Şimdi Ara

Nissan Almera Alınır Mı? Ya da aynı fiyatlara ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babam Kasım-Aralık gibi araba alacak nasipse. 16.000 civarlarında alırım dedi, heyecanla ilanlara gömüldüm tabi bu heyecanla sizden de yardım almak istedim. Benim baktığım modeller arasında 2004 ya da üstü Nissan Almera ilgimi çekti.
    Arabayı genellikle büyük şehirde okula gidip gelirken kullanacağım, en az 5 yıl kullanacak gibiyim. Yani ikinci eli iyi mi kötü mü konusundan ziyade;
    bu araba beni 5 sene götürür mü,
    nissan almera 16.000 civarları için biraz daha lüks bir otomobil anladığım kadarıyla. (Fiesta Punto gibi araçlardan üst segmentte sanırım) Benim baktığım ilanlarda mı bir gariplik var yoksa araba böyle ucuz mu? Piyasası düşükse sebebi ne?
    ilk arabam olacak ama birkaç yıl sonra biraz performans da isteyebilirim sizce başka bir model mi bakayım,
    yakıt konusu nasıl ekonomik olsa iyi olur
    aracın kronik sorunları var mı,
    bakım masrafları çok olur mu

    benzeri sorularıma yanıt verirseniz sevinirim. Boşuna ilanlara bakmayın, yakın bir zamanda alınmayacak. Sadece araba modelleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.

    skoda fabia, grande punto, stilo ya da eski kasa bravo gibi araçlar da var aklımda ama açıkça söyleyeyim, bravonun spor görünüşü ve düşük fiyatı, diğer fiatların da sadece dış görünüşleri ilgimi çekti.

    Kullanacağım araba aldıktan sonra bir daha fazla masraf çıkartmasın istiyorum. Yakıt konusunda da bakım onarım gibi konularda da 5 yıl boyunca çok sorun çıkartmayacak bir araba istiyorum çünkü bu masrafların büyük kısmı benim cebimden çıkmayacak ve artık daha fazla da yük olmak istemiyorum. Tabi biraz şık olursa da güzel olur. Nasıl bir şeye ihtiyacım olduğunu anlamışsınızdır sanırım, kasım ayı geldiğinde güzel bir almera mı araştırayım -yoksa düşmesini de bekleyebilirim- veya hangi modelleri düşüneyim?

    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.