Şimdi Ara

Nokia C5-00'a Alternatif Telefon Tavsiyesi Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Alalı bir ay olan C5-00 olan telefonumun denizde yüzme bilmemesi dolayısı ile pert olmuş durumda :) Yalnız bu telefonu seçmemin sebebi şarjının yogun kullanmama ragmen bir hafta bazen daha uzun süre gidiyor olması idi. Neden sebep dokunmatik telefonlar pek bana hitap etmiyor. Her an her yerde İnternete erişiyorum zaten. Ama şarjı C5 kadar gitmese de ona yakın giden bir telefon arıyorum dokunmatik te olabilir. Bir de Avi, FLV (Yotube videoları- (C5-00 oynatıyordu)), ve MKV tarzı formatlarını destekleyen bir telefon var mı ? 500 TL ya kadar olan...



  • android işletim sistemli smartphone'lara yönelmeni tavsiye ederim. şarj konusunda 1 hafta idare etmezler seni belki ama oyun ve uygulamalar bolluğu konusunda symbian'lı nokiadan kat kat daha iyidir.
  • android telefonlara yönel 500'tl limitini biraz aş
    samsng veya huawei yönel :)
  • arkadaslar bende android kullaniyorum tamam androide yonelilmeli ama adam bir hafta belki daha fazla gidiyordu sarji okadar olmasada ona yakin bisey istiyor!android platformu kullanan cihazlari hemen hemen hepimiz her gece sarja takmak zorunda kaliyoruz bunuda dikkate alin derim..bu sebeple se elm veya hazele bakabilirsin bence.
  • Selam arkadaşlar teşekkürler değerli cevaplarınız için. Ama Musanpa arkadaşı dediği gibi bırakın her geceyi gün aşırı bile şarja koymak zorunda kalınıyorsa asla katlanamam sanırım. Babam Nokia X6 kullanıyor. dokunmatiği mesaj yazma bölümleri vs. harika ama o da fazla kullanmadığı halde 4 gün gidiyormuş. bu da demekki benim gibi müzik dinleyen basit oyunlar oynayan biri için 2 gün demek :) belki de ben kafaya fazla takıyorum bu şarj muhabbetini ama sanırım bu drumda 3G li Led flas kameralı ve diğer tüm özellikleri ile Nokia C5-00 dan iyisi (Androidlere sözüm yok :) ) yok benim taleplerime göre. Tekrar teşekkürler değerli cevaplarınız için.
  • Dokunmatik istersen nokia C6-01 modelini de inceleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.