Şimdi Ara

Netspeed-Millenicom-Türktelekom vs Superonline Vdsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kumpel , kumpel Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,
    Güncel olarak Kablonet kullanıcısıyım 100Mbps hız 500GB kotalı paket. 195'li IP blogundayim ve talep etsem de 195'li bloktan başka IP gelmedi. Tracert testinde cikışların Türk Telekom olduğunu gördüm. Ancak oynadığım oyun olan Fortnite'ta en az 90-110 ms ping almaktayım. Bunun için exitlag programını denedim ve çok memnun kaldım. Pingim 55-70MS arasında oluyor. Ancak exitlag için aylık üyelik ücreti ödemekte biraz zorluyor. Bu yüzden internetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu firmalar içerisinden hangisini önerirsiniz? Altyapı sorgulamasını NetSpeed üzerinden yaptığımda santral mesafesinin 82 metre olduğunu ve maksimum hızın 82 Mbps VDSL2+ olduğunu gördüm. Benim için önemli olan yurt dışı sunuculu oyunlarda düşük ping almak. Güncel kullanıcılar tracert testi yapıp ekran görüntüsü atabilirse çok memnun olurum. Konum olarak İzmir Göztepe tarafındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • netspeedde kullandım türk telekomda netspeedde yurtdışı çıkışı ve pingleri çok iyiydi başta telekom kullanmaktaydım sonra netspeede geçtim oyunlarda 10-15 ms daha az ping aldım turkcell veya netspeed alıp bir deneyin derim turkcellde genelde düşük ping sunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl olsa taahhüt yok diye netspeed denemeyi düşünüyorum ondan memnun kalmazsam ,Türktelekom veya Superonline deneyeceğim. Yine de tavsiyelere açığım bu firmalardan internet alanlar tracert vie.valve.net vb oyun sunucularına yaptıkları testi ekleyebilirlerse benim gibi firma seçecek olan arkadaşlar için yararlı olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.