Şimdi Ara

MERCEDES E200 W 124 KASA HANGİ MODEL ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdiden herkese teşekür ederim e 200 mercedes almayı düşünüyorum 124 kasa hangi model alsam sizce hangisi daha tutuluyor alırken nelere dikkat etmem gerekli bu arada otomatik şanzuman almayı düşünüyorum



  • YouTube’da Harun Koçalioğlu var arada izlerim videolarını,ona danışabilirsiniz w124 otomatik vites aracı var.
  • E200 olanı alınır birde 200E var. E200 de 136lık kare motor var enjeksiyonlu. 200E karbüratörlü. 8 tuş klima olsun full olana e2 paket derler ama W124 de paket olayı yok.
  • W124 kasanın makbulü E500’dür :)
  • saft,dif ve sanziman 3 lusune dikkat etmek gerekir, sorunluysa hayattan sogutur. Ozellikle bosluk yaparlarsa arabadan nefret edersin
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    200E modelleri de enjeksiyonludur. Zaten oradaki 'E' enjeksiyonlu olduğunu ifade eder. O kasanın 80 li yıllarda direk '200' diye üretilen serileri de var, onlar enjeksiyonsuzdur.

    W124 kasada 200E ile E200 ün farkı biri tek nokta enjeksiyonlu, diğeri çok noktadan enjeksiyonlu olmasıdır. Yeni versiyona da sıralı sistem tüp takılmak zorundadır.

    Konu sahibine önerimse, ucuza kaçmayıp bakımlı ve temiz bir araca yönelmesidir. Malum ortalama 30 yaşına dayanmış araçlardan bahsediyoruz. Hor kullanılmışı insanı hayattan soğutur. Bir de ne olur ne olmaz kendinize olası bir genel bakım/ya da arıza durumu için özel bir bütçe ayırın. Talip olduğunuz aracı mümkünse motoru soğukken yerinde görmeye gidin. Eski araçların çoğu sabah motoru soğukken ilk çalıştırmada genel durumunu ele verir.
  • Bende çocukluğumdan beri hep hayalim ölmeden almak istiyorum o arabayı. Ama dikkat et E serisinin 200 ünü al. 200 serisinin E sine yaklaşma onlar daha eski. Gidip de 25 bin lira civarında alırsan hergün ağlarsın. Adam bitik aracı satiyo o fiyata e200 olmaz. En az 35 üstü olacak fiyatı. Degisensiz boyasız bulamazsın onlara pek takılma şase ve direklerde kazadan yamulma olmasın 400 bin km altında olsun. Motor masrafı bmw kadar abartı değil o açıdan korkma sadece dış aksesuar pahalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.