Şimdi Ara

Nokia 5 Dokunmatik Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler herkese, ben telefonu daha bugün aldım ve moralim çok bozuldu. Telefonda bir yerlere dokunmasam da özellikle klavyede, kendi kendine bir başka harfleri basıyor parmağım ekrana çok yakınken. Bu acaba her nokia 5te mi böyle, bir tek benimkinde mi?

    Vatandan aldim, satin alirken inceleyerek aldim ama bu detayi fark edecek kadar bakmadim doğal olarak. Kimin aklina gelir ki zaten?

    Not: Denerken, u - 7 - i tuslarini falan deneyin yani arkasindan bir seyler gelebilecek tuslari. Bir kez basin ve parmaginizi cok uzaklastirmayin ekrandan. Dokunmayin ama dokunmus kadar yakin olsun. Bir de bunlari sag elinizin bir parmagiyla yaparken diger elinizin bir parmagi da virgul tusuna cok yakin dursun.

    Not: stocktan gelen klavyeyi kullaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam cihazı sıfırlayıp bir daha kontrol edin. Bana donanımsal gibi geliyor onu da belirteyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nokia 5 in dokunmatiği bir garip çalışıyor geç tepki veriyor ve özellikle facebook gibi uygulamalarda aşağı yukarı kaydırırken kendi kendine aşağı inip çıkıyor, genelde böyle bir sıkıntı var malesef
  • Bu problem benim Nokia 5 cihazimdada var sanırım kronik bi sorun servise vermeyi düşünüyorum çözüm bulan varsa bilgi versin arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.