Şimdi Ara

Nissan 'PULSAR' Fan Club (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
551
Cevap
20
Favori
51.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Grup ilk günlerdeki kadar aktif değil maalesef. FB da yabancı grup var ona katılmıştım. Kurarsanız haber ediverin.

  • Merhaba Arkadaşlar;

    12 yıllık Nissan kullanıcısıyım ilk olarak 2010 1.5 Dci Micra Visia ile başladım bu serüvene şirket aracı olarak, sonra kendi aracımı aldım 2004 1.2 Tekna manuel eşimle beraber kullanmak için bu serüvende ailemiz genişleyince 5 yıllık bir sıkıntı çektik ekonomik yönden kendimizi toparlayınca 2016 model 1.5 Dci Tekna Pulsar sahibi olduk 1 ay önce. Umarım Nissan Pulsar Fan Club'a beni dahil edersiniz.

    Kazasız belasız İyi Günler Dilerim.

  • arkadaşlar herkese selam aracım 1.5 ntec dizel arabamın kullanım kılavuzu kayıp acaba elinde pdf olarak tutan varmı veya ekstra kitapcıgı olan vargı

  • Merhaba Arkadaşlar,

    Ekim 2017'den bu yana N-tec 1.2 benzinli otomatik modelini kullanıyorum. Burayı daha önce keşfetmek isterdim doğrusu. Arattım ama bulamadım. Aracına çeki demiri taktıran oldu mu? Kullanma kılavuzunda yanılmıyorsam 750 kg a kadar izin veriliyor. Özellikle İzmir'de taktıran varsa deneyimini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

  • Çağrı K. -07- kullanıcısına yanıt

    Selam, forumu yeni buldum, mesajınızı da yeni gördüm dolayısıyla. Facebook grubu kurdunuz mu acaba?

  • Aracımı değiştirmeyi planlıyorum. Aslinda 4x4 bir arac planliyordum, yakit ve vergilerini gorunce vazgeçtim. İnceleme yaparken nissan pulsar a denk geldim. 1,2 benzinli otomatik nasıldır, bakımda problem yaşar mıyım, yerden yüksekliği yeterli mi? Daha çok sehirlerarasi ve muglada deniz ve yaylada kullanacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vural sahan kemal vural V kullanıcısına yanıt

    Manuel dizel mi, yoksa benzinli otomatik mi tavsiye edersiniz, dizelim 100 km deki yakıtı 3,3 litre gerçekçi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugun 1.2 pulsar Tekna otomatik sahibi olarak aranıza katılmış bulunuyorum. herkese selamlar.


    aracın yurt dışında çarpışma önleyici şerit akipli oto parklı versiyonlarının da olduğunu gördüm. keşke burada da olsaymış.


    bir kaç sorum olacak


    eskiden micra kullanıyordum sağ koltuk altında bi göz falan vardı küçük güzel saklama alanları vardı. pulsarda da böyle alanlar var mı?


    yangın tüpü vs koymalık.


    birde gizli özellik açma gibi şeyleri varmı?


    poloyu satıp pulsara geçtim küçük geliyordu artık onda örneğim mtor ısını göstermiştik vs.


    teşekkürler.

  • selamlar 2017 pulsarım var arka sol dış stop lambasına ihtiyacım var bulabileceğim bir yer var mı bilgisi olan söylesin lütfen. telefondan da bilgi verebilir 555 424 00 00

  • drk_m kullanıcısına yanıt

    Bujilerin kokusu o


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 1.2 benzinli 2016 model aracım. Seyir halindeyken auto start stop hatası verdi. Ancak hata verdiği an bir problem oluşmadı bir 5 dakika sonra gaz almamaya başladı ve motorda tekleme sallanma oluştu. Ardından hiç gaz almadı. Bujileri değiştirdik ancak problem düzelmedi. Bu problemi yaşayan ya da yardımcı olabilecek var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.