Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 & 720 & 630 & 625

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimdeki kısıtlı bütçe ile telefon almaya karar verdim. Konu başlığında da yazılı olan modellere kadar düşürdüm şeçenekleri ama seçim yapamıyorum. Çünkü hiç bir bilgi sahibi değilim bu telefonlarla ilgli. Sadece arkadaşımda Lumia630 var ve çok hoşuma gitti.
    Elimdeki bütçe 350-400 TL civarında. Telefonu ikinci el almayı planlıyorum o yüzden.
    Telefonla kesinlikle oyun oynamam, benim kullandığım uygulamalar;
    Whatsapp, Facebook, Twitter, İnstagram, Maps(Navigasyon) ve sözlük kullanıyorum.
    Benim istediğim telefonun şarjı bir gün yetsin.
    Kamera olarak instagram ve facebookta paylaşılcak düzeydeki kalite yeter(Lumia 630 kamerasını yeterli görüyorum, ona göre değerlendirme yapabilirsiniz)
    Markette kaliteli ingilizce-türkçe, ispanyolca-türkçe gibi sözlük uygulamaları (seslisözlük tercihimdir) mevcut mu kullanan arkadaşlara sözlükler yeterli oluyor mu?







  • bence 820 al diğerleri 512mb ram ve internet exporer performansı çok kötü aralarında kamerası en iyi 820 ben olsam 820 alırdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 al. sıfırını bile bulabilirsin n11'de çeklerle vs. 625 kullanıyorum şimdiki aklım olsa 820 alırdım.
  • 820 sarjı en az giden lumialardandır bilginiz olsun
  • Fakat aralarında dört çekirdekli olan sadece L630, acaba ileriki zamanlarda 1-1.5 sene içinde L820 sorun yaratır mı bana?
  • lumia 720 nin kamerası güzeldir . tasarımı güzeldir. bataryası güzeldir.instagram beta. 6tag var onun yerine ama hiç kullanmadım. eline bir Windows phone alıp kullandığın uygulamalrı dene. zira uygulama var diye düzgün çalışacak değil. ne yazık ki geliştiriciler WP ye gerekn özeni göstermiyor. sözlük olarak microsftun uygulaması var. klavye ile yazabilirsin resim çekebilirsin konuşabilirsin... yani her türlü kullanılabiliyor. ayrıca internetsiz olarakda kullanabilirsin. muhtemelen İspanyolca da vardır diller arasında. adı TRANSLATOR.
  • sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanıyorsan telefondan önce uygulamaları incelemen gerekir. çünkü ios, android sürümlerindeki kaliteyi bulamayabilirsin. arkadaşının telefonundaki uygulamaların kalitesin yeterli buluyorsan sorun yok.

    720 kullanıyorum..512 mb'in dezavantajları dışında sorun yok. işlemcisi de diğerlerine göre düşük olduğu için şarj süresi en fazla giden telefon. oyun oynamıyorum demişsin..senin için gayet yeterlidir ama performans istiyorsan bu üçü arasından 820'yi seçmelisin bana göre. tek sorun şarjının az gitmesi.
  • şarjın az gitmesi hiç işime gelmez iş gereği sürekli telefonla konuşmak durumunda kalıyorum. Her an telefonu şarj etme imkanım da yok telefonu telefon özelliği dışında sürekli whatsapp, facebook messenger gibi şeyler için kullancam, yoksa sosyal medya fanı filan değilim, sadece instagrama bakarım arada ama onu da arkadaşımın telefonundan kontrol ettiğim kadarıyla benim isteklerime karşılık verdi. Şarj önemli yani benim için. Şuaki telefonum vodafonun zamanında bedavaya verdiği Vodafone Smart, ve bana ne kullansam çok iyi gibi geliyo. Sürekli telefon değiştiren bi tip değilim çok değer de vermiyorum telefona sadece kilitlenmesin kasma yapmasın dokunmatiği iyi çalışsın, en azından da 1-1.5 sene beni idare etsin istiyorum
  • 820 alırsan şarj yetmeyebilir ben 625 öneririm hem flaşlı kamerası var işini görür markette zaten microsoft'un translator uygulaması var çevrimiçi-çevrimdışı çalışabiliyor o konuda da sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 820 gerek kamera ekran kasa gpu olarak hepsinden önde tek eksiği şarjı biraz daha az gidiyor doğal olarak ama artıları yanlarından dolayı pil görmezden gelinebilir bence. Sıfırı 500tl şu an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.