Şimdi Ara

nokia 2630-motorola e2 vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar.Cebimde neredeyse devamlı Archos um var.Yani telefonda müziğe pek önem vermem.Müzik için değil de kamera, şarj, model olarak tavsiye edebileceğiniz model nedir.2630 hoşuma gitti.Ama o da VGA kamera, hafıza arttırılamıyor.samsung e200 düşündüm de pek sevmedim.Motorola L9 mu düşünmeliyim acaba.bir yandan da Motorola e2 çok güzel gibime geliyor .ve sanırım son kararım ya e2 ya L9 olacak.
    Tabi ilgimi çekecek yeni modeller sürmezseniz.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: 124yusuf

    evet arkadaşlar.Cebimde neredeyse devamlı Archos um var.Yani telefonda müziğe pek önem vermem.Müzik için değil de kamera, şarj, model olarak tavsiye edebileceğiniz model nedir.2630 hoşuma gitti.Ama o da VGA kamera, hafıza arttırılamıyor.samsung e200 düşündüm de pek sevmedim.Motorola L9 mu düşünmeliyim acaba.bir yandan da Motorola e2 çok güzel gibime geliyor .ve sanırım son kararım ya e2 ya L9 olacak.
    Tabi ilgimi çekecek yeni modeller sürmezseniz.


    ben de yaklaşık 1 ay önce senin durumundaydım.zune 30gb pmp vardı ve orta halli bir tel arıyordum.orta fiyatlı orta halli tel ararken orta fiyatlı süper halli e2 yi gördüm ve aldım.müziğe özelliğe ihtiyacım yoktu ama fiyatı aynı olduktan sonra fazla özellik göz çıkarmaz diye düşündüm. 232 tl ye 1gb kart dahil e2 yi aldım sonunda(bimeks ten).
    şu an kullanıyorum.memnunum.o zamanlar aynen senin gibi L9 u da listeme almıştım ama ekran çözünürlüğü ve 60tl daha ucuz olması nedeniyle e2 aldım.yoksa dediğim gibi e2 nin mp3 kalitesinin L9 dan az biraz üstün olması ihtimali zune pmp olduğu için önemli değildi.
    sonuç olarak;şu an L9 un fiyatı 15-20tl daha düştü.L9 un bekleme süresi daha iyi+tipi ve malzeme kalitesi harika+stabil bir tel. e2 aldım ama tahmin edeceğin gibi zune dururken ondan müzik dinlemiyorum.sadece zune nin şarjı olmayıpta yolda bittiği zaman onun kulaklığını e2 ye takıp idareten dinliyorum.e2 nin sesi bir telden beklenmeyecek kadar iyi ama pmp lerimizi evde bıraktıracak kadar değil tahmin edebileceğin gibi archos un olmasaydı e2 derdim ama archos un olduğu için L9 derim.




  • Bu telefonlar arasında en iyi tercih e2 olur bence
  • hiç başka tavsiye verebilecek olan yokmu.ama bu gidişle L9 alıcağım.yine de 1-2 hafta var galiba.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 124yusuf

    hiç başka tavsiye verebilecek olan yokmu.ama bu gidişle L9 alıcağım.yine de 1-2 hafta var galiba.


    al işte kardeş L9 u başka tavsiyeye gerek yok L9 280tl falan o parayı veripte kutudan çıkarıp eline alınca zaten çok karlı bir tercih yaptığını anlayacaksın.pişman olmazsın.zaten 280tl hayatını değiştirecek bir para değil ya.
  • e2 daha iyi bir tercih olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.