Şimdi Ara

NFS THE RUN ? RIVALS ? HANGISI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar biliyorsunuz Ps Store da EA oyunları indirimde ps3 sahibiyim sizce the run ı mı almalıyım rivals ı mı iki oyunuda hic oynamadim the run icin cok guzel şeyler soyleyenler var 9 gb civari rivals 6gb civarı rivals in forsbite 3 ile yapıldığını biliyorum ama benim istediğim grafikten cok oyunun daha guzel olmasi sizce hangisini almaliyim ? The run a yakin gibiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • the run
  • The run

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Run

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Run 5 saatlik oyun, Rivals daha iyi bana sorarsan.
  • Rivals'ı beğendim. Oldukça zevkli ve uzun bir oynanış sunuyor. Hem yarışçı hem polis olarak oynayabiliyorsunuz, küçük görev listeleri veriliyor onları yapmaya çalışarak seviye atlıyorsunuz.(Subway Surfers gibi düşünebilirsiniz ) The Run'ı PC'de oynamıştım, o da güzeldir ancak çok kısa ve açık dünya oynanış yok, hep yarış. Tıpkı adı gibi bir koşu oyunu. Kısacası Rivals diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Mayıs 2015; 14:50:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PcProf.

    Merhaba arkadaslar biliyorsunuz Ps Store da EA oyunları indirimde ps3 sahibiyim sizce the run ı mı almalıyım rivals ı mı iki oyunuda hic oynamadim the run icin cok guzel şeyler soyleyenler var 9 gb civari rivals 6gb civarı rivals in forsbite 3 ile yapıldığını biliyorum ama benim istediğim grafikten cok oyunun daha guzel olmasi sizce hangisini almaliyim ? The run a yakin gibiyim.

    The Run'da frosbite ile yapıldı. Ben de 2 gün önce aldım The Run gayet keyifli ve multisinde de hemen adam buldum, tavsiye ederim. Ayrıca senaryosu da çok çok basit ama sarıyor, arada QTE ler sinematikler falan var. Amerikanın bir ucundan diğer ucuna onlarca iklim şartı, onlarca farklı mekan görüyorsunuz, ayrıca kum fırtınası, çığ gibi değişik şartlarda var. Yine de 2010 sonrası kesinlikle Hot Pursuit derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 19 Mayıs 2015; 22:59:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.