Şimdi Ara

NOKIA 6085

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce N 6085 aldım. Bütçem 300-350 YTL idi. Uzun süren, Forum ve internet alışveriş siteleri araştırmalarım sonucu 6085'de karar kıldım. 512 MB hafıza kartı ile birlikte 339 YTL'ye aldım.

    İlk izlenimim telefon çok şık ve kullanışlı. İşcilik özenli.mp3, arttırılabilir hafıza, VGA kamera(bence tek zayıf yönü) , radyo, bluetooth var. Bu telefonla ilgili paylaşımlarınızı ve pek bilmediğim için soruyorum yüklenebilecek donanımlar olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
    Saygılarımla



  • İlk önce hayırlı olsun demek istiyorum. İnşallah iyi günlerde kullanırsınız. Telefonun resimlerini ekleyebilirseniz seviniriz ve daha güzel bi inceleme olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: celen1

    2 gün önce N 6085 aldım. Bütçem 300-350 YTL idi. Uzun süren, Forum ve internet alışveriş siteleri araştırmalarım sonucu 6085'de karar kıldım. 512 MB hafıza kartı ile birlikte 339 YTL'ye aldım.

    İlk izlenimim telefon çok şık ve kullanışlı. İşcilik özenli****, arttırılabilir hafıza, VGA kamera(bence tek zayıf yönü) , radyo, bluetooth var. Bu telefonla ilgili paylaşımlarınızı ve pek bilmediğim için soruyorum yüklenebilecek donanımlar olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
    Saygılarımla

    hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
  • Teşekkür ederim. En güzelleri sizlerin olsun.

    Ürün Özellikleri :
    Renk Gümüş
    Genel Özellikleri
    Boyutlar 92 x 46 x 23 mm
    Ağırlık 84 gr
    Şebeke 900 / 1800 / 1900
    Ajanda Var
    Alarm Var
    Titreşim Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri Var
    Ses Kayıt Var
    Sesli Arama Var
    Ortam Sesleri Kayıt Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş Var
    Görüntülü Konuşma Yok
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi Maksimum 240 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 5 saaat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 970 mAh
    Bağlantı Özellikleri
    UMTS Yok
    Bluetooth Var
    Dahili Modem Yok
    GPRS Class 10
    EDGE Yok
    E-mail Desteği Yok
    WAP Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok
    PC Senkronizasyonu Var
    Kamera Özellikleri
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü VGA 640x480
    Kamera Zoom 4x
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Var
    MMS Var
    Eğlence
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Melodi Programlama Var
    Oyun Var
    Hafıza Özellikleri
    Telefon Hafızası 4 MB Dahili Hafıza
    Telefon Rehberi Hafızası 500 adet
    Arttırılabilir Hafıza Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 120 x 160 Piksel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
    Diğer
    Paket İçeriği Şarj Cihazı, Batarya, Kulaklık, Kullanma Kılavuzu
    Garanti Süresi (Ay) 24
    [simage][/simage]

     NOKIA 6085


     NOKIA 6085


     NOKIA 6085




  • Herhalde bu telefonu benden başka alan olmadı
  • hoca nasıl memnunmusun ya bende cep tavsiyelerine samsung E250 ile kıyaslama konusu açtım bu modelle ilgili
    özellikler hersey aynı ama karar vermek zor
    nokiada 262k,kapaklı,iki ekran,ve nokia olması
    samsungda 64k,şıklıgı
    başka bişey varsa ekle hoca inan çok kararsızız
    kullanmı menüsü sağlamlığı ve tabiki şarjı nasıl,e250 ile ne dersiniz
  • Bende senin gibi S E250 ile N 6085 arasında kararsız kaldım. Forumlar ve şikayet sitelerindeE250 için pil ömrünün az kapağının açlırken tutukluk yaptığı ve kapak kapalıyken oynadığını ve gevşediğini söylüyorlardı. Bu yüzden Nokia ya güvenip 6085 aldım. Çok memnunum teli fazla kurcalamadım pili net 6 gün gitti. Ses muhteşem. Tavsiye ederim. Hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • şarzı e250 yi ezer geçer
    quote:

    Orjinalden alıntı: celen1

    Bende senin gibi S E250 ile N 6085 arasında kararsız kaldım. Forumlar ve şikayet sitelerindeE250 için pil ömrünün az kapağının açlırken tutukluk yaptığı ve kapak kapalıyken oynadığını ve gevşediğini söylüyorlardı. Bu yüzden Nokia ya güvenip 6085 aldım. Çok memnunum teli fazla kurcalamadım pili net 6 gün gitti. Ses muhteşem. Tavsiye ederim. Hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan.

  • @celen1

    resimlere bakıldıgında telefon biraz iri gosteriyor kendini

    ben kız arkadasıma alacagım o yüzden kibarlık on planda olması lazım

    ben Nokia 6085 ile SE Z310i arasında kaldim

    bana telefondan bahsedebilirmisin biraz
  • e artık şu telefonu kullananlar ayrıntılı bir inceleme yapsında alıp almayacağımıza karar verelim samsung e250 de var tabi seçeneklerde
  • Ben de dün aldım 6085'imi. İlk izlenimlerim bayağı hoş olduğu yönünde ama diğer talipler için şu anda fikir verebilecek deneyimim yok açıkcası. Bu arada celen1'e bir şey sormak istiyorum. Aslında biraz da genel bir soru olacak bu. Benim Creative mp3 playerım var. Henüz stereo kulaklık ve kart almadım. Acaba mp3 çalardaki performansı bu telefon ile müzik dinlerken yakalayabilir miyim.Eğer yakalarsam mp3 çalarımı 2. el satmayı düşünüyorum.
  • Dostum,
    Telefonunu güle güle kullan.
    mp3 ile 6085'i aynı zamanda denemedim ama 6085'i hem kulaklıktan, hem dışarıya verdiği sesle hemde bluetooth kulaklık ile dinledim ses kalitesi gayet iyi.
  • Nokia 6085 İnceleme


    Sade tasarımıyla kapaklı telefonlar arasında iyi bir alternatif olan Nokia 6085, bluetooth, hafıza kartı desteği, uçuş modu ve yazılım güncelleme gibi yenilikçi özelliklere sahip



    Hemen hemen her kategoride ürünü bulunan Nokia, kapaklı pratik iletişim cihazlarında da başarılı alternatifler sunmaya devam ediyor. Son olarak satışa sunulan Nokia 6085, dışındaki sadeliğin aksine, bünyesinde çok sayıda yetenek barındırıyor. Göründüğü gibi cihazın oldukça sade bir tasarımı var. Üst kapakla alt tarafın kenarları uygun kesime sahip olduğundan kapak tek elle dahi her noktadan rahatça açılabiliyor. Tuş takımının alt tarafına yerleştirilen bir çıkıntı, kapak kapandığında tuşların ekranda iz bırakmasını engelliyor. Çoğu kapaklı telefonda bulunan bu sorun 6085'te yok.
     NOKIA 6085

    Gittikçe gelişen Nokia Seri 40 arayüzü, artık çok daha pratik bir kullanım sunuyor ve fonksiyonları her geçen gün artıyor. Alıştığımız simgeli ve liste halindeki menü görünümü korunmuş. Ana menüyü, tablo haline getirip etkin bekleme modunu açtığınızda, cihazın arayüzü Seri 60'ı andıran bir yapıya kavuşuyor. Cihazın ekranı, 262 bin renk destekli ve 128 x 160 piksel çözünürlük sunuyor. Renk açısından canlı ve parlak olsa da, çözünürlüğün biraz daha fazla olması herşeyi tamamen değiştirirdi diye düşünüyoruz. Kapak üzerindeki mini ekran ise 96 x 68 piksel ve tek renkli. Çağrı geldiğinde bu ekranda kimin aradığını görebiliyorsunuz. Ayrıca saat, şebeke çekim gücü ve pil durumu gibi bilgiler de mevcut. Plastik, bombeli ve uygun aralıklara sahip tuş takımıyla 6085 piyasadaki en rahat kullanımlı cihazlardan biri. Kesinlikle diğer bütün tuş takımı tasarımlarından daha az yorucu, rahat ve pratik bir kullanım sunuyor.
     NOKIA 6085

    GÜÇLÜ MULTİMEDYA

    Cihazın kamerası bulunuyor. Fakat kamera çözünürlüğünün VGA olması, çekilen fotoğrafların ancak cihaz üzerinden paylaşılmasını mümkün kılacaktır. Yine de video kayıt ve oynatma özelliği, bluetooth bağlantısı ve EDGE desteğiyle mobil paylaşım da oldukça eğlenceli bir uğraş olacaktır. Dahili olarak 4 MB kullanıcı hafızası sunan 6085 microSD kart destekliyor. Cihazla birlikte verilmiyor fakat çok fotoğraf/video çekecek ya da müzikçalar üzerinden MP3 dosyalarınızı dinleyecekseniz yüksek kapasiteli bir microSD kart almanız iyi olacaktır. Üstelik A2DP bluetooth stereo profilini destekleyen 6085 ile kablosuz kulaklıkları kullanabilirsiniz. Müzikçaların yanı sıra FM radyo (Görsel Radyo), Macromedia Flash Lite 2.0, cihaz üzerinden yazılım güncellemesi, animasyonlu arkaplan resimleri ve uçuş modu gibi ek özelliklere sahip. Ayarlar menüsü altından etkin bekleme özelliğini açtığınızda, ana ekranda aynen Seri 60 cihazlarında olduğu gibi sık kullanılan uygulamalara kısayollar, radyo, müzikçalar ve takvim gibi uygulamalar görüntüleniyor. Arkaplanda müzikçaların çaldığı parça bilgisi, takvimde yaklaşan kayıtlar gibi birçok bilgiyi sadece ekrana bakarak edinebiliyorsunuz. Üstelik ekranda etkin beklemeyi oluşturan satırları değşitirebiliyor, sıralamasını isteğinize göre yapabiliyorsunuz. Genel pratik kullanımıyla oldukça başarılı bir cep telefonu olan 6085, sade bünyesinde pratik ve yenilikçi özellikler barındırıyor. Kapaklı telefon tercih eden kullanıcılara çok iyi bir alternatif olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.
     NOKIA 6085


    'mobimag'ten alıntıdır.




  • Telefonda USB var mı varsa da telefon USB 1.1 i mi 2.0 mı destekliyor bilgisi olan var mı ?
  • kamerası 1.3 mp galiba fakat şarjı ne kadar gidiyor? 6131 de 16 milyon renk var ve tasarımı daha hoş sanki ancak onun pilinin ömrü çok değil.Bununki nasıl acaba?
  • görünşü güzel telefonun
  • Bi süre önce bende 6085 aldım, şu ana kadar tek dert ettiğim şey kamerası, ama onun için 3.2mp digital foto makinem var, onun dışında hiç bir problemi yok, müzik çalarıda çok pratik ayrıca equalisera da sahip. Hafıza kadar video kaydı yapabilmesi, A2DP desteği var, tuş takımı kullandığım çoğu telefona nazaran çok daha rahat, dış ekranın ışığı kapalıyken gün ışığı dışında görmeniz imkansız bide o problemi var.

    Herşeyi geçtim acayip şık bi telefon :)

    Memnunum valla uzun süre kullanıcam o kesin :)
  • sürekli mesajlaşma ya da mp3 falan kullanımında şarjı ne kadar gidiyo acaba bide sis uzantılarını çalıştırıyormu ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 2 Temmuz 2007; 15:13:02 >
  • arkadaslar bende aldım 6085 telefon müthişşşşşşşşşşşşşşşş.Ekolayzer mp3 hafıza kartı 2 gb kadar desteklio.cok süper cihaz 315 ytl ye aldım 512 hfz kartı ile.

     NOKIA 6085
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.