Şimdi Ara

Nikon Galatasaray’a Sponsor Oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nikon adına büyük hata.

    Sevgi/nefret duygularının fanatiklik düzeyinde olduğu markalara sponsor olan firma, bir grubu müşteri olarak kazanırken, bir diğer grubu da müşteri olarak kaybetmeyi göze almalıdır. Bu anlamda Türkiye liginde bir takıma sponsor olmak her marka için bıçak sırtı kadar keskin ince bir karardır. (GS için konuşmuyorum, FB'ye de sponsor olsalar görüşüm aynıydı).

    Nikon bu bağlamda seçimini yaptığına göre, bundan sonra hiçbir şekilde hiçbir Nikon ürünü almama konusunda kendi seçimi yapacak potansiyel müşterilerle karşılaşmaya da hazırlıklı olmalarını dilerim!

    Adam gibi yönetilen profesyonel bir firma, çalıştığı alanla alakasız, muhtemelen konuyla tek bağı Türkiye distribütorü olan şirketin sahibinin tuttuğu takım olmak olan bir spor kulübüne sponsor olmak yerine, çalıştığı alanla daha bağlantılı ilgili bir markaya sponsor olurdu hiç şüphesiz.




  • spordan anlamayan insanların olduğu ülkede böyle bi sponsorluk anlaşması ile nikon hata yapmış. bizim milletimiz sporu savaş gibi görüyor. o yüzden gsye sponsor oldu diye almazlar nikonu. böyle de cahil bi toplum işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.james

    Şaka bir yana,bir Fenerbahçeli olarak hayırlı olsun diyorum..

     Nikon Galatasaray’a Sponsor Oldu


  • Sabriye bi D4 yakışır şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c-non

    ...çalıştığı alanla alakasız...

    Hangi takımın hangi sponsoru alakalı ki Nikon alakalı olsun


    Amma abartıldı he, Beko Beşiktaşa sponsorken çamaşır makinesini atan var mıydı? Adamların derdi reklam, takımın derdi para; bu kadar basit olay bazda...
  • Şimdi ben galatasaraylıyım ama bu sene bi kaç özet dışında maç felan seyretmedim(düzeyim ölesine taraftar yani)

    Şimdi bende canon makine var.GS formasının bacağında nikon yazıyo diye nikona geçmem.Keza FB de canon yazarsada makinemi satmam.Bunu yapacak kadar fanatiksem zaten muhtemelen kaliteli bir kadraj bakışınada sahip olamam.Bana ne zırt firmasının zart takımdaki ambleminden.

    Şimdi sözüm geyiğine satarım alırım diyen arkadaşlara değil.Onlar zaten kendilerini belli ediyorlar

    Para kolay kazanılmıyo, en azından benim bazen bir yerlerim çıkıyor.Cebinden taşarak gidenler vardır, havadan gelen vardır harcar(canım istedi 5dmarkIII aldım dese daha mantıklı ama bu sponsor olayı saçma bir sebep bence) onada bişi demiyorum.Ama ortalama bir emek sonucu kazandığı parayı bacaktaki yazıya göre belirliyen zihniyet var ise(ki numunelik dışında çıkmaz bence) bence boş işlerle uğraşır.

    Ne bilem şu cümle saçma geliyor bana

    "Aga bizim takıma ernet sponsor olsa üstüme parfüm diye sürerim". Napak aga git sür o zaman




  • Reklamın yegane amacı, herkes rakip ürünü atsın gelsin benim ürünümü alsın değildir ki... Marka için göz aşinalığı olsun, gözlere ve akıllara pelesenk olsun gibi amaçları da vardır. Nikon için düşünürsek, fotoğraf makinesi denilince akla Nikon markası geliyor mu? Geliyor, tamam reklam başarılıdır. (tabi bu amaçların sonu satın almaya varacaktır elbet :) ) Mesela benim fotoğrafa ilgim daha yeni yeni başlamıştı ve bu foruma takılmaya başladım ve sonrasında leica hayranlığı başladı Ne kullanmışlığım var ne canlı canlı görmüşlüğüm var. Belki de o kadar da iyi bir makine değil. Bunda, Leica nın bu kadar konuşulması (reklam diyelim buna ) ve bu makineyi kullananların paylaştığı fotoğrafların ardından "işte leica farkı" gibi tepkiler etkili oldu. Şimdi ben Leica markasının mükemmel bir marka olduğunu düşünüyorum. Ama param olsa alır mıyım? Hayır :) Bedava verseler kullanır mıyım? Hayır ! Alır satarım




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.