Şimdi Ara

Nokia C7, Galaxy Ace, LG Optimus Black Arasında Kaldım Acil Yardımmm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir telefon almak için araştırma yapıyorum. Aklıma en çok yatan model Nokia C7 olmuştu ama forumlarda okuduğum Nokia ve işletim sistemini yeren yorumlar beni düşünmeye sevketti. Donanım ve özellik olarak baktığımda telefonda yok yok gibi görünüyor. Ben öyle çok oyun indiren oynayan uygulama indirip kullanan birisi değilim. Maillerimi kontrol etmek, fotoğraf kalitesi, şık ve kibar bir görünüm ve kullanışlı güzel bir menü telefonda öncelikle aradığım özellikler. Blackberryleri kaba bulduğum için pek düşünmedim. Eriksson Xperia larda hem çok büyük ve kaba hemde bu piyasada daha çok tutulan bir markayı tercih ediyorum. LG Optimus Black için de bu yüzden tereddütlerim var. Hiç kullandığım bir marka değil. Bilmediğim bir markaya o kadar para verilir mi bilmiyorum. Bu yüzden daha çok Samsung ve Nokia markaları üzerinde duruyorum. Samsung Galaxy S ve S2 ler hem pahalı hemde büyük ve kaba geldi. Galaxy Ace modeli dizayn olarak çok şık güzel bir telefon. Nokia C7 ile özellik olarak karşılaştırdığımda en büyük handikapı 158 MB lık dahili hafızası ve kamerası gibi görünüyor. Kamerasını çok dert etmem sonuçta 5 MP kamerada gayet yeterlidir ama dahili hafızası bana az gibi geldi. Bu kullanım açısından sorum yaratır mı? İki telefon arasındaki diğer farklar bağlantı hızında ve ekranda. Amoled ekran ile TFT ekran arasında ne gibi farklar var? Mesela güneşte ekranın görünmemesi problemi halledilebilmiş bir telefon var mı piyasada? Bu konular ve telefonlar hakkında beni aydınlatıp bana tavsiyede bulunabilir misiniz? Daha başka telefon önerileriniz var mı ? Beni aydınlatacak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • optimus black en iyi tercih olur , kullananlar son derece memnun
  • Ekran olarak Güneşte en iyi Optimus Black gözükür.Nova ekranıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aboxzux

    Ekran olarak Güneşte en iyi Optimus Black gözükür.Nova ekranıyla.

    Katılıyorum, seçenekler arasında en iyi smartphone optimus black.. Fırsatın varsa kaçırma diye düşünüyorum, kaliteli cihaz.
  • Oyun ve uygulama yüklemekle uğraşan biri değilsen üç telefon da senin ihtiyaçlarını rahatlıkla görür. Ama donanım olarak da zengin bir cihaz istiyorsan ki öyle belirtmişsin C7 senin için uygun. Foruma fazla itibar etme çoğu Nokia düşmanıdır.
  • Forumda Nokia konusunda pek olumlu görüşler belirtilmiyor. Ama C7 ile ilgili fazla bir yorum bulamadım açıkçası. Bu yüzden C7 ile ilgili yorumları gerçekten merak ediyorum. Aklımdaki ilk telefon oydu ama aslında ama Nokia ile ilgili yorumları okuyunca başka arayışlara yönelmiştim. sugar_klavyeci kardeş valla ne yalan söyleyim içimi rahatlattın teşekkür ederim:)) LG konusundaki tereddütüm ise daha önce kullanmamış olmamdan kaynaklanıyor bir de diğerlerinden daha pahalı bir telefon. Ama ekranının LCD olması gibi güzel özellikleri de var. Samsung Galaxy Ace ise çok hoş görünen bir telefon ama özellikle dahili telefon hafızasının düşük olması beni teredüte düşürdü. Bu beni ne kadar etkiler bilmiyorum. Bir de C7 de donma yapma gibi problemler var mı acaba ?
  • LG hakkında bilgiye sahip olmayan insanlar sürekli böyle yaklaşıyor malesef.. Daha önce hiçbi telefonda nova teknolojisi kullanılmadı bunuda varsayalım.. Optimus black sana tavsiyem çünkü o fiyata o özelliği basta telefonda zor bulursun
  • -

    Bir saniye! Galaxy Ace'in ne işi var soruda????? Optimus Black ile aynı fiyat civarında olan Galaxy S var 880 TL Amoled ekranıyla kusursuz... Optimus Black'ten de hem ekranı hem de gpusuyla önde(http://www.youtube.com/watch?v=tv81oh-ZQ-I )... Rom desteği vs derseniz zaten en çok satılmış olan android telefonlardan biri.. 880 tl ye Galaxy s kaçmaz( i9000 -- 9003 değil)http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9000-galaxy-s-cep-telefonu-fiyati,361537.html Ben dün sipariş verdim, bugün gelemsini bekliyorum...

    -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 5 Temmuz 2011; 13:19:47 >




  • fiyat ayni ozeliklerde pek fark yok optimus black ile, o zman yeni cikan bisey almak daha mantikli.. S2 alman daha mantıklı ama paran yoksa optimus black alabilirsin..
  • Optimus Black al hocam, Nokia falan düşünme gerçekten çok sorunlu telefonları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harun_tr

    Optimus Black al hocam, Nokia falan düşünme gerçekten çok sorunlu telefonları var.

    Sen almışmıydın hocam ? Kalınlığı nasıl tasarımı felan hosuna gittimi ? Parlaklığı nasıl bahsedermisiniz biraz.
  • Galaxy S2 biraz pahalı geldi. Bir de Galaxy S ve S2 ler biraz büyük olduğu için kaba duruyorlar gibi geldiler bana Galaxy Ace i sormamım sebeplerinde biriside bu zaten telefon şık duran hoş bir telefon. Yoksa özellikleri olarak falan diğer telefonlara da diyecek lafım yok. Bu üç telefon üzerinde durmamın sebepleri özelliklerinin yanısıra şık durmaları birazda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynscn1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: harun_tr

    Optimus Black al hocam, Nokia falan düşünme gerçekten çok sorunlu telefonları var.

    Sen almışmıydın hocam ? Kalınlığı nasıl tasarımı felan hosuna gittimi ? Parlaklığı nasıl bahsedermisiniz biraz.

    Aldım ekran parlaklığı çok iyi orta seviyede bile gayet aydınlık ekran, ayrıca telefon gayet ince ve hafif. Tavsiye ediyorum N8 gibi bir kütükten sonra iyi geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynscn1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: harun_tr

    Optimus Black al hocam, Nokia falan düşünme gerçekten çok sorunlu telefonları var.

    Sen almışmıydın hocam ? Kalınlığı nasıl tasarımı felan hosuna gittimi ? Parlaklığı nasıl bahsedermisiniz biraz.

    Bende de Nokia 5800 var zaten değiştirmek isteme sebebim memnun kalmayışım. C7 kullanan arkadaşlar var mı acaba onda da aynı sorunlar devam ediyor mu mesela donma sorunu, hız problemi, galeri açılırken ve mesela resimler arasında geçerken bekleme problemi C7 de de devam ediyor mu? Bu sorunlar daha çok symbian kaynaklı sorunlar mı?
  • Heh sen 5800'dan cezamı çekmedim diyosun yani bide c7'ye geçiş yapayım diyosun.. Symbian almamalısın öyle bi hata yapma
  • Samsung Wave veya Wave 2 de alınabilinir uygulamayla fazla işin olmayacaksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynscn1903

    Heh sen 5800'dan cezamı çekmedim diyosun yani bide c7'ye geçiş yapayım diyosun.. Symbian almamalısın öyle bi hata yapma

    Ben de o hatayı yaptım 5800 dan sonra N8 aldım, aman aman 4 ay zor dayandım kırmamak için. 2 tane oyun yükleyince menü donuyor yahu Sonra telefon reset atmaya başlıyor, kilitleniyor..

    Alacaklar uzak dursun Nokia'dan kesinlikle
  • nokia harıc dıgerlerı olabılır nokia c7 den vaz gec derim ben alınmaz sybıan boş artık
  • Valla tasarım olarak güzel telefondu ama bu yorumlardan sonra Nokia beni de kaybetti galiba. Galaxy Ace ile Lg optimus black arasında da biraz fiyat farkı var. Galaxy Ace fiyat olarak daha uygun ama tabi özellik olarak da LG den biraz geride. Sizce fiyat performans olarak bakılınca Galaxy Ace tercih edilebilir mi peki? Ya da boşver onları şu telefon senin işini görür dediğiniz şık tasarımı olan başka telefon önerileriniz var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vandetta84

    Valla tasarım olarak güzel telefondu ama bu yorumlardan sonra Nokia beni de kaybetti galiba. Galaxy Ace ile Lg optimus black arasında da biraz fiyat farkı var. Galaxy Ace fiyat olarak daha uygun ama tabi özellik olarak da LG den biraz geride. Sizce fiyat performans olarak bakılınca Galaxy Ace tercih edilebilir mi peki? Ya da boşver onları şu telefon senin işini görür dediğiniz şık tasarımı olan başka telefon önerileriniz var mıdır?

    paralel ithalat olmasından çekinmessen galaxy s 880 tl den başlıyor fiyatları... Ben o fiyata bugün aldım, şarj ediyorum şimdi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.