Şimdi Ara

Diz ağrısı için kök hücre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
13.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar annemin dizleri için kök hücre tedavisi uygun görsü sivasta ki doktorlar. 500 tl bi ücret istediler. Bilgisi olan var mı? Ankarada yaptırmayı düşünüyoruz. Bir şey farkeder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cassX

    Arkadaşlar annemin dizleri için kök hücre tedavisi uygun görsü sivasta ki doktorlar. 500 tl bi ücret istediler. Bilgisi olan var mı? Ankarada yaptırmayı düşünüyoruz. Bir şey farkeder mi?

    Kardeşim dizlerinde ağrı mı var validenin? Sıvı kaybı deniyor sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TANER37 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım kireçlenme dedi doktor ama sıvı kaybıda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cassX

    Hocam sanırım kireçlenme dedi doktor ama sıvı kaybıda var

    Geçmiş olsun. İki dizde de mi var? Benim annemde mesela durup dururken birden ayağa kalkınca birden dizine ağrı biniyor. Yürürken merdiven çıkarken ağrı oluyor bazen... Doktor ilaç ve krem veriyor ama nafile pek düzelmiyor. Doktorum iğne var demiş son çare. Dize sıvı enjekte ediyorlarmış. Dizde ki sıvı bittiği için dizde ağrı oluyormuş. Bu gacır gacır ses çıkaran mekanizma gibi yağı biter sonra yağ koyunca düzelir ona benziyor biraz.

    Valla Facebook da sponsor reklamı gördüm. Doktor Bülent... Soy isminin hatırlamıyorum. Dizde kireçlenme sıvı kaybına son yazıyordu. Onu bulmaya çalışacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TANER37 T kullanıcısına yanıt
    Hocam annemin tek ayağında bu bayram telaşı felan şiddetlendi. Ama o iğneyi sivastaki doktorlar geçici çözüm demişti. Biz şey dedik 150 tl birşey değil eğer önersirseniz yaptıralım dedik oda kalıcı çözüm oluşturmaz dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cassX kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle maalesef. Üst komşumuz da iğne oldu ama yine tekrarlamış. Umarım bir çözüm bulabiliriz. Kötü bir durum. Annem eskiden çok yürürdü yürürdü ağrılar yüzünden pek yürüyemiyor. Facebook da bir doktorun reklamını görmüştüm ama bulamadım. Tam da bu konu ile ilgili idi. Operatör doktor Bülent ... Soy adınız hatırlamıyorum. Kılıç... Lı birşey gibi de olabilir soy ismi ama emin değilim.

    Çözüm bulursan yazarsın bende bulursam yazarım inşallah


    https://m.facebook.com/dizlerdekireclenme/

    Buydu sanırım:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TANER37 -- 1 Temmuz 2017; 1:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Babam sağ dizinde merdivenden çıkarken batması oluyordu. Çömelip kalkarken batma ve yanma şikayetleri oluyordu. Birkaç doktara gittik. Hepsi dizinde sıvı bittiğini ve kireçlenme olduğunu söyledi. Prp ve kök hücre tedavisi önerdiler. Bende geniş çaplı bir araştırma yaptım. Prp nin kandan yapıldığını kök hücrenin kalça kemiğinden sıvı alınarak yapıldığını öğrendim. Sonuçlarını araştırdım. Kök hücre tedavisi olmaya karar verdik. Bursa’da Op.Dr. Kayhan Turan Bey’e başvurdum. Kök hücre tedavisi yaptırdık Kayhan Bey’e. Yaklaşık 5- 6 ay sonra babamın şikayetleri geçti. Kimse araştırmadan bu tarz iğneler yaptırmasın. Birçok doktor Prp iğnesini kök hücre diye anlatıp yanlış bilgi veriyor. Bizi yanıltabiliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeynepbulut

    Babam sağ dizinde merdivenden çıkarken batması oluyordu. Çömelip kalkarken batma ve yanma şikayetleri oluyordu. Birkaç doktara gittik. Hepsi dizinde sıvı bittiğini ve kireçlenme olduğunu söyledi. Prp ve kök hücre tedavisi önerdiler. Bende geniş çaplı bir araştırma yaptım. Prp nin kandan yapıldığını kök hücrenin kalça kemiğinden sıvı alınarak yapıldığını öğrendim. Sonuçlarını araştırdım. Kök hücre tedavisi olmaya karar verdik. Bursa’da Op.Dr. Kayhan Turan Bey’e başvurdum. Kök hücre tedavisi yaptırdık Kayhan Bey’e. Yaklaşık 5- 6 ay sonra babamın şikayetleri geçti. Kimse araştırmadan bu tarz iğneler yaptırmasın. Birçok doktor Prp iğnesini kök hücre diye anlatıp yanlış bilgi veriyor. Bizi yanıltabiliyorlar.


    Bu is için ne kadar ödediniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.