Şimdi Ara

İmei Repair veya İmei Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu imei Atma olayını kimler yapıyor ücreti nedir. Kalıcı bir şekilde yapılıyor mu ? Her güncellemede niye gidiyor. En önemlisi madem sırta firta silinecek bunu kendimiz yapamıyormuyuz ?

    Bu arada bendeki cihaz 11 E.

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler



  • Imei atma olayını ücretli yazılım veya programa sahip insanlar atıyor ve fiyatını bilmiyorum(miuiforumda sorabilirsiniz) Sanırsam dimensity hariç mtk işlemcili olanlara bilgisayarı olan herkes ücretsiz imei atabiliyor(youtubedaki anlatımlara bakılırsa). Ancak snapdragon ve dimensity işlemcilere dft pro veya ufi gibi ücretli programlar veya yazılımlar gerekiyor.


    Kalıcı atılıyor ancak dediğiniz gibi güncelleme veya sıfırlama ile gidenler de var. Ancak imei yedeği ile bu sorun ortadan kalkıyor olmalı. Mtk'da farklı bir yedek alma şekli var araştırmanız lazım.


    Niye imei gidiyor bilemiyor ama dosyalar değiştiğinden diye tahmin ediyorum.


    Kendimiz yaparız belki ama ayda yılda bir imei atmak için verilecek paralar değildi son baktığımda.

  • S.A imei kayıt ile ilgili hiç bilgim yok cihaz almayı düşünüyorum ama. Mesela eski çalışmayan telefonun imei numarası yeni telefona atılınca operatör cihazın xiaomi fakat imei numarasının samsung olduğunu anlamıyor mu. O konuyu anlamadığım için soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.