Şimdi Ara

No touch lazer Sonrası Göz Kuruluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    19.02.2020 tarihinde veni vidi göz hastanesinde cadde şubesinde no touch lazer ameliyatı oldum. Süreç hakkında bilgi vereyim:

    Öncelikle şubat ayına özel bir kampanya ile 3290 TL ye oldum. Yaklaşık 10 dakikalık bir işlemi. Ameliyathane ye girmem ve çıkmam...

    Çıktığımda her şey netti ancak puslu bir görüntü vardı. Eve giderken o 9 inç gözlükler ile plakaları okuyabiliyordum. Taa ki 1 saat sonrasına kadar... 🙄

    Görüntüler bulanıklaştı doğal olarak. Kendimi karanlık bir odaya kapattım ve damlalarımı saatinde damlattım. İlk gece ağrım olmadı. Sadece sabah gözümü zor açtım o kadar. Ancak damlalar ile rahatladım tabii. Ertesi gün de yine yoğun bir acı yaşamadım. Bir ara 45 dakika kadar kafamı duvarlara vurup bayılmayı düşündüm. Evet toplam 45 dakika 1 saat kadar acı çektim ben. Yanma batma olmadı.

    İlk 5 gün bu şekilde devam etti. Kontrole gittiğimde gözlük ve lensler çıkarıldı artık o sinir bozucu gözlüğü kullanmayacaktım seviniyordum. Sağ gözüm sol gözüne göre 2 gün geriden geliyor dedi doktor ancak iyileşme tamamlanmış. Ancak her şey bulanık tabi bende.

    7.gün görüntü netleşmeye başladı. Hatta maç bile izledim. TV deki yazıları net okuyabiliyordum. 10.gün dışarıya çıktım güneş gözlüğünü takıp hava çok ediyordu rüzgar vardı. Eve dönerken gözlerim kurumuş olmalı ki her şey bulanıklaştı eve zor döndüm.

    11.gün işe başladım. Sürekli pc başında gözlerim kuruyor. Görüntü bir geliyor bir gidiyor. Damlaların hakkını yemeyelim damlatınca süper ama yeri geliyor 5 dakika 3tki sağlıyor sanki yetmiyor gibi. Şuan 16 gün doldu yazılar görüntü süper. Ancak göz kuruluğu beni endişelendiriyor. 😐 Haftaya kontrole gideceğim yazıyı güncellerim.

    Not: gözlerim 5.0 - 3,75 miyop. 0.25 astigmat vardı



    Edit:

    Arkadaşlar yazamadım 37.gün bugün ben artık gayet net görüyorum tek derdim göz kuruluğuyla ancak o da eskisi gibi değil. Doktorum navitea diye bir göz damlası yazdı bana çok iyi geldi. Aylık kontrolümde

    Sol göz : 0.25
    Sağ göz:0 numara

    Çıktı 1 numarada astigmat ölçüldü ancak bu benim görüşüme engel değil.

    2.haftadan sonra hergün işe arabayla gidip döndüm. Gece görüşümde ışık patlamaları vs sorunu yaşamadım.



    EDİT SON: Bugün 22 aralık 2020. Ameliyat olalı 10 ayı geçti. Artık göz kuruluğu yaşamıyorum. Yaklaşık 1 aydır damla da kullanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkankrdrl -- 22 Aralık 2020; 17:9:37 >







  • Sonuç ne
  • Göz kuruluğu bendede var hocam hangi damlayı kullaniyosunjz
  • Derece sıfırlandı mi
  • Thealoz duo kullandım doktorum navitea diye bir damla var onu verdi. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum. Rüzgarlı soğuk havalar mahvediyor beni.
  • ankara8084 kullanıcısına yanıt
    Sol göz 0.25
    Sağ göz sıfırlanmış.

    Yalnız astigmatım yoktu 1 numara astigmat çıktı. Ancak görüşümü engelleyecek herhangi bir sorun değil bu. Zamanla düzeleceğini söyledi doktor. 4 ay sonra bir kontrol daha olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkankrdrl -- 25 Mart 2020; 2:10:20 >
  • Düzeltme: Ameliyat olalı 6 ay oldu. Hiçbir sorunum yok çok şükür, göz damlalarına ihtiyacımda pek kalmıyor gibi artık. Azalttım.
  • ameliyattan 7 ay sonra farklı bir göz doktoruna gittim. Göz numaralarım sağ göz 0.25 sol göz 0.00 çıktı. Astigmat çıkmadı. Göz kuruluğu biraz var dedi. Damlaya devam et düzelecek iyice dedi. Kirpik dibi iltihabı olmuşum göz kuruluğundan. Bebek şampuanlarıyla gözlerimi gün içerisinde yıkamam durumunda gözlerimin rahatlayacağını ve zamanla bunun da geçeceğini söyledi.Şimdilik her şey güzel, inşallah böyle devam eder.
  • Bugün 22 aralık 2020. Ameliyat olalı 10 ayı geçti. Artık göz kuruluğu yaşamıyorum. Yaklaşık 1 aydır damla da kullanmıyorum. Ameliyat ile ilgili soruları olanlar özel mesaj gönderebilir.

  • sa hocam göze lazer yaptıracağım. veni vidi gözde hangi doktora lazer oldunuz. bir de şuan bir sıkıntı var mı numaralarınız ne durumda.

  • Veni Vidi Caddebostanda lazer olan var mı? Son ücretleri bende merak ediyorum bilen yazarsa memnun olurum .

  • No touch sonrası yaklaşık 10 ay oluyor. Hala göz kuruluğu yaşıyorum. Gün içerisinde sorun yok ancak sabah kalktığımda kuruluktan dolayı çok fena acı çekiyorum.

  • Merhaba bende 27 nisan 2021 de veni vidi caddebostanda dr fırat beye ameliyat oldum numaralarım 4.75 3.75 ti bugün 17.günüm hala görmem netleşmedi yakını görebiliyorum ama 100m ilerisi yok damlalarımı zamanında kullanıyorum arada hala yanma sulanma oluyo sabahları kuruluk oluyor televizyonu vs hala net göremiyorum ilerleyen zamanda yine yazarım inşallah
  • huncacare kullanıcısına yanıt
    Ben oldum 5000₺+300₺ muayene ücreti verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.