Şimdi Ara

Ninja300 veya RC390

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu motorlardan hangisini tercih etmeliyim ikiside kaliteli markalar eksisini artısını bildiklerinizi yazabilirmisiniz.



  • Ninja'nın parçası çok az ve çok pahalı diyorlar. KTM'de pek aşağıda kalmaz. KTM'in tek silindir olması titreşim olarak sorun çıkarabilir ancak parça kalitesi olarak büyük ihtimalle KTM öndedir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duke 390 kullanan birisi olarak kesinlikle ninja al. Titreşim iğrenç ötesi. ilk aylarda aman bu kadardan bişey olmaz diyosunuz ama sonradan o kadar sinir bozucu bi hal oluyor ki bana motoru sattırdı . Eziyete 6 ay dayanabildim . Kaliteli motor frenler debriyaj herşey güzel ama motoru sürerken haz alamamaya başlıyorsunuz. Kesinlikle ninja al hem heybetli hem rc ye göre oturuş pozisyonu daha iyi. Selesi geldi aklıma sinirlerim yine bozuluyor. ktm nin selesi iğrenç ötesidir . ha taşa oturmuşsun ha ktm ye .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrieI -- 8 Mayıs 2017; 13:37:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja 300 derim, görünüş tartışılır bence iki motorunda görüntüsü şekli şemali gayet iyi fakat ninjanın o yeşil rengi beni benden alıyor bide special olanıysa muhteşem. RC 390 da tek silindirin titreşimini hissedersin ama ninja 300 çift silindir seni o açıdan daha rahat ettirir.

    Yani böyle uzar gider bu diyeceklerim ama bence ninja 300 ama yatıp kalkarsan o masrafıda göze alabiliyorsan.
  • Teşekkürler cevaplar için ninja300 düşünüyorum bende bu krt nin normalle farkı nedir sadece renk olayımı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wingdragon

    Teşekkürler cevaplar için ninja300 düşünüyorum bende bu krt nin normalle farkı nedir sadece renk olayımı var

    Bende sadece renk farkı olarak biliyorum siyah yeşil çok hoş olmuş bence :D
  • Ninja 300 kullanan biri olarak söylüyüorum ikisinide alma.

    Tamam mükemmel motorlar rahat şekil şemal var millet abo bune falan diyo da

    parçası çok pahalı zor bulunuyo ktm içinde parçası pahalı diye biliyorum bence o paralara bi naked al yamaha mt 25 veya pulsar 200 ns ne biliyim o paraya daha iyi motor alınır diye düşünüyorum ben şahsen yakında 150 cc motora geçicem üniversite masrafları olacağı için paramın motora gitmesini istemiyorum.
  • Haklisiniz hocam ancak sonucta zevk isi birazda kawasakinin yesili falan hosuma gidiyor mt25 ide dusundum bakalim ninjadan hevesimi alayim belki degistiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja 300 sahibi, MT25 R25 kullanan arkadaşları olan ve denemiş biri olarak söylüyorum bunları aynı kefeye koyma bence. Kawasaki motosikletin motor kısmını üretirken maliyetten kısmıyor, dış parçalardaki montajlarda (karenaj momtajı vs) kısabiliyor bazen. Ama Yamaha böyle değil her konuda maaliyetten kısıyor. Evet Kawa pahalıdır ama bu iki motoru uzun süreli kullanma imkanınız varsa farkı anlarsınız. Yamaha'nın üst segment motosikletleri için söylemiyorum bunları tabii. Ben kendi motorumun eksi yanını görmedim desem yalan söylemiş olmam. İlk motorum değil bu arada. RC390 konusuna gelirsek, KTM de çok kaliteli motordur ancak tek silindir olayı bezdiricidir. Eli gazdan çektiğinizde öne yığılması özellikle şehir içinde, motor titreşimi de özellikle uzun yollarda rahatsızlık vericidir. Görünüş açısından bakarsanız şahsi kanaatim Kawa yeşili bambaşkadır. Çevrenin bakışı ve yorumu da farklı bu hususta. Bu yorumları taraflı yazmıyorum; kendi motosikletimi almaya karar verme aşamasındaki aylar süren araştırmam sonucu dile getiriyorum bunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ninja 300e o kadar para vermenin anlamını bilmiyorum. çok paranız varsa eyv lafım yok. ama 50 cc için ötv tokatı yemek bana mantıklı gelmiyor. 250 ninja al geliştir tecrübe kazandıktan sonra cc yükselt. 600lük motor parasına 300lük almak enteresan açıkçası.
  • 250 n,njalara baktım ama hepsi eski model yeni 250 çıkarmadı kawasaki duke 390 2017 beğeniyorum ancak 24 bin küsür çok fazla
  • Ninja 250 cc den fazla olduğundan vergisi fazla. Bütçe önemliyse r25 değilse kesinlikle ninja 300 al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wingdragon

    250 n,njalara baktım ama hepsi eski model yeni 250 çıkarmadı kawasaki duke 390 2017 beğeniyorum ancak 24 bin küsür çok fazla

    Ninja 250sl var yeni model. Sl in manası superlight ve rakiplerine nazaran çok hafif. Cbr dan aşağı kalır yanı yokmuş, fiyatı daha ucuz + abs li modelleri var. Ama 180 üstü adama o motosiklet gitmez boyutları çok küçük. Artı olarak artcınız kicini sigara paketi gibi küçücük bi yere koyacak.



    İkinci el alacaksanız r25 ten uzak durun.



    Rc hakkında bilgim yok, blok kitleyenler olduğunu duydum ve de kullanıcıya yiktiklarini. Ama yeni duke 390 ı yere göğe sigdiramadilar. Kat be kat iyi olduğu söyleniyor.



    Ninja 300 hakikaten çok şekil makina ve de uzuyor. Yedek parça ne kadar sikintili hiç haberim yok ama herkes bundan yakiniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ingvar kullanıcısına yanıt
    2. el alacağım için ninjaların ilanlarına baktım sağlam ninja yok ya sınyali çatlak ya sürtme var r25 bakıyorum şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.