Şimdi Ara

Nfs5 Porsche Fabrika görevleri ile başım dertteYDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya nedir bu fabrika görevleri ..ifrit oldum... :(( .. bunları biraz daha kolay hale sokabileceğim bir editör programi olan var mi?...



  • malesef yoq
    benm bildiim kadarıyla yane
  • Ben de yok diye biliyorum. Ama başırılı olmanda paysahibi olacak bir ipucu vereyim sana. Ben ilk oynadığımda olayı farketmemiştim, sonradan uyandım. Özellikle kukalı olan bölümlerde, biran önce finish'e ulaşmak için hız yapıyor ve kukaları bazen deviriyordum. Her devrilen kuka saniyenden götürüyor. Hızlı gidip kuka devireceğine, yavaş git ama hiç devirme kukaları daha karlı olursun.

    NOT: İleride amacın kukaları devirmek olan bir bölüm var, dediklerim tabili o bölüm için geçerli değil!
  • slm,ben sitenin birinde buldum ama download linki çalışmıyor.. yada benim bağlantım çok yavaş olduğu için ben açamiyorum...açıklamalarınız için çok teşekkürler ama ben zaten biliyorum.. zira epey ilerledim ... şu anda 2 adet bonus araba aldım (carrera rs coupe ve boxter)... ve şu an zorlandığım alıştırma epey saçma bişi.. :)) "öncelikle bu alıştırmada manuel bir araban var...ve otamatik seçeneğin yok..!!önce ilerliyosun.. sonra 180 derecelik bir spin ...(bunu yapınca araban gideceğin istikamete ters durumda oluyor.. zaten öle olmasi gerekli.) ve vitesi geriye takıp geri geri gidiyosun .. sonra 180 derecelik bir spin daha .. (şimdi araban yola göre normal pozisyonda).. ondan sonra bir iki dönüşten sonra son bir 360 derecelik spin ve finish.." nasıl komik değil mi?? :)) ben son 360 derecelik spine kadar ki olan kısmı yeterli zamanda yapıyorum baya bi kendimi kasarak :Pp(en azından yaptığımı sanıyorum).sonra 360 derecelik spini de yapiyorum ama kabul etmiyor..çünkü dengesiz girmiş olurum spin yerine.. veya yeterince hızlı değilim.. bilmiyorum.. sonuçta burda takıldım! çıldırıcam :( yardim lütfen..
    Not.. sölediğin adres şurasi http://www.akalinofis.com/nfs/nfs5aspkat.asp?kid=5
    teşk ederim.. iyi günler...




  • :) Ben de Porche manyağı idim!
    Evolution zaten çok basit geldi!( En azından 5 kere bitirdim!) Fabrika görevlerinde ise manyağımdır! Merak etme son göreve kadar gelmişsin! ya sondan önce yada Son bir kaç görevde bir tek Manual kullanım var çünkü! Az Kalmış Profesyonel ehliyeti alıcaksın! :)
  • slm.. sahi mi??? :) valla zaten sonlara yaklaştığımı hissediyordum ama bu anlattığım görev bayaa kasıyor adamı.. :)) beni ifrit eden, süreyi zar zor yetiştirek son spine geliyorum.. spini de atiyorum.. ama kabul etmioyor :( ama diyelim ki zamani aşmışım, yinede spini atayim diyorum bu sefer kabul ediyor! :))) neyse bunu sölemen iyi oldu valla... evolition bana da çok basit geldi...teşk ler..
    herkese iyi günler..
  • slm.. SONUNDA!!!! .. geçtim o iğrenç bölümü de.. ondan sonra 1-2 bölüm daha vardi ama onlar bunun üstüne çook kolay geldiler.. sonunda bende porsche pro driveri oldum.. :) valla gerçek hayatta ehliyetim yok ama alinca bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmiyorum :Pp
    herkese iyi günler..
  • o fabrika sürüşünde dikkat etmen tek nokta spinleri yaparken frenden çok manuel olarak vites küçültmen gerekir. doğru hızlarda ites küçültürsen zaten araban spin atacak. şuan hatırlamıyorum ama hız olaylarına dikkat et. hızına göre vites küçült.
  • önerin için tşk ederim dostum.. ben zaten öle yapiyordum.. bana göre en kritik nokta frene ne kadar süre ile basmak ve gaza uygun zamanda basıp spini tamamlamak.. yoksa araba spin atmiyor :)) neyse kurtuldum zaten.. bitirdim çünkü...[bandt]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.