Şimdi Ara

Nissan 'PULSAR' Fan Club (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
20
Favori
51.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA 2016 1.5 TEKNA KULLANICISIYIM GRUBA EKLER MİSİNİZ

  • aracımda 3 yıldır tık bile yok 90 binde şuan ancak geçen günlerde sistem start stop hatası verdi hata ile beraber el freni, esp, abs lastik basınç sensörü aynı anda yanıyor ve bir süre sonra sönüyor yetkili servis arıza tespit için pc ye bağladı ancak hata yok dendi akü gerilimide ölçüldü normal dendi aracı boşta sürersen aynı hatayı verir dediler başına gelen var mıdır

  • eczabdullah E kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    aramıza hoş geldiniz. Bahsettiğiniz arızayı ben yaşamadım, ama muhtemelen akü gerilimi aşırı düşmüştür sistem hata vermiştir. Daha sonra akü şarj olunca yeterli gerilime ulaşmış ve arıza bildirimi kapanmıştır. servisde arıza kaydı çıkmaması da bu ihtimali güçlendiriyor. İnşallah böyle bir olaydandır.

  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır ben de dizel bir Pulsar sahibiyim.
    İlk intiba olarak Pulsarda gördüklerimi ve hissettiklerimi paylaşmak isterim.
    Bana olumsuz gelen yanlarından başlayayım.
    Dizel beklediğimden sesli çalışıyor ancak yüksek hızlarda sesini duymuyorum.
    Aracım 17 bin km de ancak debriyaj pedalı sert. Yabancı forumlarda da bu sertlikten bahsedilmiş ama sizlerin nasıl merak ediyorum. Debriyajda Leon golf Corolla pamuklugu kesinlikle yok.
    Ses sistemi de benden geçer not alamadı. Sırf bu yüzden ön kapilara bituself ve akustik sünger uygulaması yapmak istiyorum.
    Start stop kafasına göre çalışıyor. Her binisimde unutmazsam iptal ediyorum.
    Bluetooth bağlantısı nadir de olsa bazen telefonu görmüyor.

    Bu aracı alırken kafamda soru işaretleri ile aldım ancak aracı test edenler ve ailem Pulsari çok beğendiler.
    Diz mesafesini tekrar anlatmaya gerek yok ama yanal genişlik çok yok. ön koltuklar kapılara yanaştırılmış, emniyet kemeri b sütünü ile koltuğa sıkışıyor. Aslında güzel mühendislik.
    Uzun yolda hız hiç hissedilmiyor.
    110 ile yolculuk yapmak o yüzden zor. 140 150 ye kadar denedim çok stabil ve güven veriyor.
    Debriyaj hariç kulllanimi yumuşak. Sinyal ve silecek kollarınin hissiyatı, cam ve kapı açılışları, direksiyon üst sınıf kalitesinde.
    Koltuklar genis ve yumuşak.
    Süspansiyonlarda sert ayarlanmamis. Buna rağmen virajlarda ciddi bir yana yatış hissetmedim.
    Rüzgar sesini 110 dan itibaren aliyorum. Yol sesi bir japona göre kesinlikle az.
    Hemen hemen tüm otomobillerin gürültü seviyelerinin ölçüldüğü autodecibel isimli internet sitesinden baktığımda Pulsarin özellikle yüksek hızlarda iddialı sonuçlar aldığını gördüm.
    Bu bir önceki aracına ses yalıtımı yapan benim gibi ses hassasiyeti olan birisi için iyi haberdi.
    Nissan bu aracı Avrupa pazarı için İspanya da üretmiş. Elbette bazı disiplinlerde japon genlerinin karışmış olduğunu görsek de baskın gen Avrupa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchorman -- 1 Kasım 2020; 19:7:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • anchorman A kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun öncelikle. Araç hangi paket ve kaça aldın acaba? (km sinden dolayı hatasız olduğunu tahmin ediyorum)


    debriyaj sorunu bende de var. (1.5dci ntec benimki) çok sık araç kiralarım. clio egea vs. bu araçlardan sonra kendi aracıma bindikten sonra sol ayağım biraz afallıyor. dizel sesi bana da yüksek geliyor özellikle düşük viteslerde. Bir de araç 4. vitese geçene kadar şanzıman aralığı tam düzgün değil gibi. yani 3 e atsanız fazla geliyor, 2 ye alsanız boğuluyor gibi oluyor bazı durumlarda. ama 4 ten sonra yağ gibi akıyor. 170 leri gördüm bana mısın demedi.

  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aracı 1 ay önce 157 bin TL ye aldım. Tekna modeli. Araçta dolu hasarı var. Serviste yapılmış tabii. Kazası boyası vb yok.
    Km az olsun diye tercih ettim dolu hasarına da takilmadim.
    Dizel gürültüsü için torpidoyu çıkarttım o boşluktan göğüs duvarına akustik sünger yerleştirdim ancak istediğim sonucu elde edemedim. Daha önceki aracımda amatör boyutta ses yalıtımı yapmıştım ama bu araca daha fazla bir şey yapmayı düşünmüyorum.
    Hatta geçen gün arkadaşın Kia ceed aracına binip diZel sesini dinledim desibel ölçümü yaptım. Bizim araclardan sessiz çalışıyor. Motor sesi uzaktan ve derinden geliyordu.
    Bir de direksiyonu hareket etmeden önce durdugum yerde hızlı cevirdigimde direksiyondan bir ses geliyor.
    Evet o vites aralığı konusunda size hakveriyorum.
    Hepsi bir yana uzun yolda aracımı sürmekten cok keyif alıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar merhabalar
    1.2 ntech otomatik vites Pulsar almayı düşünüyorum. Yaklaşık 175bin TL fiyat çekiyorlar. Bu araç bu şişkin piyasada bu fiyat edermi yada aslında etmesi gereken fiyat nedir. Aracı binmek için almayı düşünüyorum al satci değilim 4kisilik bir aileyiz bu araç yeterli olur mu? Konu ile ilgili aracı kullanan ve bilen arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum. İlginiz için hepinize şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anchorman A kullanıcısına yanıt

    O direksiyon sesi bende de var. manevra yapacağım zaman direksiyonu çevirdiğimde vıjjjjj gibi ince bi ses geliyor.

  • faatih F kullanıcısına yanıt

    hocam 1.2 pulsar için sanki yüksek fiyat. yakıt konusunda üzülebilirsin o paraları verdikten sonra. 175k bütçen varsa piyasa arabalarından bakabilirsin. tabi aynı model ve temizini bulabilir misin bilemiyorum. ama bana fiyat yüksek geldi

  • Arkadaşlar, servis ön balatalar için 760 TL fiyat çekince kendim dışardan balata alıp işçiliği için destek almaya karar verdim. Ancak piyasada bosch marka balatalar için çok sayıda ses şikayeti var. Balata önerisi olan var mı? Ferodo ve trw konusunda bi kaç duyum aldım. Açıkçası çok bilgim yok.

  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt
    Eski aracım jettaya servis yüksek fiyat verince araştırma yapmış Ferodo nun zaten OEM marka oldugunu öğrenip onu taktırmıstim. Sitesine girip baktığınızda 100 yıllık firma olduğunu göreceksiniz.
  • fathkurnz F kullanıcısına yanıt

    Aldınız mı bilmiyorum ama n11 de ferodo marka balata var 275 TL.. Alın sanayide taktırın. Zaten sanayide de en kalitelisini almışsın diye yorum yapıyorlar. Boşuna servise para vermeyin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2017 model nissan pulsar tekna aracım var ve ilk sahibiyim 46 bin km.de ve inanılmaz memnunum. Arabanın sadece sürüşü bile bana keyif veriyor açıkçası. Sorum şu olacak örneğin ön cam kırıldı? Ne yapacağız nerden bulacağız.. Ne bilim arka tamponu değiştirmek gerkti ne yapacağız. Ya da bir yerden bişey oldu.. Motor konusunda sıkıntım yok cunku renault qashqai 1.2 ve nissan micra/juke aynı parçalara sahip. Orda bir sorun olacağını sanmıyorum ama size zahmet bu parçalar hakkında dusunveleriniz nedir. 5 sene daha binerim bu araca. Not: corolla aracımda arka kelebek cam kırılmıştı hemen buldum bunda nasıl bulacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deulion D kullanıcısına yanıt

    Henüz almadım ama Ferodo almaya karar verdim ben de. Teşekkür ederim cevap için.

  • deulion D kullanıcısına yanıt

    Hocam parça konusunda yetkili servise bağımlı kalmamız mümkün. Ancak özellikle İstanbul'da yaşıyorsanız Nissan konusunda uzmanlaşmış bazı parçacılar ve servisler mevcut. Örneğin ben bir klima kompresörü sorduğumda, yetkili servis 6.000 TL küsür fiyat çekip üstüne yurtdışından gelmesini bekleyeceğiz demişti. Ancak bostancı sanayide bir parçacıda 1.800 TL ye bulmuştum.


    Ama tüm kaporta parçalarını nasıl temin ederiz onu bilemiyorum tabi ki.

  • Kaporta parçaları büyük sorun olacak. Çıkmacılar ya da yurt dışı beklenmeli. Bu yüzden endişeliyim. Satıp da piyasa arabalarına para verip kalite düşürmek istemiyorum. Arabam çok güzel çok seviyorum ama bir yandan da bu sorun var. Bir de şu dusuncem var mesela audi a4 şanzuman arızası verdi 2018 model. Burda yok almanyadan gelecek dediler 112 bin TL ye geldi. Yani audi de olsa servise bağımlılık olacak. Cidden gidip gacır gucur eden ucjz işçilik fransızlara para vermek istemiyorum. Bu kaporta ve özel parçalarda biri aydınlatsın bizi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2017 model nissan pulsar tekna aracım var. Gösterge kısmındaki km nin üzerinde yer alan benzin işaretinin yanındaki sayıların ne ifade ettiğini anlayamadım. Teşekkürler. (GRUBA EKLEYEBİLİR MİSİNİZ?)

  • eczabdullah E kullanıcısına yanıt

    merhaba aynı durumu yaşadım ve fren balatalarını değişince bir daha olmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gündüz farı nasıl söndürülüyor bilen var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, pulsar 1.5 dci'de polen filtresi aracın neresindedir, bilgi verebilirseniz sevinirim. iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.