Şimdi Ara

Network Kurulum?? (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben işyerimde ufak bi network oluşturmak istiyorum bunun için gerekli malzemelerin listesini çıkardım, ufak bir bütçeyle bu işi halletmek istiyorum (cat-5 6 kablolar - switch - dsl modem vs vs.) bi liste oluşturdum ve bu haftasonu network kurulumuna başlayacağım, fiziki yapı hakkında kafama takılan birşey yok yalnız network'a dahil edeceğim 5 makina'dan 3'ü xp diğer 2'side vista işletim sistemiyle çalışmakta gelelim asıl konuya ben bu networku oluşturup kendi bilgisayarımdan (şu an xp işletim sistemiyle çalışmakta) active directory kurup diğer makinaları domaine katarak group policy'den bazı kurallar yazmam gerekiyor. Active directory ve domain kurulumu için kendi makinama windows server 2003 yüklemeyi düşünüyorum fakat makina bileşenlerinin windows 2003'e uyup uymayacağından emin değilim yani driverları bulma problemi çıkabilir diye düşünüyorum bunun üstesinden nasıl gelebilirim? birde şu var makinaya windows server 2003 64 bit yükleyebilme ihtimalimi nerden öğrenebilirim? yani makinam 32 bit'mi yoksa 64 bit'ide desteklermi? bunlarında cevabını öğrenmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim gelecek yorum ve cevaplar için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum







  • Windows Server 2003, AD, Domain, Group Policy yerine Proxy & Firewall kursaniz hem ba$iniz agrimaz hem kullaniminiz kolay olur.
    Tabi ben hic bir$ey soylemedigim icin bu yontemi onerdim, tam olarak ne yapmak istediginizi belirtirseniz daha iyi olur.

    Ilgilenirseniz PM atin, sistemi size ekran goruntuleri ile gostereyim. Ilgilenirseniz makul bir ucret mukabilinde kurulum yapabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.