Şimdi Ara

Neverwinter ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben betadayken NW oynuyordum çok güzeldi. Türklerinde sayısı iyiydi baya. Dungeonları nı sevdiğim tek oyun oldu kendisi. Şu an ne alemde oyun yeniden yükleyip başlıyayım mı?



  • Bence başlama sürekli aynı eventleri getirip duruyorlar.Zaten uzun süre oynadıysan olayı biliyosundur.Ben pek fazla oynamadım yaklaşık 1 hafta oynadım Crit CW hesabım vardı.12k GS lu ama olay hep aynı olunca sıkıldım açıkcası süreklü dungeon falan sarmadı.Bence geri dönme ama sen bilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netrunner

    Bence başlama sürekli aynı eventleri getirip duruyorlar.Zaten uzun süre oynadıysan olayı biliyosundur.Ben pek fazla oynamadım yaklaşık 1 hafta oynadım Crit CW hesabım vardı.12k GS lu ama olay hep aynı olunca sıkıldım açıkcası süreklü dungeon falan sarmadı.Bence geri dönme ama sen bilirsin.

    Bugün girdim oyuna ve gerçekten haklısın. Sarmıyor pek. Vindictus var aklımda şimdi malum yaz yaklaşıyor bi mmorpg iyi gider.
  • Vindictus da oynadım fakat sadece sahilden dungeon girip çıkıyosun o oyunu açık dünya olan bir haritada yapsalar patlardı yazık olmuş bence öyle saçma bir olaya çevirmeleri.Bende mmoprg arıyorum TESO başlayacaktım fakat ücretli olunca vazgeçtim öğrenciyiz sonuçta . Blade and Soul oynayabilirsin zevkli oyun şuan çinde açıldı avrupaya daha gelmedi ama çin sunucusuna kayıt olabilirsin(yarı çince yarı ingilizce şekilde oynamak zorundasın :( ).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: netrunner

    Vindictus da oynadım fakat sadece sahilden dungeon girip çıkıyosun o oyunu açık dünya olan bir haritada yapsalar patlardı yazık olmuş bence öyle saçma bir olaya çevirmeleri.Bende mmoprg arıyorum TESO başlayacaktım fakat ücretli olunca vazgeçtim öğrenciyiz sonuçta . Blade and Soul oynayabilirsin zevkli oyun şuan çinde açıldı avrupaya daha gelmedi ama çin sunucusuna kayıt olabilirsin(yarı çince yarı ingilizce şekilde oynamak zorundasın :( ).

    Vindictus un tanıtımlarını falan izleyince benimde yorumum op olmuştu. " Ah ulan openworld olaymış " Ücret bizi bozar dediğin doğru
    Blade and Soul u da yeni duydum hocam.İngilizce tamam da çince nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertamus -- 10 Mayıs 2014; 19:42:03 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.