Şimdi Ara

Netflix'i en ucuz ve en pahalıya kullanan ülkeler: Türkiye birinci sırada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix'i en ucuz ve en pahalıya kullanan ülkeler: Türkiye birinci sırada



    Netflix, 190’ı aşkın ülkede 209 milyonu aşkın ücretli aboneye hizmet veriyor. Araştırma şirketi Comparitech, Netflix'in abonelik ücretlerini kıyasladı. Türkiye, Netflix’in Özel (Premium) aboneliğinin en ucuza kullanan ülke oldu.



    Netflix, düşük gelirli ülkelerde yüksek abone sayısı elde etmek için yerel fiyatlandırmalar yapıyor. Ülke gelirine ve pazar büyüklüğüne göre fiyat avantajı sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Ekim ayında Netflix'e eklenecek özel yapımlar belli oldu



    Netflix'in abone sayısındaki büyümesi yavaşladı. 2021'in ilk iki çeyreğindeki abone artışı, önceki yılların aynı dönemine göre düşüş gösterdi. Netflix, daha fazla kişiyi çekmek için ücretsiz aboneliği test etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Kenya’da test edilmeye başlanan yeni plan ile kullanıcılar herhangi bir ücret ödemeden bazı içerikleri seyredebiliyor. Comparitech araştırma şirketi, Netflix'in son hamlesinin ardından Netflix fiyatları hakkındaki verilerini güncelledi. Netflix'in en pahalı ve en ucuz olduğu ülkeleri açıkladı.



    Netflix'in standart aboneliğini en ucuza kullanan ülkeler



    Netflix'i en ucuz ve en pahalıya kullanan ülkeler: Türkiye birinci sırada



    Standart abonelik fiyatları karşılaştırıldığında Arjantin, dünyanın en ucuz Netflix’ini kullanıyor. Standart abonelik için yaklaşık 4,67 dolarlık ücret talep ediliyor. Standart aboneliğin 40,99 TL’ye sunulduğu Türkiye ise ikinci sırada yer alıyor. Kişi başına düşen yıllık ortalama gelirin yıllık Netlflix abonelik ücretine oranı yüzde 0,5 ve yüzde 0,6’ya denk geliyor. Yani Türkiye'deki kullanıcılar yıllık gelirlerinin yüzde 0,6'sını Netflix'e ayırması gerekiyor. Netflix'in fiyat avantajına rağmen bu oran Netflix'in pahalı olduğu ülkelere göre yüksek.



    Hindistan’da 8,81 dolarlık abonelik ücreti talep ediliyor. Bu tutar yıllık ortalama gelirin yüzde 5’ine denk geliyor. Hindistan, Netflix'e erişimin en zor olduğu ülke konumunda.



    Netflix'in Özel (Premium) aboneliğini en ucuza kullanan ülke: Türkiye



    Netflix'in Özel (Premium) abonelik seçeneğinde 4K HDR görüntü ve aynı anda 4 farklı cihazda izleme özellikleri sunuluyor. Bu abonelik seçeneği Türkiye'de 54,99 TL olarak ücretlendiriliyor. Yaklşık 6,27 dolara denk gelen bu tutar listenin tepesinde yer alıyor. Türkiye'yi 7,49 dolar ile Arjantin takip ediyor.



    Netflix'in Özel (Premium) aboneliğini en ucuza kullanan ülkeler
    Ülke Aylık ücret - Premium ($) Ortalama yıllık gelir Yıllık gelirdeki payı

    Türkiye

    $7.49 $9,690

    0.93%

    Arjantin $7.87 $11,130 0.85%
    Brezilya $8.65 $9,130 1.14%
    Hindistan $10.90 $2,130 6.14%
    Güney Afrika $10.99 $6,040 2.18%
    Kolombiya $11.40 $6,510 2.10%
    Filipinler $11.41 $3,850 3.56%
    Peru $12.39 $6,740 2.21%
    Endonezya $13.23 $4,050 3.92%
    Güney Kore $13.26 $33,790 0.47%


     



    Netflix'in Özel (Premium) aboneliğini en pahalıya kullanan ülkeler
    Ülke Aylık ücret - Premium ($) Ortalama yıllık gelir Yıllık gelirdeki payı
    İsviçre $24.77 $66,567 0.45%
    İrlanda $22.07 $50,490 0.52%
    Avusturya $22.07 $53,903 0.49%
    Danimarka $21.30 $57,150 0.45%
    Almanya $22.07 $53,638 0.49%
    Fransa $19.62 $46,481 0.51%
    İtalya $19.62 $39,189 0.60%
    Belçika $19.62 $55,590 0.42%
    İspanya $19.62 $38,758 0.61%
    Finlandiya $19.62 $45,698 0.52%



    Kaynak:https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/countries-netflix-cost/
    Kaynak:https://www.statista.com/chart/25816/top-8-countries-with-cheapest-netflix-standard-plans/







  • Amaç Müslüman Türk gençliğinin ahlakını bozmak olduğundan elbette ucuz ve ulaşabilir olmalı!!!! bu bir ironi de olsa gerçeklik payının olmadığı anlamına gelmez, bknz;dünya nüfusunu azaltmak ve toplum yapısını zayıflatmak için eşcinselliğin hatta cinsiyetsizliğin teşviki, feminen bir insan yapısı oluşturarak kontrol edilebilir toplumlar oluşturmak, planları ve istekleri dahilindedir...

    Netflix Türkiye'ye torpil geçiyor çünkü Netflix'in büyümesi için Türk dizileri kritik noktada. Dünyanın büyük kısmı Batı dizileri izlemiyor. Yüzlerce sebebi var; çıplaklık, aile vurgusu olmaması, romantizm çok merkezde olmaması gibi. Arap, Pakistan, İran, Güney Amerika ülkelerini örnek verebiliriz. Netflix de bunlara Türk dizileriyle ulaşmaya çalışıyor. ABD'den sonra en çok dizi satan ülke biziz. Bu nedenle Türk pazarını laboratuvar gibi düşünebilirsiniz.

    Keşke böyle bir amaçları olsa ve gerçekten de işe yarasa ama nerde! Şu komplo teorileriniz bir bitmedi be kardeşim. Bu arada dünya nüfusu haddinden fazla iken üstüne sürekli olarak da artıyor. Ama kaynaklar sınırlı. Nüfus arttıkça yaşam kalitesi düşüyor. İnsanın çevreye, doğaya kısacası gezegene olan yükü ve olumsuz etkileri artıyor. Çoğaldıkça gezegenin içine daha çok ediyoruz. Sorunlar çoğalıyor biz ise çözdüğümüzü sanıyoruz ama sorunlar başka sorunlara evriliyor. Hal böyleyken sürekli insan nüfusunun artması ne boka yarıyor ya da yarayacak ben anlamadım. Bir de devir bilişim, teknoloji devri. Yani iş sahası olarak da insana olan ihtiyaç düşüyorken ve bu insanı daha da gereksiz kılıyorken bunun tam zıttı olarak neden insan üremesini teşvik ediyoruz onu da hiç anlamam. Niye daha fazla ve daha fazla diye çoğalıyoruz arkadaş virüs müyüz, mikrop muyuz biz?

  • olm bundan da birsürü vergi ödüyoruz yazık lan bize

  • Bizim yıllık gelirimiz de ortalama $9,690 Netflix'i en ucuz ve en pahalıya kullanan ülkeler: Türkiye birinci sırada 

  • Bulunduğumuz lisedeki ülkeler dünya devleri 2.liste ise 3. Dünya ulkeleri. Normaldir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani meali; Turkiye en fakir ulke.

  • Benzer platformlarla karşılaştırın. Anlarsınız ucuz mu pahalı mı? Prime tv ve blu tv fiyatına bakın. Ucuzmuş...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olaya sadece bu açıdan bakılmamalı bence. Ucuz ülkeye de muhtemelen ucuz içerik sunuluyordur.

  • KSiber K kullanıcısına yanıt
    İçerik anlamında prime türkiyede hiçbir şey yok. Blu tv yi bilemiyorum.

    Tamam netflixte çook fazla çöp de var ama insanlar izliyor işte. Sürekli yeni içerik doluyor platform. Bence ciddi ucuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsveç yıllık ortalama geliri bizim 6 katımız bırakın da o kadarını versinler. Bizim yıllık ortalama geliri ile nasıl rezil bir hayat yaşadığımız ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 23 Eylül 2021; 22:11:7 >
  • Static Friction S kullanıcısına yanıt
    Netflixteki o içeriklere hakim olabilmek için boş vaktin sınırsız olabilmesi gerekiyor. Ve eskisi gibi dizi film izlemek o kadar da çekici değil artık. İnsan arada bir bakıyor ancak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amaç Müslüman Türk gençliğinin ahlakını bozmak olduğundan elbette ucuz ve ulaşabilir olmalı!!!! bu bir ironi de olsa gerçeklik payının olmadığı anlamına gelmez, bknz;dünya nüfusunu azaltmak ve toplum yapısını zayıflatmak için eşcinselliğin hatta cinsiyetsizliğin teşviki, feminen bir insan yapısı oluşturarak kontrol edilebilir toplumlar oluşturmak, planları ve istekleri dahilindedir...

  • Yıllık gelirdeki pay durumu, olayı özetliyor hâlâ gelirimize göre pahalı kullanıyoruz

  • Amazon yerel fiyatlandırma yapıyoruz dedi fiyat 8 lira, Netflix'in yerel fiyatlandırması 40 lira. Amazon'u kullanıyorum da fiyat iyi. Haklılar tl değersiz ama yerel fiyatlandırma yapıyoruz da demesinler en iyi kalite için 55 lira gibi bir fiyat istiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allahım yorumlara bak :( Türkler seni haketmiyor netflix :(

  • Akmina34 kullanıcısına yanıt
    gazı aldık hadi şimdi gidip şeytan taşlayalım

  • Netflix Türkiye'ye torpil geçiyor çünkü Netflix'in büyümesi için Türk dizileri kritik noktada. Dünyanın büyük kısmı Batı dizileri izlemiyor. Yüzlerce sebebi var; çıplaklık, aile vurgusu olmaması, romantizm çok merkezde olmaması gibi. Arap, Pakistan, İran, Güney Amerika ülkelerini örnek verebiliriz. Netflix de bunlara Türk dizileriyle ulaşmaya çalışıyor. ABD'den sonra en çok dizi satan ülke biziz. Bu nedenle Türk pazarını laboratuvar gibi düşünebilirsiniz.

  • Kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum çünkü fiyatlar yuksek.. Herşeye yeteri kadar para ödüyoruz zaten ve ekonominin durumu ortada. Ayrıca Türkiye içeriğinin yeterliliği tartışmalı. Bu durumda 40 TL çok fazla..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.