Şimdi Ara

NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
23.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    N-GAGE NEDİR?


    N-GAGE, Symbian S60 platformu üzerine kurulu bir oyun konsoludur. 7 Ekim 2003 tarihinde satışa sunulan konsol audio çalar, radyo, oyun konsolu, smartphone özelliklerini bir arada barındırmasıyla büyük ilgi uyandırdı.

    Fakat beklendiği kadar ilgi göremedi. Bunda cihazın oyun konsolu olmasına rağmen oyun kartlarının cihaz kapatılamadan değiştirilememesi ve yandan konuşma (side talking) stilinin büyük etkisi oldu.

    Bu kötü gidiş üzerine Nokia 2004 yılında N-GAGE QD'yi piyasaya sürdü. Yeni konsol da audio çalar ve radyo yoktu. Artı olarak cihazı kapatmadan oyun kartı değiştirme, daha uzun pil ömrü ve daha parlak ekran eklenmişti.

    Günümüzde ise N-GAGE artık NOKIA'nın en üst modelleri olan N81, N82 ve N95 serilerinde de yerini aldı ve N96'da da kesinlikle yerini alacak...

    Ancak N-GAGE N73 serisi ve N93 serilerinde de çalışabiliyor. eğer gerekli programın kurulumunu yaparsanız tabii... aşağı verilen linkdeki programı kururarsanız N73 ve N93 serilerinde de N-GAGE oyun modülü sahibi olursunuz:

    http://r@pidshare.com/files/110096104/program.rar.html

    DİKKAT: linkdeki @ sembolunu silip a yazarsanız link çalışacaktır!

    Eğer sizde N73, N81, N82, N93 ve N95 serilerinden birine sahipseniz ve N-GAGE 2.0 yüklemediyseniz hemen yükleyin ve benzersiz mobil oyun zevkini tatmaya başlayın..

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    N-GAGE İLE TANIŞMA




    Aslında bu videoda görmeniz gereken herşey var. Fakat biz işin detayına gireceğiz. Öncelikle N-GAGE'i tanıyalım.

    http://www.ngage.com 'a tıkladığımız zaman karşımıza gelecek olan site NOKIA'nın N-GAGE için yapmış olduğu hoş görünümü, basit anlatım tarzı olan resmi sitesidir.. Diğer N-GAGE sitelerine aldanmayın..

    International English'i seçtikten sonra karşınıza çıkacak sayfa şu şekilde olacak..

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    "Discover N-GAGE" e tıklarsanız N-GAGE ile bilmek istediğiniz ne varsa hepsini keşfetmek için ilk adımı atmış olursunuz..

    Get Started: N-GAGE'i telefonunuza yüklemek için gerekli olan şeyler var. Yapmanız gereken şey çok basit. Download N-GAGE'e tıklayıp, telefonunuzun modelini seçip N-GAGE'i önce bilgisayarınıza ve daha sonra PC Suite yardımıyla cep telefonunuza atmanız gerekiyor. Tüm işlemler ingilizce olarak açıklanmış.. Takılan arkadaşlar olursa yardım isteyebilirler.

    Stay in Synch: Bu bölümde N-GAGE kullanmaya başladığınızdan itibaren profil yaratmayı, N-GAGE puanlarının nasıl alındığını ve oyunları nasıl kullanmanız gerektiğini çok basitçe açıklamış.

    Play with Friends: İsterseniz internet üzerinden arkadaşlarınızla karşılıklı olarak (multiplayer) oyunlar oynayabilirsiniz.

    Try & Buy: N-GAGE'in "Try today, buy tomorrow" yani "Bugün dene, yarın satın al" özelliği bence son derece akıllıca düşünülmüş sağlam bir sistem. Bu sistem ile N-GAGE 2.0 için yapılmış oyunların öncelikle DEMO versiyonlarını cep telefonunuza indirebiliyor, oynayabiliyor ve beğenirseniz satın alabiliyorsunuz.

    Exceptional Games: N-GAGE'in bu güzel oyunlarına hem internetten hem de cep telefonunuzdan nasıl ulaşabileceğinizi anlatan bölüm...

    "Showroom" linkine tıklarsanız şu anda deneyip satın alabileceğiniz oyunları ve çok yakın bir zamanda çıkacak olan yeni oyunlarıda görebilirsiniz.

    Şu anda oynanabilir N-GAGE oyunları:
    EA SPORTS - FIFA 08
    BRAIN CHALLANGE
    ASPHALT 3
    HOOKED ON: Creatures of the Deep
    WORLD SERIES OF POKER PRO CHALLENGE
    SYSTEM RUSH: Evulation
    TETRIS
    SPACE IMPACT - KAPPA BASE
    BLOCK BREAKER DELUXE

    Yakında çıkacak N-GAGE oyunlarından bazıları:
    SIMS 2 PETS
    WORMS: WORLD PARTY
    PRO SERIES GOLF
    DogZ v.s.

    "Arena Community" linki N-GAGE oyunlarının bir multiplayer partisine dönüşmesine olanak sağlayan bir link. Bu sayfada bulundumuz ayın takviminden hangi gün, hangi saatte, hangi oyunu oynamamız gerektiğini takip edebilecek ve istediğimiz oyuna dahil olabilecek, rakiplerimizle tanışıp onlarla arkadaş olabileceğiz..

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    "Support" bölümünde ise cep telefonumuza oyunları nasıl yükleyeceğimizi, bilgisayar üstünden yüklersek nasıl yükleneceğini, cep telefonundan yüklersek nasıl yükleneceğini, oyunları nasıl satın almamız gerekeceğini anlatan ufak ufak makaleler yer almakta.

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    N-GAGE 2.0 - N-GAGE'i CEP TELEFONUMUZDA TANIYALIM


    Bu noktada kendi telefonumdan örnek resimlerle göstermek istiyorum.. Telefonum N95 8GB'dır ve bahsi geçen diğer N serisi telefonlarda da N-GAGE kullanımı aynıdır! Bende şu anda sadece FIFA 08 yüklü..

    N-GAGE'i telefonumuza yükledikten sonra açıyoruz..

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    Karşımıza 5 kolay erişim menüsüyle N-GAGE çıkacak. Tasarım çok hoş, anlaşılır ve sade.
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    "Home" sekmesinde offline oyun oynayacaksanız yüklü olan tüm oyunlar görünmektedir. Track My Progress'deN-GAGE puanlarınızı, replerinizi ve N-GAGE arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Diğer N-GAGE oyuncularından mesaj gelirse buna bakmanız içinde birde Mesaj Inbox'u konulmuş..

    "My Games" sekmesinde telefona yüklediğiniz tam sürüm ya da demo oyunları görebilir ve istediğinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz. Get More Games'e tıklarsanız sizi Showroom bölümüne atar böylelikle yükleyebileceğiniz veya satın alabileceğiniz oyunlara gözatabilirsiniz.

    "My Profile" sekmesi en geniş sekmedir. Kendinize Profil ismi yaratabilir ve multiplayer oyunlarında bu isimle oynayabilirsiniz. İnternete bağlanmak için gerekli ayarları yapabilir, N-GAGE oyunları sonucunda kazandığınız puanları, repleri ve arkadaşlarınızı görebilirsiniz.. Bu sekmede Options menüsünü açtığınızda Profile Detail ile profil detaylarınıza ulaşabilir, Edit Profile ile profilinizde gerekli değişiklikleri yapabilir, Set Online Status ile o anda oyun oynayabileceğinizi ya da meşgul olduğunuzu, oyuna dahil olamaycağınızı gösterebilirsiniz. N-GAGE Settings'de ise gerekli ayarları yapabilirsiniz. Şimdi bu ayarlara göz atalım:

    Profile Details, Edit Profile ya da N-GAGE Settings'e tıkladığınızda karşınıza 3 sekmeden oluşan bir ekran daha gelecektir. bu ekranlar aşağıdaki gibidir:

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    "Points" sekmesinde Solo(offline), Multiplayer ve Arena puanlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

    "Public" sekmesinde kendi fotonuzu ya da istediğiniz bir fotoyu atamak için Icon kısmını kullanabilirsiniz. Motto'nun ne demek olduğunu bilmediğimden orayı atlamak zorunda kaldım. Favorite Games kısmına en çok oynadığını yani en çok sevdiğini oyunları yazabilirsiniz. Hemen altında ise kullandığınız telefonun model numarası yazıyor olacak.

    "Private" sekmesinde ise oyuncu adınızı görebilir, Personal Settings bölümünde adınız, soyadınız, ülkeniz, telefon numaranız, mail adresiniz gibi kişisel bilgilerini girebilirsiniz. Connecting Settings ise bağlantı ayarlarınızdır. WLAN, 3G ya da GPRS; hangisiyle bağlanmak istiyorsanız, istediğiniz bağlantı şeklini kullanmanıza olanak tanır. Account Details'de ise hesap bilgilerinize ulaşabilirsiniz...

    "My Friends" sekmesinde arkadaşlarınızın nicklerini yazarak arkadaş listenizi oluşturabilirsiniz.

    "Showroom" sekmesinde ise web sitesindeolduğu gibi telefonunuza yüklü oyunlar, deneyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz oyunları görebilirsiniz..


    YENİ BİLGİLER:
    - "MY PROFİLE" sekmesi detaylı anlatıldı.. (21 Nisan 2008)
    - N73 ve N93 serileri için N-GAGE kurulum linki eklendi.. (25 Nisan 2008)
    - 2 yeni oyun daha çıktı: TETRIS ve SPACE IMPACT - KAPPA BASE (26 Nisan 2008)
    - 1 yeni oyun daha yayında: BLOCK BREAKER DELUXE (5 Mayıs 2008)
    - 1 yeni oyun daha yayında: HIGH MILE PINBALL (7 Mayıs 2008)

    TÜM DESTEKLERİNDEN DOLAYI NEWMAN ve Reis-i Eagles ABİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM.

    SUNUM TAMAMİYLE BANA AİTTİR. SADECE NOKIA N-GAGE TARİHİNDEN BAHSETMEK İÇİN UFAK BİR ALINTI YAPTIM.

    Saygılarımla
    c.alkan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 7 Mayıs 2008; 15:13:06 >







  • Hadi bakalım topiğin hayırlı yolun açık olsun!...



    NGage için program ve oyun indirme linklerini koymayı unutma!...



    Tekrar başarılar.

  • Sonunda açmışsın konuyu.

    Hayırlı olsun.

  • Ellerine sağlık c.alkan ""Çok yararlı bir topik olmuş""
  • güzel çalışma yapışsın
  • yeni forumda herkese yararlı ve öğretici olması dileğiyle başarılar. yeni ve tam sürüm oyunları merakla bekliyoruz
  • hayırlı olsun
  • -- Fifa 2008: ÜCRETSİZ PURCHASE KODU --

    Fifa 2008 için Purchase Kod'ları NOKIA bir süre için ücretsiz dağıtıyor.. Acele edin ve Trial Fifa 2008 oyununuzu ücretsiz full yapın..

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)
     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    Fifa 2008 oyununuzu full yapmak için aşağıdaki linke tıklayın ve de bilgilerinizi doğru olarak girin.. Cep telefonunuza hemen onayın ardından bir sms gelecektir. Ve Sms ile gelen dosyayı telefonunuz üzerinden tıklayıp indirin. Daha sonra otomatik kurulacaktır ve Full sürün Fifa 2008 sahibi olacaksınız..

    http://play.n-gage.com/

    iyi oyunlar..

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    -- Bu arada herkes buraya gamertagını eklerse birbirimizi arkadaş listemize ekleyip N-Gage uygulaması üzerinden Live oyun keyfine de beraber varabiliriz.. Benim gamertag'ım bynedim Arkadaş listenize ekleyebilirsiniz --

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 20 Nisan 2008; 21:56:02 >




  • -- Creatures of The Deep: ÜCRETSİZ PURCHASE KODU --

    Nokia Asya ülkeleri için ücretsiz COTD purchase kodu dağıtıyor ancak Türkiye Asya ülkesi olarak geçmediğinden farklı yöntemlerle bu kodu edinebiliyoruz.. Aşağıdaki yolu izleyip kodu 2 hafta içerisinde mailinize alabilirsiniz..

     NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)


    Promosyon Linki: http://web-n81promo.nokia-asia.com/redemption.jsp

    - Yukarıdaki linke girin ve bilgileri doldurun, dikkat etmeniz gereken noktalar, ülke olarak Vietnam'ı seçin, Telefon numarası bölümüne +84 ile başlayan bir telefon numarası girin tabi numarayı sallayın.. IMEI Numarası bölümünde ise ilk başta 35699401 numaralarından sonra 7 hane daha olacak şekilde bir IMEI numarası girin. Daha sonra ise onaylayın.. Kodunuz 2 hafta içerisinde mailinizde olacaktır..

    iyi oyunlar..




  • iyi akşamlar. Bu cotd activation code'unda bir sorun çıkar mı? Alıp kullanan var mı? Biraz kıllandım numara yalan ama e-mailimiz var???

    Teşekkür ederim.
  • Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..

    @bynedim: yardımların için teşekkürler.. bu arada gamertaglerimiz paylaşmak iyi fikir benimde gamertag'ım calkan34..

    bu arada FIFA 08 için bahsedilen olay doğrudur. bende o şekilde yükledim oyunu..

    @englishaddict: kendi mail adresini verme sende.. yeni mail adresi al kafan rahat olsun
  • bu arada ilave anlatımları sürekli ekliyor olacağım... bunları ilk mesajdaki "YENİ BİLGİLER" kısmından takip ediniz!!!
  • Hayırlı olsun... Güzel çalışma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 21 Nisan 2008; 1:56:09 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: englishaddict

    iyi akşamlar. Bu cotd activation code'unda bir sorun çıkar mı? Alıp kullanan var mı? Biraz kıllandım numara yalan ama e-mailimiz var???

    Teşekkür ederim.


    Hiçbir sorun çıkmaz, zaten tamamen yasal bir olay, nokianın n-gage sitesinden talep ediyorsun ve kendileri gönderiyor sana aktivasyon kodunu.. Mail bu yüzden girmen gerekli fakat sahte mail ile kodu da alamayacağın için kodu alabileceğin ve takip edebileceğin bir mail adresi vermen gerekli.. Denenmiştir, sorunsuz şekilde kodu alıp kullanabilirisniz..


    quote:

    Orjinalden alıntı: 09nanometer
    Hayırlı olsun... Güzel çalışma...

    Fifa08 in aktifleşmesi için internet bağlantısı gerekiyor mu? Licence dosyasını çalıştırmama rağmen hala trial görünüyor Fifa08..


    Ben wi-fi üzerinden aktifleştirdim, gelen mesajın linkine tıkladığımda zaten bana bağlantı erişim noktasını sordu ben de modemimi seçtim ve birkaç saniye içerisinde dosyayı ve yüklemeyi tamamlayıp n-gage uygulamasını otomatik çalıştırdı.. Eğer telefonunuzda wi-fi varsa kablosuz modem üzerinden, yoksa gprs üzerinden kısa bir işlemle halledebilirsiniz..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: c.alkan

    Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..

    @bynedim: yardımların için teşekkürler.. bu arada gamertaglerimiz paylaşmak iyi fikir benimde gamertag'ım calkan34..

    bu arada FIFA 08 için bahsedilen olay doğrudur. bende o şekilde yükledim oyunu..

    @englishaddict: kendi mail adresini verme sende.. yeni mail adresi al kafan rahat olsun


    Ben de sana teşekkür ederim bu konuyu açtığın için, ben de açmayı planlayıp vazgeçmiştim.. İlk N-Gage gibi görülmediğinden pek ilgi yok fakat grafiksel bakımdan ilk N-Gage'den çok daha yüksek kapasitede oyunlar geliyor..

    gamertagını da ilk online olduğmda eklerim listeme.. Şu sıra pek oynamasamda evimde, boş vaktimde denk gelirsem deneriz..




  • Fifada lisans sorunu halloldu? Acaba kendi kendine edge e mi bağlandı...

    Zaten faturalarla başım dertte
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 09nanometer

    Fifada lisans sorunu halloldu? Acaba kendi kendine edge e mi bağlandı...

    Zaten faturalarla başım dertte

    WLAN ile baglanmasini istiyorsan My Profile sekmesinde Options'a tikla N-GAGE settings'i seç we connecting settingsden ilgili ayarlari duzenle




  • benim fifa2008 de trial yazıyor halen.gelen mesajdaki linke tıkladım download etti preparing install dedi o kadar dahada birşey olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 21 Nisan 2008; 9:41:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onboardx

    benim fifa2008 de trial yazıyor halen.gelen mesajdaki linke tıkladım download etti preparing install dedi o kadar dahada birşey olmadı.

    preparing install dedikten sonra Activation Install gibi bişi yazması gerekiyor ondan sonra zaten full versiyon oluyor.. istersen bir daha dene..
  • hmm mantıklı peki deneyen var mı kod çalışıyor mu? sonuçta imei farklı olacak?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.