Şimdi Ara

Nesine Kupondaş Hakkında Takiplik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Su sıralar kupondaş'a sardım ama farkettimki takipcisi 5 haneli 6 haneli insanlar günde en az 15 kupon yapıyor ve yüklü miktar giriyor ve 1 tane 2 tane max tutuyor bazen tutmuyor bu adam bu sekilde devam etmesi durumunda ya cok bagımlı oldugu için zararları gözardı ediyor yada harbiden gerizekalı insanlar ve paylaştıgı kuponlara hemen oyna cekenler 100-200 yani kendi yatarken yanında 200 kişi daha götürüyor . Bu Nesine Ekibinin Yaptıgı bir oyun olabilir mi sizce ?

    biz nesineden para kazandıkca bu nesinenin cebinden cıkmıyor diye biliyorum böyle bişi yapmaları ne kadar mantıklı olabilir ?

    ve bir kac insan buldum 10 20 takipcisi olan bunlar gayet öz kuponlar yapıyor bu tarz insan varmı takip edebilcegimiz kupondaşta ?



  • Adamlrın mantığı tutan 2-3 kuponla masrafı çıkartmak olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle o kuponlara oynamayın. Dün bilyonerde ve ve nesine'de en çok oynanan 5 kuponu kenara yazdım. 1 tanesi de tutmaz mı? Oranları da 4.0'dan düşüktü.

    Fikir çok iyi ancak kuponların silinebilmesi çok saçma. Bunun yabancı versiyonlarını arıyorum. Bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen iyi para kaldırdım onlar sayesinde ama çoğu zaman da kaybettim

    kimseyi zorla oynatmıyorlar ama biner biner her kupona basınca da insan bi afallıyor.

    ama kazandıklarını da gördüm hani bi hile yok gibi.
  • Onlar nesine yada bilyonerin adamları değil zaten olamazda nesine yada bilyoner siz para kazanınca kaybetmez ama onların inteltekin adamı olduğuna eminim ben asla oynamam o kuponlara bilyoner yada nesine de bu işin içinde olabilir tabi çünkü bilmen ne şu kadar kazandırdı diye adamların reklamını yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupondaş sağlamdır ama 10 kazandıysam 1000 kaybetmişimdir. eminim herkes öyle..TheYoda tavsiyemdir..
  • bence hepsi sitelerin oyunları.kullanıcı 10 kuponu arda arda bildiyse 1 kuponu bilemediğinde anında siliniyor kaybetti demiyor.bilyonerde buna rastladım .1 defa bile kazanamadım 50-60 liram gitti.en çok oynanılan kuponları oynasam dahi kaybettim.bana göre oyun bahis şirketlerinin oyunu
  • Bir nevi dolandırıcılık, adamların geçmişine bi bakıyorum hepsi kazanmış Siliyorlar 10 tanesini 1 tane de zaten tutuyor. Ben de 4 oranlı 10 tane kupon yapsam tuttururum birkaç tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.