çalışıyor ama yemezler satamıyor zaten su ana kadar kimsenin elinde N9 görmedim lumia çıkalı yıl olacak ama tr de yok samsung galaxy s3 çıkarttı bir ay geçmedi tr de,apple bile 2 aya tr de ,bilen varsa açıklasın bu sebeplerden dolayı anti nokiacı yaptı bizi sıcak gelmiyor bana artık nokia,gün gelecekte androidli telefon çıkarttığını görecekmiyiz acaba göremeden satılır diye tahmin ediyorum.

  • Symbian devam etmeyecek olması gelecek güncellemeleri (carla-donna...) alabilir , ve tarayıcı performansı hariç fiyat biraz daha yerine oturunca alınabilirliği yüksek cihazlardan biri "bence"...
  • klasik nokia stratejisi... degil 41 - 101 mp olsa ne yazar. katalog mu basiyoruz?

  • Daha az para verip Samsung Galaxy S 2 almak varken neden bu telefona 1.500 lira vereyim?Kamerası çok iyi olduğu için mi?Samsung Galaxy S 2 veya diğer telefonların kamerası bana göre iş görür fakat bu telefonun web tarayıcısı ve işletim sistemi eziyet.4-5 senelik Arm 11 var içinde Diğer üreticiler Android ve iOS ile yükselişte iken Nokia Symbian ve Windows Phone ile düşüşte.N8'inde kamerası çok iyiydi satış rakamlarını gördük.İnsanların çoğu kamerayı umursamıyor.Yazılım,donanım,tasarım istiyorlar.Tasarım göreceli olsada o arkadaki kamera çıkıntısıyla berbat görünüyor.Diğer 2'side 808'de yok zaten.Nokia'yı savunanlar var birde hala.Şirket en kötü dönemlerinde şuan,hisselerini incelemenizi öneririm.Ne zaman iPhone 2G ile dokunmatik dönemine geçtik o zaman Nokia bocaladı.Dokunmatiğe iyi adapte olan firmaların durumu harika şuan.Samsung mesela,eski halinden çok çok daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 24 Temmuz 2012; 11:14:49 >




  • Cihazın Kamerası Çok Çok İyi Şuan Bakıyorum Resimlerede Yaklaştırdıgımda Net Bir Şekilde Görebiliyorum İşletim Sistemine Bir Değişiklik Getirse Çok İyi Olucak
  • Adminlere sesleniyorum mobil oynatinizla izleyin linki bozuk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Browser mark puanı neden bukadar düşük bendede benzer donanıma sayıp Nokia 700 var ancak browser mark dan 42636 puan alıyor sizin telefonun şarjı azalmis belki güç tüketimini düşürmek için hızını düşürmüş olabilir

  • Kamera işleyiş mantığı çok iyi düşünülmüş lakin fiyat çok fazla. Bu konudaki yoruma sonuna kadar katılıyorum. 1500 TL ye s3 bile bulunabiliyorken, sırf kameraya o para verilmez. 800-900 TL olsaydı bir çok kişinin alacağını düşünürdüm. Tercih meselesi elbette ama Nokia fiyat politikasında hep kazıkçı olmaya bakıyor.

  • über süper bir şey değil ama olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    videonun hepsini izlemeyemedim ama sanırım navigasyon özellileri unutulmuş:) nokia telefonların en üstün özelliklerinden biride navigasyon araçları kalitesi. o konuda da şu an rakipsiz diyebiliriz.

    İzleseydiniz navigasyon ozelliginden de bahsedildigini gorebilirdiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia resmen isveç çakısı yapmış :D

    Sadece menüde sağa sola kaydırmak isteyenler iphone alsın ve pil ömrü günü bile tamamlayamasınlar :D
    Hayatlarını rom yükleyerek geçirmek isteyenler android alsın ve asıl uğraşları telefon olan asosyal olsunlar :D

    Fakat cebinde herşeyi yapabilen bir cihazı taşımayı ve telefona ayak uydurmak yerine telefonun onlara ayak uydurmasını isteyenler 808 alsın.İşin özeti budur.

    Ben n8 ile şimdiye kadar kaçtane iphone 4s ve Galaxy kullancılarını ağlattım , N8 in yeteneklerini görünce içten içe ağlıyorlardı.Fakat telefona verdikleri tomar tomar paraların hatrına dışarı vuramıyorlardı

    Artık bu telefon ne yapar siz düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 24 Temmuz 2012; 11:36:22 >
  • Hâlâ "sırf kamera için bu para verilmez " diyen teknolojiden zerre anlamayan insanlar var aramızda.Bu telefon sırf kameradan ibaret değil.Bakın başka bir başlığa yazdığım mesajın aynısını buraya ekliyorum.


    Bu telefonu alacak olan adam aşşağıda yazdığım uygulamaların en iyisine sahip olacak ve hepsine bir arada sahip olacak..Aşşağıda yazılanların hepsi bir arada hiçbir android cihazda yok maalesef.iphonelardan bahsetmiyorum bile.

    -Kamera ve video
    -Navigasyon (nokia maps)
    -NFC (milyarlık birkaç cihazda mevcut)
    -xenon (bildiğim hiçbir android cihazda ve iphonelarda yok)
    -fm transmitter (çoğu cihazda yok)
    -radyo (çoğu milyarlık cihazda yok hala)
    -dolby ses kayıt özelliği (hiçbir cihazda yok)
    -HDMI bağlantısı
    -OTG Bağlantısı
    -bluetooth



    Eski N8 Yeni SII kullanıcısıyım.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.