Şimdi Ara

Netflix, şifre paylaşımını engellemede kararlı: Daha geniş çapta uygulamaya geçiliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix kendisini o pandemideki şaşaalı günlerdeki gibi ya da tekel olduğu zamanlardaki gibi sanıyor. Platform kaynıyor, vazgeçilmez değil. Bu kadar kısıtlayıcı olmak iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb ,bende 2 kişilik hesap var ,

    birini İstanbulda diğeri de Antakyada kullanılıyor ,

    bu yeni düzenlemeyle extra ücret mi ödemem gerekecek ?

  • netflix acik ara en iyi online video izleme platformu.. amazon prime imis disney imis exxen imis 10da biri dahi etmezler toplamda.. ama son zam ve paylasim yasaklanmasi ile muhtemelen ben de neredeyse ilk gunden beridir uye oldugum netflix'i iptal edecegim. ama platform adamlarin ister sifreyi yasaklarlar isterlerse zam yaparlar. buna kizmak dahi aptallik, adi ustune aile paketi. ayrica torrent hirsizliktir. ist4ediginiz kadar kendinizi tatmin edin, gidip marketten bir sey calmaktan daha kotudur hatta.

  • küçükken annem bana, oğlum büyüyünce ne istersen olabilirsin derdi. ben de PROBLEM oldum...

  • İptal ettim. O paraya Mubi falan alırım en azından kaliteli film izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle birşey yapacaksa eger en az 6 ay onceden soylemesi lazim artik tr fiyati şu diye, yoksa cok uye kaybi olur. Hatta hic yapmasa daha iyi kafaya takmis adamlar, uygun fiyat ile ortak kullanimin onu acilmasi lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2022 -- 22 Ocak 2023; 10:17:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALAIN DELON kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız yorum ile alakasız zaten ama ben sizin dediğinize katılmıyorum şöyle evet dünya genelinde ciddi gelir adaletsizliği var ancak bunun cezasını firmalar değil devletler çekmeli. Sanat ve kültür zor durumdaki insaların belki düşünebileceği son şey. Ayrıca netflix veya diğer dijital platformlar tek yöntem değil milyonlarca bedava sanat ve kültürel içerik var youtube’da kısaca netflix koran izliyorum çünkü param yok ve dünyada zaten ekonomik adaletsizlik var kısaca kocaman bir bahane. Korsan içerik tüketmek hem o içeriği satın alan hemde üreten kişilerin haklarını gasp etmektir. Nasıl daha iyi besin tüketmek için restoranlardan-marketten hırsızlık yapmıyorsak (ki restoran ve marketler’in sigortası olduğundan içerik hırsızlığı daha ciddi bir sorun) daha iyi içerik tüketmek için korsana yönelmemeliyiz.

    Ayrıca ne gamepass nede prime’ın tek gelir kaynağı bu üyelik sistemleri değil bu yüzden amaç daha fazla kullanıcı kazanıp başka kollardan gelir elde etmek yani Türkler çok fakir hadi küresel denge sağlayalım gibi bir gayeleri yok. Gamepass ucuz diye insanlar xbox alıyor haliyle ilerde alacakları oyunlarıda xbox oyunları oluyor. Evet 35 tl den zarar ediyor ama gidip xbox için call of duty aldığında o paranın %30’u microsoft’a gelir oluyor yani zararını konsol ve oyun satışlarından fazla fazla gelir elde ederek kapatıyor ama netflix bazında tek gelir kaynağı ücretli abonelik ve milyarlarca dolar zarar açıklayan bir şirketten daha avantajlı fiyat bekleyip kürsel tüketiciyi korumalı demek saçmalık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • metin0 kullanıcısına yanıt
    @celenn batılılar önce yüzyıllardır asyadan ve afrikadan sömürdüklerini ödesinler

  • ferman padişahın torrent bizimdir

  • @ALAIN DELON Hırsızlığın gelir eşitsizliği ile alakası zannedersem sizin için şudur: "Param yok o yüzden marketten canımın istediği çikolatalı sütü çalmak benim hakkım." Hırsızlığın hiçbir bahanesi yok.


    @Hermiyasinmi burada devletlerden bahsetmiyoruz. Yani, mahkemede veya mahşerde veya vicdanınız nezdinde bu hırsızlığı savunabilecek hiçbir sebep yok. Hırsızlığın bahanesi olamaz. Ha belki devletin köstek değil teşvik edici olması için taleplerde bulunabilirsiniz ama suç işlemek neticesinde herkes sizi bir suçlu olarak görecektir.


    Ayrıca @crow in cornfield, ferman padişahın değil, TBMM'nin. Kaldı ki zaten aynı mahiyette sayılır. Lakin modern devletin çok daha güçlü olduğunu ve hesap sormak isterse aklınızın alamayacağı bir raddede bunu yapabileceğini unutmayın.





  • dizilerin 1 sezon var diğer sezonlar yok

  • Telif hakkına tabi içerikleri ücret ödemeden izlemek etik ve ilkesel açıdan doğru olmasa da marketten ürün çalmak ile eş tutulamaz.

    Çünkü markette satılan ürünü çaldığınız zaman para verip o ürünü alacak birilerine engel olmuş oluyorsunuz. Yani 100 liraya satılan 100 ürün varken hırsızlık yapılınca 90 ürün satılabiliyor 10 ürün çalınıyor mesela. Ama korsan içerik de 100 kişi para verip izlerken 10 kişi de korsan izleyip 110 izleyiciye ulaşılmış ama yine 100 kişiden ücret alınmış oluyor. Yayıncılar belirli bir oranda kaldığı sürece bununla o kadar da mücadele etmiyor hatta bunu reklam bütçesi gibi düşünüyor, hem de para harcamadan çünkü daha fazla izleyen sayesinde içerik daha popüler oluyor.

    Mp3ler ilk yaygınlaştığı zaman sanatçı ve yapımcılar çok öfkelenmişti ama sorna baktılar ki bu sayede popülerlik artıyor, konser vb alanlardan daha fazla para kazanabiliyorlar, kendileri ücretsiz yayınlamaya başlamışlardı. Tam aynı şey değil tabi ama marketten ürün çalmakla bir tutulamaz.
    Ama tekrar edeyim korsan izlemek doğrudur aman ne iyidir demiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • o kadar büyük halk yığınlarınca kullanılan şeylerde yaptırım biraz sıkar . anca almanyadaki gibi mektup yollayıp can sıkarlar onu da 5 eu luk vpn ile atlatır insanlar . daha da mı sıktın tor var . kuzay kore gibi fişi çekmeden engelleyemezsin . Great Firewall u bile deliyor insanlar .

  • Demirden korkan trene binmesin. Torrent var iptal ederim. Daha netfilix yokken Loost dizisini Torrent ten indirerek izlerdim.

  • Android tv, android Media playerler ve android telefonlarda çok iyi çalışan bir uygulama var adı "teatv" bütün platformlardaki dizi filmler 360p ve 1080p arasi çözünürlüklerde bu uygulamadan sunuluyor, Türkçe altyazı desteği de var, illede dublaj diye tutturmuyorsaniz bu uygulamayı sizlere tavsiye ederim.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    devletin kudretini fazla hafife alıyorsunuz. Bir anda hepsinin birden eş zamanlı baskın ile bertaraf etmesi veya teksif etmesi çok kısa bir zamanını alır.

  • ALAIN DELON kullanıcısına yanıt

    Pardon, yan yana olunca belki yanlış anladım. Esasında baktığınız zaman Netflix, Apple, Disney, Amazon... Bunlar zaten bölgesel fiyatlandırma yapıyor. Amerikalıların 375 liraya aldığı filmi bizler 19 liraya alıyoruz. Bu indirimsiz hali. Keza yayıncı platformlarında da benzer. Mevzubahis korsanken zaten bölgesel fiyatlandırma yapmalarının nezdinde bunları söylemeniz karışıklığa sebep olmuş olabilir.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.