Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (750. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.992
Cevap
178
Favori
1.017.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santacruz

    Valla size tek söyleyebileceğim RN0700 atmosferik benzinli motorlar için daha düşük bir Renault standardı (sanırım 2018'de euro 6D motorlarla birlikte RN0700, RN0710, RN0720 birleşerek RN17 olarak güncellendi), RN0720 ise Partikül filtreli yeni nesil dizel motorlar(2018e kadar) için en yüksek Renault standardı. Yani şu anda RN720(EURO 6D 2018 öncesi dizeller için) ve RN17 olarak iki Renault yağ standardı var. Sorun yaşama ihtimaliniz var mı derseniz,en kötü ihtimalle DPF tıkanabilir. Ama konunun uzmanı değilim, gel gelelim servis çalışanlarının da -işini iyi yapanları tenzih ederim- durumu ortada, onlara sorarsanız birşey olmaz abiden, kesin değiştirmeniz lazıma kadar değişen farklı cevaplar alabilirsiniz.

    Teşekkür ederim servise gitsem daha iyi bir yanıt alamam o sebeple sormaya bile gerek yok. Işinin ehli ve açıklamaya enerji ve zamanı olacak kimse bulma ihtimali çok düşük.


    Dpf tıkanma durumunda ne gibi bir maliyet var ya da uğraşmasi uzun mu? Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pudinkk kullanıcısına yanıt

    Aracınızı sürekli düşük devir ve/veya kısa mesafe sürüyorsanız, DPF'nin tıkanma ihtimali artar, bu durumda araç çekişten düşer, motor arıza ışığı yanar. Eğer bunlar olursa, DPF'yi temizletmeniz gerekir bunu aracı belirli bir mesafede uzun yolda yüksek devirle kullanarak kendiniz de yapabilirsiniz. Eğer bu işlemle de düzelmiyorsa servise veya sanayiye götürüp , çeşitli sıvılar veya yöntemlerle DPF'yi temizletirsiniz. Eğer gene de tıkanıklık açılmıyorsa, DPF'nin değişimi baya pahalı . DPF ile ilgili bilgiyi şurada http://www.otomobileczanesi.com/index.php?route=blog/blog&blog_id=26 okuyabilirsiniz.





  • Servislerin garanti bitiminde kullandığı Noypa parçaların üreticisi kim?
    Mesela Noypa hava filtresi üreticisi kim? Man, Fil, Bosch, Ufi vb.
    Bu konuda net bir bilgi var mı?
  • Merhaba arkadaşlar j11 kasa 1.5dci manuel aracım 5 yılını doldurdu(45.000 km de). 5 yıl bakımına götürcem geçen bakımda mazot filtresi değişti bu sene değişimi yok. klasik bakımın dışında:


    tiriger

    antifiriz

    fren hidroliği


    bunlarında değişmesi gerekiyor sanırım kitapcığına baktım.


    yetkili servisin biri trigeri kontrol ederiz gerekirse değiştiririz dedi


    bir tanesi 100.000 km de değişir dedi sonra ben kitapcıktaki yazanı söyleyince (5yıl yada 90.000 hangisi önce dolarsa) değişmesi gerekiyor filan dedi


    Antifirizdede 5 yıl yada 90.000 km diyor


    fren hidroliğinde her 3 yılda bir değişmesi gerekiyor olarak gözüküyor 3 yıl bakımında değişip değişmediğini soracağım hatırlamıyorum ona göre değiştirsinler


    Servislerin çelişkili cevapları beni rahatsız etti size danışmak istedim

    Kısaca bu konu hakkında bilgi verebilcek varsa sevinirim.Teşekkürler.

  • Slm Qashqai ailesi.1.2 kullanan arkadaşlara sorum.Sicak soğuk motor farketmeden araçta yakın zamanda hafif de olsa rölantide devir dalgalanması başladı .Aynı zamanda aracın ivmelenmesinde de zayıflık görüyorum.Bunlar daha önce yoktu

    Not:cold start daki yüksek devrin zamanla düşmesinden bağımsız bu olay.Benzinli kullanıcı arkadaşlardan badi a gelen varsa ne gibi işlem yaptırdınız.Paylasursaniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 2016 skypack aracıma 10.2 inçlik ekran taktırdım geri görüş net olmaksızın navigasyon,video oynatma vs .İlk izlenimler iyi bakalım kullandikca paylaşırım.Fiat sormayın ama 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında çok beğenmiştim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.

    2018 dizel fiyatlarına bakıyorum. Aynı yıl olmasına karşın 1.6 ile 1.5 arasında fiyat farkı çok. Tekna donanım 1.6 otomatik ile 1.5 manuel aynı fiyat. Acaba motor değişikliği ile donanımsal artılar mı var 1.5 de?

    Birde kararan dikiz aynası sadece Platinium da var sanırım.

  • İnternette yazılan fiyatlara bakmayın. Her türlü 1,6 dizel otomatik daha fazla eder. 20-25 bin kadar fark vardır. Manuel vites satan arkadaşlar şans eseri alıcı çıkarsa diye yüksek yazıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HerKese iyi günler,2015 model 1.5 Dizel mauel Qashqai aldım geçen hafta, üzerinde XETEC DS-7004 diye bir ekran takılı, sağ alt kısmında micro sd kart var, kartın içinde programlar var,sol alt tada bir micro SD kart yuvası var boş?ayrıca birde araç kamerası var(sanırım bu ekrana bağlı),onda da bir SD kart yuvası var boş?

    1-XETEC DS-7004 kullanım klavuzuna nereden ulaşabilirim(internetten bulamadım)

    2-Sağ Altında buluna SD karttaki PROGRAMLARI GÜNÇCELLEMEM GEREKİR Mİ?NASIL?

    3-SOL ALTTAKİ BOŞ OLAN SD kart yuvası ne işe yarar?

    4- ARAÇ KAMERASI BU EKRANA MI BAĞLI,NASIL ÇALIŞIR?MARKASINI FALAN GÖREMEDİM ÜZERİNDE...BİLGİSi OLAN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..TEŞEKKÜRLER




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakırali -- 31 Ekim 2023; 12:28:39 >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt

    sd card yazılımı lazım bana

  • 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.