Şimdi Ara

Nihat Özdemir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TFF adaylığı ile alakalı ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bir Fenerbahçeli olarak TFF başında FB birini istemiyorum.
  • Adaylığı prosedür. Kendisi TFF başkanı oldu bile. İstemediğim bir isim.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    İllaki başkan olan herhangi bir takımı tutuyor olacak. Tabi şahsi fikrin FB'li olmaması. Saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle istemediğim bir isim. Fenerbahçe'ye en fazla Fenerbahçe'liler zarar veriyor. Asla ve katiyen desteklemememiz gerekir.

    Fatih Terim TFF başkanı olsa daha iyi.
  • otoriter diktatör biri lazım futboldaki bu pislikleri temizleyebilecek birisi lazım pısırık sesi çıkmayan sün.pe tipler istemiyorum
  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Alakası yok sizinde bu komplo teorileriniz bitmiyor bu arada bence Nihat Özemir TFF nin başına geçiçektir sebebi cumhurbaşkanın en yakın adamlarından biri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 17 Mayıs 2019; 3:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle olmamalı. Güya Fenerbahçeli denecek ama koyuyorlar böyle bir kuklayı sonra federasyon ve kurulları 2. başkan olan GS'lı yönetiyor.

    Aydınlara da aynısı oldu Federasyonu Lütfü Arıboğan yönetiyordu. Ondan sonra en küçük yapılan haksızlıkta size mi haksızlık yapılacak federasyon başkanı Fenerbahçeli he he he anlayışıyla uğraşıyoruz.

    Memlekete tek bir düzgün Federasyon başkanı gelmişti o da Hasan Doğandı onunda ömrü vefa etmedi. Ne Levent Bıçakçı gibi Fenerbahçe kuklası ne Haluk Ulusoy gibi Gs kuklası ne de bunlar gibi Federasyonu kimin yönettiği belli olmayan kuklalar gelsin.

    Hasan Doğan gibi geldiği gün satılık, tetikçi hakemleri emekliye ayıracak, üstünde şaibe oluşturmayacak dirayetli bir adam gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Alakası yok sizinde bu komplo teorileriniz bitmiyor bu arada bence Nihat Özemir TFF nin başına geçiçektir sebebi cumhurbaşkanın en yakın adamlarından biri.
    Renktaşımızın dediği Komplo teorisi filan değil. Geçmiş yıllarda TFF başına gelmiş Fenerbahçeli kişiler neler yapmış bir bak derim. Baktığın zaman göreceğin şey Fenerbahçe'nin bunlardan hep zarar gördüğü olacak.

    Uzun yılla UEFA da görev alan Fenerbahçe kongre üyesi Şenez Erziği vakti zamanında Ali Şen neden ihraç etmek istemişti bir araştırmanı öneririm sana. Ama ben yazayım istersen. Bu ülkede 8 sene TFF başkanlığı yaptı. Son senesinde Fenerbahçe şampiyon olabildi. Öncesinde 7 sene FB şampiyon olamadı ve o yıllarda sürekli hakemler tarafından kıyıma uğrayan takım bizdik. Ali Şen, Fenerbahçe başkanı olunca bu konuları net bir şekilde gündeme getirmişti. Kongre kararı alıp Şenez Erziği kulüp üyeliğinden ihraç etmek istedi ama o zamanki kongre üyeleri bu konuda yapılan toplantıda oy vermeyince Ali Şen bunu yapamadı.

    TFF Başkanı olunca FB kişiler tarafsız gözükmek uğruna işi abartıp Fenerbahçe'ye zarar veriyorlar. Bunun farkında olan Fenerbahçe taraftarları Fenerbahçeli bir TFF başkanı istemiyor.

    En son TFF başkanı olan FB zattın 3 Temmuz sürecinin daha başında eline henüz belgeler ulaşmamışken 1-2 Gs çalışma arkadaşının lafıyla UEFA'ya Fenerbahçe suçlu görünüyor dediğini unutmadık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Mayıs 2019; 9:27:53 >




  • Hamit altintop gecmeli
    Mhkye ise Erman Toroglu
    O zaman Turk futbolu cag atlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

    Hamit altintop gecmeli
    Mhkye ise Erman Toroglu
    O zaman Turk futbolu cag atlar
    Umarım şaka yapıyorsundur.

    Erman konusunda. O mhk geçerse FB,GS ve BJK nasıl maçlarda hakem kıyımlarına uğrar hep birlikte izleriz. Adam 3 büyüklere düşman. 4 büyük demiyorum çünkü TS karşı adam düşman değil hatta onlara karşı vicdan azabı yaşıyor. Hakemlik yaptığı yıllarda TS ile Bjk lig de zirveye oynadıkları sene bir Samsun maçında TS kıyıma uğratmıştı.

    TS 2 penaltısını vermediği gibi Samsuna öyle bir penaltı verdi ki o maçtan sonra ortalık karışmıştı. Bazı arkadaşlar hatırlar bir dönem TS lig de her maçı olaylı geçerdi. Tribün olayları olurdu. Söz ettiğim dönemde o maça kadar bu ülkede neredeyse hiç tribün olayları olmazdı. Bu ülkede taraftarları birbirine düşman eden isimlerin başında Erman efendi gelir. Hani spor adamları derler ya eskiden taraftarlar karışık maç izlerlerdi diye. O günlere dönemim filan derler. Erman da arada bir iki defa demiştir bunu. Bunu söylemeye hakkı olmayan bir adam o.

    Erman dememi eleştirecek olanlar için belirteyim bu ülke futbolunu bu hale getirenlerden birine en fazla adıyla hitap ederim. Soyadını asla kullanmam.

    Bu ülke futbolun gerçekten düzelmesi için şuan ki mevcut hakem yorumcularının, spor yorumcularının, yöneticilerinin ve pek çok teknik adamın Türk futbolundan uzaklaşmaları lazım.

    Hangi takımdan olduklarının bir önemi yok hepsinin gitmesi lazım yoksa Türk futbolunda bu kirli düzen değişmez.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.