Şimdi Ara

Netflix'in pedofili tartışmaları başlatan Minnoşlar filmi için RTÜK devreye giriyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
7.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • forumun sözde "modern"leri gelmiş gene. demek bu filme pedo diyenler sapık öyle mi? sizin mantığınızla yarın çıplak dans yapan çocuk filmi çıksa ona da: "bu diziyi eleştiren aslında kendi sapıklığını ortaya koyuyo çünkü normal bir insan 11 yaşındaki çocuğun çıplak olmasından etkilenmemeli" diyecekler sanırım. bu nasıl bir kafa?

    bir film daha ne kadar cinsellik ögesi barındırabilir? filmin açıklamasının en başında 11 yaşındaki çocuğun kendi "kadınlığını" keşfettiği yazıyor. filmde çocuklar popo yanaklarını açıkta bırakan (11 yaşındaki bir çocuk için bunu yazmaktan bile tiksiniyorum) tayt ile, erotik amaçlı olarak üretilmiş hareketlerden oluşan dansları yapıyolar. çocuklar sadece belli yerlerini kapatacak şekilde olabilecek en açık şekilde giyindirilmişler. ve bunlar çocuk evet ÇOCUK. ama, bu filmin normal olmadığını söylediğimizde biz: "sapık ve çocuklara karşı ilgi duyan" oluyoruz.

    bu kadar salakça bir mantık olabilir mi? bu lafı söyleyen kişi kendini cidden zeki mi zannediyor? bu kafayla düşünecek olsak, o zaman yukarıda da yazdığım gibi, adamlar bu filmin bi tık ötesini çekseler, çocuklar yeni filmde artık sadece popo yanakları açık tayt ile değil de direk tanga ile striptiz yapsalar, buradaki dangalaklar gene: "filmi anormal buluyorsanız siz bu çocuklardan etkileniyorsunuz demektir, etkilenmiyor olsanız eleştirmezdiniz ve normal bir insan eleştirmemeli, siz pedo olduğunuzu açığa vurdunuz" mu diyecekler?

    filmin açıklamasında bile çocuğun kadınlığını keşfettiği yazılıyken, film bu iken, kalkıp da bu filmde anormal bir şey görmemek, tam tersine filmi eleştireni: "anormallik sizde" diye pedoculukla itham etmek, günümüz batı dünyasındaki sosyopolitik dinamiklerden haberdar olmamaktır. bu yargıyı ortaya koyan kişiler farkında olarak ya da olmadan (belki sadece modern görünecem maksadıyla ama yine de) pedo destekçiliği yapmaktadırlar. bu kadar ağır saçmalamış bir filmi savunmak gerçekten kasıt ister. bu kadar amaca yönetik tasarlanmış (ve kendisini saklamayan, açıklama kısmında bile ne olduğunu bağıran) bir filmin eleştirilmesini kabul etmemek gerçekten kasıt ister.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Ağustos 2020; 9:10:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • etflix (@flix)

  • Ağustos 2019 yılında yaklaşık yarım milyon insan üzerinde Eşcinsellik geni aradılar da bulamadılar. Sadece %1'lik kesimde varyant bulundu.(Bunun da etkisi yok denecek kadar az.) Hastalık sınıfından çıkarılması da Amerikan Psikiyatri Derneği'ne (Apa) LGBT lobilerinin baskıları sonucu, 1973-74 tarihlerinde, oylama usulü iledir. (3000 küsür oya 5000 küsür oy) Oylama ile hastalık olup olunmadığı belirleniyor, ne kadar bilimsel değil mi? Politik bir karar olduğu açıkça belli.

    Hayvanlarda da eşcinsellik olduğuna gelince; onlarda ensest ilişki de var! (Primatlar, anneleri ile şempanzeler kızkardeşleri ile cinsel ilişki kurarlar.) Fırsat çiftleşmesi adı altında, kızışan bir şempanzenin, bir grup ile dakikalar içerisinde beraber olabileceğini de ekler isek, hayvan türlerinin insana ne kadar örnek olabileceğini idrak etmiş oluruz.

    Freud, Jung, Adler gibi ünlü isimlerin, Eşcinselliği bir hastalık sayılırken, tedavi ettiklerini de ortaya koyarsak, Eşcinselliğin bir rahatsızlık olduğu açıkça ortaya çıkar.

    Bugün bazılarını bunun savunucusu haline getiren modern kültür ve yayıncı platformlar, şimdi de pedofiliyi normalleştirme aşamasına gelmişler. Bunun devamının da olacağı bu nisbetle aşikarlık kazandı bana kalırsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 25 Ağustos 2020; 3:20:1 >




  • Çıkmamış filmin linç edildiğini ilk kez gördüm.

    Okuduğum kaynaklardan da filmin sandığınız gibi bir film olmadığını okudum.

    Film, sosyal medyanın olumsuz etkilerini, çocukların maruz kaldıkları plastik hayatların onları nasıl etkilediğini, farklı kültürlerden gelen insanların bir araya gelmesiyle yaşadıkları kültür şokunu anlatıyor.

    Yani anlattığını sandığınız şeylerin karşısında duran bir film. Gösterilenler teşvik edici değil, eleştirel.

    Keşke bir şeyin yasaklanmasını istemeden önce izleseniz ve kendiniz yorum yapsanız.

    Filmin pazarlanma şekline gelince, bence de yanlış, içeriği ile ilgisi olmayan, Netflix'in yaptığı bir mallık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. Dünya Ülkesine güzel bir malzemelik bir konu gene Neflix ve LGBT herzamanki gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Bizim toplumda senin bu yazdıklarını okuyup anlayabilecek insan sayısı %15 falan. Taktir ettim olayı bu kadar güzel yorumlamış olmanı. Ayrıca sonuna kadar da katıldığımı belirtmek isterim.

  • sözün bittiği yer. bu tür sapıklara
    bir tek hediye verilir bknz çin.

  • Bakalım midesi genişler buna da "İstemiyorsan izleme" diyecek mi?

  • Genç pedofililer rahatsız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mokoko_TR

    bu tür arkasında siyonistlerin oldugu platformların amacı lgbt dahil tüm sapık düşünceleri yaygınlaştırmak ve üremeyi yavaşlatmak,durdurmak ve dünya nufusunu sözüm ona kontrol altına almak... reis 3 çocuk yapın derken herkes salya akıtıyordu herşeyin birşeyi var :)

    Gerçekten akıl dolu sözler ! " Her şeyin bir şeyi var " demek üstün zeka ürünüdür !

  • Haklı bir durum bence netflix böyle bir hata nasıl yapar anlamadım . Bu arada istemiyorsan izleme veyahut paralı kanal bu diyenler için konuyla hiçbir alakalarinin olmadığını birdaha belirtmek isterim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çocuk dediğin zaten başlı başına güzel bir şey.Oynamalı,hoplamalı zıplamalı,saçma sapan dans etmeli,bunlara diyecek bir şey yok,çünkü çocuklar öyle yapar.Ne anlatılıyor bilmiyoruz seyretmedik çünkü,ama sen bunu 11 yaşındaki çocuğun dişiliğini keşfetme yolculuğu diye tanıtırsan,çocuk kısmını en baştan elinden çıkartmış olursun,haliyle tepki çekmemende mümkün olmaz.


    Seyretmediğimize göre,böylesi bir tanıtım hazırladığı için suçlu netflixtir diyebiliriz.

  • Töre kurbanı olan kadınların bu törelere karşı geldiği için öldürüldüğünü ve dolaylı yoldan hak ettiklerini mi ima ediyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflix leş bir platform bu dizi de aynı şekilde öyle eyvallah ama verilen tepkiler bana pek samimi gelmiyor açıkçası ulusal kanallarda yayınlanan dizilerin netflix dizilerinden aşağı kalır yanı yok pek bizim insanımız fevkalade iyi kalpli saf ve temizdi ama dıj güjler devreye girdi gibi bir durum yok bkz

  • @trakyAli-1986 bu kullanıcıya cevap veremezsiniz diye bir hata veriyor. Alıntı ve cevapla seçeneğinde bu hata çıktı. Neyse...


    Bakış açınıza bağlı. Feminizm destekçisi meriç gözüyle bakarsanız, dolaylı yoldan öyle imada bulunmuş olurum. Kadınların tecavüze-şiddete uğramasından keyif alırım falan.


    Uç örnekleri ısıtıp sanki tamamen geleneklerimiz böyle imiş gibi kültür emperyalizmi yapmak yanlıştır.


    Fransa'da bile kadın cinayetleri %25 artmış.


    https://tr.euronews.com/2020/08/17/fransa-da-kad-n-cinayetleri-yuzde-25-artt-gecen-y-l-146-kad-n-olduruldu


    "istanbul sözleşmesi uygulansaydı ölmezlerdi" lafı bu ülke için de geçerli mi? Hadi Türkiye'de uygulanmıyor (yerseniz) ya Fransa?


    İstanbul Sözleşmesi uygulandığı için binlerce erkek evinden uzaklaştırılma cezası almadı mı?


    Diziye dönelim; 11 yaşındaki kız, İstanbul Sözleşmesine göre zaten KADINdır. Hiçbir feminist, lgbt örgütü buna ses çıkarmaz çıkaramaz. Çünkü 35 milyon euro gibi sıcak para akışının kesilmesini istemezler.





  • Daha önce de söyledim, dün eşcinsellerdi, bugün pedofililer, yarın tecavüzcüler çocuk tacizcileri, "hakkımız, biz normaliz" diyecekler.


    Maksat her türlü sapıklığı toplumun içine yaymak ve ahlak denen kavramı ortadan kaldırmak. Sonrası çorap söküğü gibi gelecek insanlık yediği haltı anlayana kadar.

    Ama iş işten geçmiş olacak.

    Hoş "ahlak ne yea" diyen tipler uzun zamandır ortalıkta geziyor o ayrı mesele.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.